Munkahelyi bántalmazás


Mardel # 2022.01.24. 08:05

velem is előfordult már ilyen, (nem a főnök, hanem az egyik kollega)valamint folyamatosan azt tapasztalom, hogy folyamatosan zaklatnak verbálisan és néha fizikailag is. lehet egyáltalán valamit tenni munkahelyi zaklatás esetén ? gondolok itt arra, hogy nyilván ebben az esetben nyilván nem fognak tanúskodni, esetleg készítsek felvételt ? azt sem hiszem, hogy használna ha itt megemlíteném ezt a dolgot, mert utána azt hiszem csak nekem lenne rosszabb. köszönöm!

wers # 2021.03.12. 12:29

Igen, igazad van Béla.

Csak előbb szerezze meg a felvételeket, ha még nem semmisítették meg. A tanú persze ott van - ameddig hajlandó tanúskodni.

Sajnos nagyon sok erőszak, bántalmazás mard még mindig a szőnyeg alatt. :(

Kovács_Béla_Sándor # 2021.03.12. 11:26

Tehetsz feljelentést is szabálysértés miatt.
(A másik oldalról akár azonnali hatályú felmondáshoz is megfelelő ok lenne a legtöbb bíró szerint.)

wers # 2021.03.12. 11:23

Ha nem tudod helyben megoldani a problémát panaszt tehetsz.

Néha elég megemlíteni, hogy panasszal fogsz élni. Bár nem szokta javítani a jó munkahelyi légkőrt.

http://tudastar.munka.hu/engine.aspx?…

jozsef.s # 2021.03.11. 19:49

jó napot segitséget szeretnék kéri a szakavatot emberektöl a mai napon 2021 03 11 a munka helyemen mint beosztott szemmély a fönök utásitását követöen nem azt az árut vittem oda neki amit szertetet volna, és ő erre nyakon vágot, ezt a cselekményt egyik munkatársam is látta aki mögötünk jött és mivel ez az eladó térbe történt szerintem a kamerák is rögziteték az eseményt.az lenne a kérdésem hogy evvel a problémával már fordultam egy másik fönökhöz de ugy érzem hogy talán ezt a dolgot a szönyeg alá akarják söpörni.Mig milyen lehetséges megoldás lehet evvel a dologgal ksapcsolatosan hogy kihez tudok fordulni akki ezt a dologot függetlenül ki vizsgálja erre azért lenne szükség hogy még egy ilyen dolog ne történyen meg rajtam kivül senkivel se.