Nem betegség, állapot
Rokkant ellátás
beleeroltette,
Bocs - akkor a hasonló betegséggel élők egyesületét, ha van ilyen.
Nem vagyok mozgáskorlátozott csak belső gondok vannak!
beleeroltette,
Szerintem többre mész, ha (i) megkeresed a mozgáskorlátozottak egyesületét (MEOSZ), ahol rendszerint segítőkészek és nagyon jól ismerik a vonatkozó szabályokat, és (ii) legrosszabb esetben egy év múlva (azt hiszem, annyit kell várni két vizsgálat között) új vizsgálatot kérsz.
A helyedben nem azt próbálnám bizonyítani, hogy ki kit fizetett le, ha egyáltalán, hanem azt, hogy betegebb vagy, mint amilyennek a papírod mutat.
Kedves Nikolett!
Akkor ezt csak egy fizetett magánnyomozó tudná kideríteni? Nem tudom, hogy Magyarországon mennyire gyakoriak (ha egyáltalán) ezek a lefizetések, inkább külföldi módszer ez szerintem. Köszönöm a tanácsot, de előre semmiképpen semennyit nem fizetek Ügyfélnek, mivel nagy a félelmem, hogy átverne olyan módon, hogy hamis reményt biztosítana a számomra. Utólag talán, valamennyit fizetnék .
beleeroltettette
Orvosi felülvizsgálatnak kell lennie, ez nem így működik. Másrészt pedig az ügyvéd nem fogja neked kideríteni, hogy volt -e lefizetés. ( már, ha erre gondoltál a szedett-vedett mondataid leírásakor) Ez nem ügyvédi feladat.
Védeni tud téged, és ennek a harcnak akkor van értelme nekiállnod, ha valóban fennáll az a keresőképtelenség ami alapján megillet téged ez a járulék. . Egyébként meg az ügyvédbróker nevú oldalon keress valakit, vagy a neten talált, közeledben lévő ügyvédeket tudod közvetlenül megkeresni.
Videókat nem láttam! Elvileg színtelenek voltak és valami színész volt rajta, de régi.
Nem volt. Haverom azt mondta , lefizettek valakit hogy át minősítsék a százalékot. Erre kéne ügyfél, hogy kiderítse volt e Fizetés.
Mondta hogy koropt az egész !
Gondolom, volt orvosi felülvizsgálat, nem ?
És a videó sem volt hamisítvány, ugye?
Bár főleg az első kérdés ami kérdés, hogy közelebb jussunk ahhoz, hogy mihez is kellene postosan ügyvéd
Nem sikerdíj, hanem a százalék újbóli megállapítása! Először volt 73%, aztán egy rosszindultú, névtelen bejelentést követően levitték 23-ra, mondván milyen egészséges vagyok, ide oda ugrálok, barátokkal... Több órányi videófelvételt is csatoltak... így ugrott a támogatás fele... Romokba dőlt a megélhetésem!
Nem szokás a sikerdíjas vállalás, a kamara, ha nem is tiltja, de kifejezetten ellenjavallja. Viszont pont az ilyen ellátásokról szóló közigazgatási perekben költségmentes az ügyfél felperes, a költségmentességnek része a pártfogó ügyvéd igénybevételének a lehetősége.
Ha a vita tárgya valamely rokkantsági támogatásra jogosultság vagy a támogatás összege, akkor szólok, hogy az ilyen perben a pernyertesség körülbelül olyan gyakori, mint büntetőben a felmentő ítélet.
Nincs.
Helo van itt rokkant jogi ügyvéd aki segítene nekem, százalékos alapon? Köszönöm Béla Miskolc

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02