Rokkant ellátás

beleeroltettette (törölt felhasználó) # 2025.12.11. 20:53

Nem betegség, állapot

osztap # 2025.12.11. 09:12

beleeroltette,

Bocs - akkor a hasonló betegséggel élők egyesületét, ha van ilyen.

beleeroltettette (törölt felhasználó) # 2025.12.10. 20:16

Nem vagyok mozgáskorlátozott csak belső gondok vannak!

osztap # 2025.12.09. 10:09

beleeroltette,

Szerintem többre mész, ha (i) megkeresed a mozgáskorlátozottak egyesületét (MEOSZ), ahol rendszerint segítőkészek és nagyon jól ismerik a vonatkozó szabályokat, és (ii) legrosszabb esetben egy év múlva (azt hiszem, annyit kell várni két vizsgálat között) új vizsgálatot kérsz.

A helyedben nem azt próbálnám bizonyítani, hogy ki kit fizetett le, ha egyáltalán, hanem azt, hogy betegebb vagy, mint amilyennek a papírod mutat.

beleeroltettette (törölt felhasználó) # 2025.12.08. 19:49

Kedves Nikolett!

Akkor ezt csak egy fizetett magánnyomozó tudná kideríteni? Nem tudom, hogy Magyarországon mennyire gyakoriak (ha egyáltalán) ezek a lefizetések, inkább külföldi módszer ez szerintem. Köszönöm a tanácsot, de előre semmiképpen semennyit nem fizetek Ügyfélnek, mivel nagy a félelmem, hogy átverne olyan módon, hogy hamis reményt biztosítana a számomra. Utólag talán, valamennyit fizetnék .

Niki2025 # 2025.12.08. 13:58

beleeroltettette
Orvosi felülvizsgálatnak kell lennie, ez nem így működik. Másrészt pedig az ügyvéd nem fogja neked kideríteni, hogy volt -e lefizetés. ( már, ha erre gondoltál a szedett-vedett mondataid leírásakor) Ez nem ügyvédi feladat.
Védeni tud téged, és ennek a harcnak akkor van értelme nekiállnod, ha valóban fennáll az a keresőképtelenség ami alapján megillet téged ez a járulék. . Egyébként meg az ügyvédbróker nevú oldalon keress valakit, vagy a neten talált, közeledben lévő ügyvédeket tudod közvetlenül megkeresni.

beleeroltettette (törölt felhasználó) # 2025.12.07. 20:05

Videókat nem láttam! Elvileg színtelenek voltak és valami színész volt rajta, de régi.

beleeroltettette (törölt felhasználó) # 2025.12.07. 20:04

Nem volt. Haverom azt mondta , lefizettek valakit hogy át minősítsék a százalékot. Erre kéne ügyfél, hogy kiderítse volt e Fizetés.

Mondta hogy koropt az egész !

Niki2025 # 2025.12.07. 18:20

Gondolom, volt orvosi felülvizsgálat, nem ?
És a videó sem volt hamisítvány, ugye?
Bár főleg az első kérdés ami kérdés, hogy közelebb jussunk ahhoz, hogy mihez is kellene postosan ügyvéd

beleeroltettette (törölt felhasználó) # 2025.12.07. 11:42

Nem sikerdíj, hanem a százalék újbóli megállapítása! Először volt 73%, aztán egy rosszindultú, névtelen bejelentést követően levitték 23-ra, mondván milyen egészséges vagyok, ide oda ugrálok, barátokkal... Több órányi videófelvételt is csatoltak... így ugrott a támogatás fele... Romokba dőlt a megélhetésem!

Kovács_Béla_Sándor # 2025.12.07. 09:50

Nem szokás a sikerdíjas vállalás, a kamara, ha nem is tiltja, de kifejezetten ellenjavallja. Viszont pont az ilyen ellátásokról szóló közigazgatási perekben költségmentes az ügyfél felperes, a költségmentességnek része a pártfogó ügyvéd igénybevételének a lehetősége.

Ha a vita tárgya valamely rokkantsági támogatásra jogosultság vagy a támogatás összege, akkor szólok, hogy az ilyen perben a pernyertesség körülbelül olyan gyakori, mint büntetőben a felmentő ítélet.

drbjozsef # 2025.12.07. 09:21

Nincs.

beleeroltettette (törölt felhasználó) # 2025.12.06. 22:21

Helo van itt rokkant jogi ügyvéd aki segítene nekem, százalékos alapon? Köszönöm Béla Miskolc