Üdvözlöm.
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy egy évet dolgoztam közvetlenül egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégnél.Ez egy teljesen új cég volt,2013-ban alakult.Én utaltam a béreket és készítettem a számlákat betanulás után. Nemrég a NAV beidézett egy meghallgatásra. Ekkor már tudtam hogy el lesz adva a cég és megszűnik a munkám. Ott a meghallgatáson tudtam meg,hogy valamiféle áfa probléma van a háttérben. A NAV-nál kaptam egy jegyzőkönyvet,ebben a lekért adatok alapján nem volt utánam fizetve semmilyen járulék.Tehát a cég csak bejelentett de nem fizettek semmit.Így nem vagyok jogosult munkanélküli járadékra sem.A cég volt ügyvezetője felkeresett a kiléptető papírokkal de fals dátumok vannak rajta.Aláírtam de nem adtam vissza mikor láttam hogy át akartak verni.Levélben felszólítottam a céget,hogy rendezzék a járulékaim és a kiléptetéshez az összes papírt a valóságnak megfelelő dátummal lássák el..Tértivevénnyel adtam fel..de azóta nem volt visszajelzés.Kérdésem az lenne mit tudok tenni?Az önkormányzat és a munkaügyi központ nem foglalkozik ezzel..el fogják utasítani a segélyt...Köszönöm előre is a segítséget. Üdv:Anita