horvát parkolási visszaélések


Szabo Kovacs Judit # 2022.01.23. 15:06

Tisztelt Károsultak, Áldozatok, Tanúk!

Olyan károsultak jelentkezését szeretnénk kérni, akik horvátországi parkolásukkal kapcsolatban tapasztaltak visszaéléseket, bűncselekmény gyanús jelenségeket, s vállaják a tanúkénti meghallgatást.
A jelen adataink szerint mintegy nyolc-tíz éve egy bűntársulat működik pulai székhellyel, amely főként a magyar túristákra szakosodott. Ez a bűnszervezet a magyar büntetőjogi szabályozás szerint vagyon, közbiztonság, közbizalom, igazságszolgálatatás elleni valamint hivatali bűncselekmények vonatkozásában vonható felelősségre a megalapozott gyanú megállapítását követő büntetőeljárást után.
Az eddigi információk szerint körvonalazódik egy bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős kárt okozó, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, közokirat hamisítás, hamis magánokirat felhasználása, hivatali visszélés és még számos más bűncselekmény megalapozott gyanúja.
A büntetőeljárás sikerét előmozdítná az INTERPOL, valamint az EUROPOL segítsége, azonban erre a segítségre csak akkor van lehetőség, ha egészen konkrét adatok állnak rendelkezésre.
A fentiek alapján tisztelettel kérjük az érintett személyeket, hogy nevük, elérhető lakcímük megadásával jelentkezzenek a judytailorsmith@yahoo.com címen.
A jelentkezők számára természetes megadjuk az eljáró nyomozó-hatóság elérhetőségét, amellyel közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot. A kapcsolat-felvétel előtt ajánljuk a tényszerű esetleírás biztosítását, s az összes ügyre vonatkozó irat papír alapú és elektronikus formátumú rögzítését, rendelkezésre állítását.