Arra azért hívd fel írásban a figyelmüket, hogy kifejezetten nem járulsz hozzá, hogy a járandóságaidból a követelésüket levonják.
Ennek hiányában sem tehetnék meg, csak akifejezett engedélyeddel, de jobb félni, mint pereskedni.
Arra azért hívd fel írásban a figyelmüket, hogy kifejezetten nem járulsz hozzá, hogy a járandóságaidból a követelésüket levonják.
Ennek hiányában sem tehetnék meg, csak akifejezett engedélyeddel, de jobb félni, mint pereskedni.
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! Egyébként a cégnél azt mondták, hogy a teljes összeget vissza kell fizetnem, de úgy néz ki ebben is csak ki akarnak használni.
Köszi a segítséget Csufi! Már megtettem, de a kérdéseimre nem találtam meg a választ az előző topikokban.
Nem akarok kontárkodni, ezért javaslom a fórumra kttintva találsz lentebb egy tanulmányiszerződés topikot, ott úgy gondolom egyértelmű a válasz. Míg nem válaszol egy hozzáértő, addig, böngészed át!
Nem sok jót sejtet. Sok sikert, s bocs a kotyogásért, segíteni akartam, elkerülte biztos a figyelmed, én bezzeg nem kapok egy elszánt segítőt.. Sok sikert! Szia!
Szeretném felbontani a tenulmányi szerződésemet a jelenlegi munkáltatómmal.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02