Telefonszolgáltatás


drbjozsef # 2022.03.29. 04:11

Kogéza,

https://kuria-birosag.hu/…otelezettseg

Szerintem nincs kijelölt egyetemes távközlési szolgáltató most. Talán bizonyos településeken, ahol fizikailag sincs jelen konkurencia? De nem tudok róla, van-e valahol ilyen, törvény alapján kijelölt szolgáltató.
(még úgy se, hogy amíg csak egy szolgáltató volt az utcában, pont kétszer annyit kért, mint az után, hogy egy hónap leforgása alatt két másik szolgáltató is kiépítette a hálózatát az utcában. Szemérmetlen (volt) az árazás, de nem problémázott vele semmilyen hivatal)

Kogeza # 2022.03.28. 20:18

Az elektronikus hírközlési szolgáltató köteles velem előfizetői szerződést kötni, ha szabályszerűen benyújtom az igénylést, és együttműködöm a technikai feltételek biztosításában?

Ha igenlő alapvetően erre a válasz, akkor még kérdezem: változtat ezen valamit, hogy egy másik előfizetői szerződésemnél jelentős késedelmem volt; az elektronikus hírközlési szolgáltató ha erről tudomást szerez, elméletileg lehetősége lenne erre hivatkozással a szerződés megkötését megtagadni (pl. ha az ÁSZF-e ezt tartalmazza), vagy ez jogellenes lenne?

Köszönöm!

Tanarur51 # 2021.11.30. 12:29

Pontosítanád a kérdésedet?
Ki,milyen adataiddal él vissza véleményed szerint?

Arany Csabane # 2021.11.18. 21:29

Aszt szeretném tudni hogy mit jelent pontosan az egyedi rádió telefon szolgáltatás,mert úgy érzem,ez egy nyilvános szolgáltatás,és rajtam keresztül más használja és vissza él az adataimat