Google - play visszatérítés


Matyi1988 # 2019.07.13. 14:32

Üdvözlöm.
Online játékról van szó az én esetemben.
A játékban fizettem különböző "csomagokért" , mindaddig, míg ki nem derült, hogy a játékban több játékos, ugyanazt, sőt többet kap a játék készítőitől ingyen, komoly rendszerességgel. Ezen előnyt pedig az ingyen illetve fizető játékosok ellen használják. A játék készítői beismerték mindezt és elnézést kértek, ekkor döntöttem úgy, hogy vissza szeretném kapni a pénzem.
https://play.google.com/…ization-ads/
A fenti oldalon feltüntetettek alapján, úgy értelmezem, hogy az ezen játékosoknak ingyen adott termékek, ellenkeznek a google play elveivel.
Egy bizonyos idő időintervallumon belül kaptam is
visszatérítést, azonban ezt egy automatikus hitelesítő rendszer biztosította. A fennmaradó "vásárlásaimmal" kapcsolatban felvettem a kapcsolatot a játék készítőivel, akik elutasították bármilyen nemű visszatérítés lehetőségét, valamint eltiltottak majdnem minden játék funkciótól. Ezt követően igyekeztem felvenni különböző módokon a kapcsolatot a google-el, hogy megvitassuk a lehetőségeket. Sajnálatos módon, a google két
hónappal a megkeresésem után elutasította a visszatérítést, mivel ez ellenkezik a felhasználási elveikkel. Időközben a bankomat is megkerestem a problémámmal, akik kivizsgálták és szintén elutasították a kérelmemet.
Bármely fent említett levelezést, "chat" beszélgetést szívesen megosztok a problémámmal kapcsolatban.
Szeretném visszakapni az összeget, amit költöttem a játékban, hiszen félrevezetve érzem magam, illetve a levelezéseimben történő "egymásra mutogatás" igencsak felháborít ekkora vállalatok és számomra egyértelmű szabályozások mellett.
Az a kérdésem Önök felé, hogy van e járható jogi út /
várható eredmény az esetemben? Amennyiben bővebb információra van szükségük, kérem vegyük fel a kapcsolatot