eulimen,
Igaz.
Mindig elfelejtem, mennyire megengedő valójában az Mt., és milyen kevés szabály van benne, amitől nem lehet eltérni.
eulimen,
Igaz.
Mindig elfelejtem, mennyire megengedő valójában az Mt., és milyen kevés szabály van benne, amitől nem lehet eltérni.
@drbjozsef
@renka81
Én ezt máshogy látom. A Mt. szerencsére (vagy sajnos) sokkal rugalmasabb annál, mint ami a főszabályokból következik.
A 113. szakasz (5) bekezdés a) pontja (mint alapértelmezett szabály) valóban megtiltja a munkáltatónak, hogy azt az anyát, akinek 3 èvesnèl fiatalabb gyermeke van, éjszakai munkavégzésre ossza be. Minden fejezet végén az "eltérő megállapodások" cím alól olvasható ki, hogy megállapodás esetén mennyire lehet eltérni a főszabálytól.
A XI. fejezet végén a 135. szakasz (1) bekezdése sorolja fel a "kőbe vésett" szabályokat, amitől nem lehet eltérni; a (2) bekezdés pedig azokat a szabályokat, amitől kollektív szerződés esetén csak a munkavállaló javára lehet eltérni). A 113. szakasz ez utóbbi felsorolásban szerepel.
Ha tehát a leendő munkáltatónál nincs kolleltív szerződés, hanem a munkaviszony kereteit kizárólag a munkáltató és munkavállaló megegyezése határozza meg, akkor jogi akadálya nincs a kívánt beosztású munkavégzésnek.
Anya vagyok, és bár nem olyan gyakori ez a beosztás a nőknél, most mégis ez lenne az ideális nekem. De ezek szerint várnom kell, amíg 3 éves lesz a legkisebb, és utána a beleegyezésemmel már beoszthatnak úgy.
Köszönöm a válaszokat.
Természetesen csakis az anyára vonatkozik mindez, én úgy olvastam ki.
Kivétel, ha az apa egyedül neveli a gyermeket, de valljuk be, ez azért eléggé ritka.
A kérdező leírásából nem derült ki, hogy az apáról vagy az anyáról van szó.
A megjelölt beosztásban pedig eléggé ritka a női munkavállaló, de nem kizárt.
renka81,
Jól érted.
A 113.§(5) esetén nem vagy beosztható szabályosan, csak a (6) esetében a hozzájárulásoddal. Eltérő megállapodás erre csak neked előnyösebben lehetne.
Kedves Fórumozók!
Jelenleg gyeden vagyok, év elején mennék vissza dolgozni, de nem az eddigi munkahelyemre, mert közben elköltöztünk.
Az lenne a kérdésem, hogy 24/48-as beosztásban, készenléti munkakörben (személy- és vagyonőr) el tudok-e helyezkedni úgy, hogy van 3 év alatti gyermekem, tekintettel az Mt. 131.§ (5) bekezdésére, ami szerint éjszakai munkára nem lennék beosztható.
Jól értelmezem, hogy nem tudok ilyen munkát vállalni addig, amíg be nem tölti a 3. évét a legkisebb?
Nem ebben dolgoztam eddig, hanem irodai munkán, "rendes" munkarendben, ezért nem vagyok ezzel tisztában.
Köszönöm.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02