Mit tehet meg a munkáltató GYED után????


SzCsB # 2004.02.21. 06:42

Most már minden tiszta.-))

Köszönöm!

the big cat # 2004.02.21. 05:51

Nem tudom mi nem világos abból amit eddig leírtam?

Semmivel ne érvelj. Ha semmit nem teszel, a pont elég. Mégis, hogy tudnának kényszeríteni a felmondásra? Pisztolyt szorítanak a fejedhez? Az bűncselekmény.

SzCsB # 2004.02.20. 16:26

Köszönöm a gyors választ!

Tehát ragaszkodhatok az eredeti beosztásomhoz, és ha nem tudnak számomra megfelelőt felkínálni az ne az én bajom legyen! Mivel érvelhetek, ha ezek után kényszeríteni akarnak a felmondásra?

Köszi:
SzCsB

the big cat # 2004.02.20. 15:43

Olyan nincs, hogy nem a megállpodás szerinti munkakört kapod. Mást nem vagy köteles ellátni, ellenben ők kötelesek fieztni, az ő nyomoruk, hogy nem tudnak munkát adni. Ha nem akarsz felmondani, hát ne mondj fel. Ez egyoldalú jognyilatkozat, senki sem kényszeríthet rá. Mondjon fel a cég, ha nem tetszik neki valami.

Én a helyedben semmit sem írnék alá sem most sem később. Mivel mint ahogy mondod minden hely be van tötve, mindenképpen megszabadulnak tőled, de akkor próbálj legalább alegjobban kijönni belőle, 30 nap védettséggel, felmondási idővel, végkielégítéssel.

SzCsB # 2004.02.20. 15:36

GYED-ről szeretnék visszamenni dolgozni szeptemberben. Ezt már a szülés előtt is jeleztem a kérésükre és most is. Közölték, hogy zéró lehetőség, minden hely betöltve.

Infóim szerint kötelesek visszavenni és ugyanabba munkakörbe is (átszervezéssel oldották meg a helyemet), de mi van, ha nem akarnak, illetve nekem nem tetsző ajánlatot adnak, és nem fogadom el, de én felmondani nem akarok ebben az esetben?

Mi történik akkor, ha most írásban megegyezünk a szept.-i munkakezdésről, de mégsem a megállapodás szerinti munkakört kapom?

SzCsB