érdeklőd az I. fokon eljáró bíróságon, hogy visszakapták-e már az aktát
Ítélet kézbesítésének ideje
Úgy lesz. De még nem kaptuk kézhez. Ez a bajom.
HA az ítéletben az szerepel, hogy az ítélet ellen további fellebbezésnek helye nincs ( már pedig ez fog szerepelni ) akkor téged ne izgasson, hogy Ő mikor veszi át, ha az jogerős.
Amikor Te kézhez kapod menj a végrehajtóhoz és indíts végrehajtási eljárást.
Ezt mondom én is. Azt hogy nem a kihirdetés számít hanem a kézhezvétel.
Másodfokú bíróság ítélete ellen ?
bizony-bizony kézhez kapod már mehetsz is a végrehajtóhoz.
Nem lehet a kézbesítéstől számít a 15 nap.
Az lesz,. Tudjuk ,tudja az ügyvédünk is ,csak arra voltam kíváncsi hogy mikor kapjuk már meg. Rohadt lassú ez az egész. Tavaly júniusban adtuk be, azóta volt két tárgyalás elsőn ,és egy másodfokon.
II. fokon az eljárás befejeződött jogerősen, innentől lehet ellene végrehajtást indítani, ha az ítéletben foglaltaknak nem tesz eleget.
Ítéletet megkapod azon a napon kérd a végrehajtás elrendelését. Ő meg irkáljon a kúriához......
Igen. Ameddig a törvény lehetőséget ad neki addig élni fog vele. Mivel már csak az van ....ezért a kúriáig megy. Pénzébe nem kerül. Mindent a cég kontójára csinál.
De mi köze ehhez a kúriának... Vagy Ő akar elmenni addig ?
Nem fog.Ezt már elmondta. Nem érdekli ha be dől a cég . Csak addig húzza ameddig lehet. Az a célja hogy minket idegesítsen. Ez a cég már nem termel. Mi is a bérgarancia alapból számítunk egy kis apró pénzre. Ő meg úgy van vele hogy írják a többihez.Van elég tartozása a cégnek.
Mi megy a kúriáig ?
És ha fizetnek ?
Egy munkaügyi perben ,jogtalan felmondás miatt kell 1,6milliót fizetnie. Másodfokon is megnyertem. Megy a kúriáig is de ott sem fog neki megállni.
csakhogy értsd... nekem januárban döntött a bíróság és májusban kaptam meg......
Az attól függ miben született az a másodfokú Ítélet.
Üdv
Június 7. én született egy másodfokú ítélet amit azóta sem kaptunk meg. Mennyi ideig ülhet rajta a bíróság? Oké hogy volt egy nyári szünet de akkor is.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02