Nehéz a köztisztviselői jog?


csufi99 # 2004.02.20. 17:50

Szerintem csak az a baj, hogy állami szervekről van, s azokkal, mintha mindeki óvatosabb lenne, és visszafogottabb, úgy gondolom a törvény olyan- amilyen ,de ezekben a kérdésekben én olyan egyértelműnek látom... hatályos, törvényes önkormányzati rendelet és nem fizetnek, ez vicc!
A helyettesítés kérdése is egyértelmű . nekem- közalkalmazotti munkára kényszerítettek, törvénytelen mivoltát tudtuk , mi lehet itt a probléma?
S képzettségi pótlék, abban a bíróság már kimondta törvénytelenül járt el az alperes, én pusztán azért kértem alátámasztást, mert önmagában ez nem jogosít fel még arrra, hogy nekem megállapítsák. Bújom a döntvénytárat, s nem találok semmit.. még nem, bár a munkáltatómnak két írásbeli jognyilatkozata is van, melyben leírja jogosult vagyok, fizet kamatokkal. No,jó már leírtam..bocs

Leiterjakab # 2004.02.20. 14:04

Pláne munkajog-vizsgán.


Leiterjakab

the big cat # 2004.02.20. 11:39

Nehéz.

csufi99 # 2004.02.18. 23:07

Olyan jól megy ez a fórum, nem létezik, hogy három felvetett kérdésemre senki nem tud reagálni... bánatosan várok, vagy állami szerv révén ne is számítson az ember igazságos döntésre? Hogy van ez? Olvastam egy köztisztviselő hadjáratát, már II.fokon veszített "sztárügyvéddel", bár teljesen más tárgyú dologban..csak szerintem igaza van!