Fórum informatika régebbi elöl     új hozzászólás


Webáruház engedélyköteles értékesítés

RT-Tündi # e-mail 2019.04.06. 14:11

Kedves kicsigini,

Mi Gyse iparban fogalmazunk veszélyes anyagokat és ezért csak annyit tudok tanácsolni, ha jól tudom Biocid tartalmú termékeket kell bejelenteni az ANTSZ.hu oldalon.
Nálunk Laminierharz és Siegelharz, Ragasztó anyagok, spray-k lettek regisztrálva.
Ez úgy intéztem, hogy felkerestem a hivatalos fordító irodát (Toxinfo) és megbíztam őket -mert hivatalos fordítás kell- a termékek biztonságtechnikai adatlapjainak lefordításával, cimketervet is készítenak ha szükséges, és beregisztrálták a veszélyesnek minősülő anyagokat a cégünk nevében (megbízást adtam nekik) az ANTSZ honlapon (OSZIR regisztráció).
A hivatalosan lefordított biztonság-technikai adatlapokat minden vásárlónak kiadjuk.

Teszek be pár linket, kérdezd meg tőlük (én sem vagyok vegyész :))ezért kértem tanácsot, korrektek, megbízható csapat.

https://www.biztonsagiadatlap.hu
https://www.antsz.hu/…tezes/biocid

üdv. T

RT-Tündi # e-mail 2019.04.06. 14:00

Sziasztok,

Webáruházzal kapcsolatban nekem is lenne kérdésem.
Cégünket regisztráltam a Vatera.hu internetes aukciós oldalon. El szeretnék adni pár gyse terméket a Vaterán. Kérdés a webáruház nyitásához szükséges engedélyekkel lehet értékesíteni a Vaterán is mint cég?
(be kell jelenteni a ter.illetékes jegyzőhöz, tevékenységi kör felv. „4791 - Csomagküldő, internetes kiskereskedelem” , ÁSZF?)

Köszönöm.

kicsigini # e-mail 2019.02.07. 09:27

Webáruházamban szeretnék maketteket is árusítani (autó, repülő...), viszont ahhoz kellenek a hozzá szükséges festékek, ragasztók is. Ezek árusításához kell engedély? Ha igen, hogyan lehet kérni? Üzlethelyiségem nincsen. Előre is köszönöm a választ.