Devizahitelszerződés megtámadása PTK 210. (3)

Mr.Chapel # 2013.04.13. 16:45

Tician

Hazudik az úriember, nincs deviza mögötte....eszköz-forrás...hahaha

Ez a kopasz kö..g mint régi új főmufti próbálja visszalapátolni a sz..rt a lóba!

Szerinted miért ő lett újra a góré??

...a könyvelésüket az eszközökről, forrásokról, bemutathatták volna a PSZÁF-nek, vagy a bíróságokon...de nem mutatják, hiába kérik tőlük...mert nincs benne!!!!..

Pedig muszáj lesz nekik, különben...:):)

2008. évi XLVII. törvény

14. § A vállalkozás - az eljáró hatóság felhívására - a kereskedelmi gyakorlat részét képező tényállítás valóságát igazolni köteles. Ha a vállalkozás nem tesz eleget ennek a kötelezettségnek, úgy kell tekinteni, hogy a tényállítás nem felelt meg a valóságnak. Erre a vállalkozást a hatóság felhívásában figyelmeztetni kell.
15 §(2) A bíróság előtti eljárásban a kereskedelmi gyakorlat részét képező tényállítás valóságának bizonyítása a vállalkozást terheli.

Tehát, ha ... a vállalkozás nem tesz eleget ennek a kötelezettségnek, úgy kell tekinteni, hogy a tényállítás nem felelt meg a valóságnak.

"Az, amiben igazán hiszel, mindig megtörténik; és épp a benne való hit az, ami valóra váltja." (Frank Lloyd Wright)

Tician # 2013.04.14. 10:16

"Pedig muszáj lesz nekik"

Sajnos ezt nem hiszem, a bíróságok nem kötelezik őket...

Allora Gondola # 2013.04.14. 10:28

Mr.Chapel

Higgadt tárgyilagosságod lebilincselő.

Két huncut ember van a világon. Egyik, aki a másét elveszi, a másik, aki a magáét hagyja.(székely mondás)

Allora Gondola # 2013.04.15. 17:19

"Bogár László: Elkerülhető-e a háború a bankok ellen?"

Tician # e-mail 2013.04.14. 12:16
"Pedig muszáj lesz nekik"

"Dr. Deák Ferencnek" helye (lenne) van a mában. Bíróként kellene megszületnie.
Kiegyezésre van szükség.

Két huncut ember van a világon. Egyik, aki a másét elveszi, a másik, aki a magáét hagyja.(székely mondás)

Tician # 2013.04.16. 07:32

Azt nem értem, hogy miért arról beszélnek, hogy ha majd lesz olyan bizonyos bírósági döntés...

Van egy pár...sőt több mint egy pár...jogerős a pitee, van a lombard ellen is...most az egy dolog hogy a szolnoki vicces bíró szerint nem költség az árfolyamrés...nade aki h.ly., azon úgysem lehet már segíteni...

Mr.Chapel # 2013.04.16. 07:56

Allora Gondola

Erre azért ne fogadj!:)

Ha meg is hallgattad ezt a videót, vagy számos mást ( pl Róna Péter, Dr Makkos Albert) és figyeled mi történik a szerte a Világban, akkor rájössz, hogy Új világ közeledik!

CIPRUS lesz a precedens!!
És IZLAND, bár arról évek óta hallgatnak!!

Ha figyeled a történéseket, és olvasol a sorok között, akkor VALAMI leomlóban van!!

Allora!

Ma a VILÁG összes „papíron” nyilvántartott ( mint a dev alapú hitel) adóssága többszöröse annak mint amennyi „valós „ pénz létezik, pedig gőzerővel nyomtatja a FED, a Japánok, az EKB stb..

Nem is olyan régen, 100 éven belül kellet hogy egy – egy adott valutának fedezete legyen, ez leginkább Arany volt!! Aztán elkezdődött a fedezetlen bankók nyomtatása, és eljutottunk oda, hogy pénzt a semmiből is lehet teremteni, de hogy valójában mennyit is ér……

Az alábbi cikket értelmezd a fenti kijelentés alapján

http://www.hidfo.net/…abb-valsagot

2008 ban ami történt, csak a jéghegy csúcsa!!!

http://pszo.postr.hu/…-bankok-vege

Ezek a tények, aztán hogy ki mit vél még kihallani a sorok közül, ez már az egyes egyén információ ellátottságának és kombinatorikai képességének a kérdése!!:)

"Az, amiben igazán hiszel, mindig megtörténik; és épp a benne való hit az, ami valóra váltja." (Frank Lloyd Wright)

Mr.Chapel # 2013.04.16. 08:08

EZ LEMARADT!

Pedig talán a legtökéletesebb "feltárás", miről szól most minden amit még nem látunk!!

Mr.Chapel # 2013.04.16. 08:10

Valamiért nem lehet beilleszteni a linket,

Na újra!!!

Mr.Chapel # 2013.04.16. 08:12

Na jó!!

Bennfentesek - teljes filma címe!!

Youtube videó!!

Allora Gondola # 2013.04.16. 08:32

Allora Gondola # e-mail 2013.04.01. 13:30
A BENNFENTESEK beadva.

Na jó!!

„Bennfentesek - teljes film” a címe!!

Youtube videó!!

Mr. Chapel
Ha vissza lapozol, a mögöttünk álló negyedik oldalon már sikerült beadni ezt a vérforraló filmet.
Aki akkor éppen "erre járt" bele is nézhetett. Hiteles film.
Nem lehet "csak úgy" elmenni mellette!
Mr.Chapel
Ha figyeled a történéseket, és olvasol a sorok között, akkor VALAMI leomlóban van!!

Magam is erre a felismerésre jutottam.
Nem lehet nem látni. Így van. Dől a FAL!
De csak csupán jogi eszközökkel nem lehet kitámasztani, megtámasztani, alátámasztani.
A többieknek mondom, érdemes 4 oldalt vissza lapozni.

Allora Gondola # 2013.04.17. 05:22

Dr. Domján László - FrankCsapda Hiteltársulás
Hogyan teremtsünk pénzt a hiteltörlesztéshez?
Hogyan vonzzunk magunknak egy "jó bírót"?

Mr. Chapel idézete:

Dr. Domján László végtére is erről a HIT-ről beszél rövidítve, 8 percben.

Allora Gondola # 2013.04.17. 10:43

2013.06.16. Egy napos hír. Politikai töltésű.
(Lerövidítettem a cikket.)

...a bíróságoknak nehéz dolga lesz, mivel egy öngyilkosság vagy válás következményeinek pénzbeli meghatározása szomorú és rettenetes dolog.

Politika beavatkozás nélkül nem megy. Kineveztek egy helyettes államtitkárt.

VÉGSŐ REMÉNY
a devizában nyilvántartott hitelek kifizethetetlenek

A fenti meghökkentő megfogalmazást hallottam egy szakértőtől, akivel az árfolyamgát pro és kontra érveit tekintettük át. Mert amennyiben ez realitás (ami a folyamatosan növekvő tőketartozás miatt elég valószínűnek tűnik) úgy azt jelenti, hogy előbb-utóbb általános megoldást kell találni a kérdés végleges rendezésére.

Amikor a kilakoltatási és árverezési moratórium meghosszabbítását javasoltam, akkor ennek az volt a célja, hogy a visszafordíthatatlan folyamatokat a szakmai tárgyalások idejére megállítsuk. Hiszen ezekben az esetekben – amennyiben bizonyításra kerül, hogy az jogtalan volt -, úgy komoly kártérítési perek indulhatnak, ahol a bíróságoknak nehéz dolga lesz, mivel egy öngyilkosság vagy válás következményeinek pénzbeli meghatározása szomorú és rettenetes dolog.
.
.
A hivatal (bár csökkentett üzemmódban) elindult, a Nemzetgazdasági Minisztériumban a háromoldalú tárgyalások folytatásáért felelős helyettes államtitkár kinevezésre került.
.
.
Csütörtökön sajtóközlemény megy ki a most induló EDIT (Egységes Devizahitel Információs Tábla) projektről, ahol a devizahiteleket nyújtó pénzügyi szervezetek és az ügyfelek közötti pontos és jogszabályszerű elszámolás érdekében – különös tekintettel a végrehajtással és kilakoltatással fenyegettet ügyfelek védelmében – kezdeményezem, hogy a hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek kötelezően töltsenek ki egy egységesített információs adattáblát, melyet Hivatalomnak, valamint az érintett ügyfeleknek ellenőrzés céljából megküldeniük kötelező. Száztízezer család jövője a tét, ezért ez kiemelt projekt.

Allora Gondola # 2013.04.17. 10:47

Elírtam a dátumot. Helyesen 2013.04.16.
(Nem Nostradamustól idéztem.)

Péter_ # 2013.04.18. 16:11

ezt tudja valaki értelmezni?

Abban az esetben , ha kölcsön nyílvántartására szolgáló devizanem, mint törvényes fizetőeszköz megszűnne, akkor az annak helyébe lépő, Magyarországon törvényes fizetőeszközként elismert deviza lép, annak bevezetésével egyidejűleg, az akkor és arra az esetre meghatározott átváltási árfolyam a váltási költségek figyelembevétele mellett.

Allora Gondola # 2013.04.18. 17:04

Kommentár nélkül.

Megjelenés ideje: 2013.04.15.
Z. Kárpát Dániel parlamenti felszólalása a devizahitel botrányról ~ 2013.04.15

Miért várják meg, hogy megteljenek a terek? ~ Z. Kárpát

Kovács_Béla_Sándor # 2013.04.18. 17:58

Nem Nostradamustól idéztem
Nem. Hanem attól a majomtól, akit a távozása előtt még kinevezett a másik.

Kovács_Béla_Sándor # 2013.04.18. 18:01

Z. Kárpát Dániel... Én visítanék, ha ő akarna engem megvédeni. De ti tudjátok.
Mi ennek a jómunkásembernek a szakmája, végzettsége? van oka rá, hogy ennyire titkolja?

Mr.Chapel # 2013.04.19. 08:56

Z. Kárpát Dániel... Én visítanék….Mi ennek a jómunkásembernek a szakmája, végzettsége?

Béla

Nem az a lényeg, hogy ki ez a Z Kárpáti, vagy ki Cséfalvay esetleg ki a franc Gyurcsány, vagy Bajnai…....meg a többi bohóc!

A lényeg, hogy a DEV alapú kamu hitel, nem POLITIKAI, hanem JOGI kérdés!!!

Mivel közelednek a választások, a Fidesz szánalmas rezsicsökkentési „utca kampányba” kezdett, nyomul ezerrel, az a szánalmas macskajancsi Bajnai, meg az a személyiség zavaros, szociopata Gyurcsány…

Helyezkednek!..De hisz politikusok, mihez is értenek egyébiránt, mint ahhoz, hogy milliós jövedelmeket tegyenek zsebre közpénzből és ezért csinálnak cserébe egy kis cirkuszt….

Panem et circenses

Allora Gondola # 2013.04.20. 19:21

Kovács_Béla_Sándor#e-mail 2013.04.18. 20:01

Én visítanék, ha ő akarna engem megvédeni.

Említetted volt hajdanán, hogy van egy autós devizahiteled, amit azóta minden bizonnyal már sikeresen megvédtél.
Volt "ügyvédre valód..."

Tetézi, ki elfödi a bajt.

Van aki kimondja, van aki elhallgatja, van aki elbeszél, van aki mellébeszél...
Hogy is mondta-énekelte egykoron Presser Gábor?
LGT Mindenki másképp csinálja

Allora Gondola # 2013.04.21. 06:44

LGT - Mindenki másképp csinálja [Zeneszöveggel]

Nyelvművelők - szövegmíves emberek lévén nekünk ez a nóta olvasható szöveggel való járandóságunk.
Van aki csak olvassa, van aki élvezi is.

Tician # 2013.04.21. 12:56

A Kásler féle gyűlésen sajnos nem sokan vannak, ez így nem járható út, max ha lennének 200 ezren, az össes devizahiteles, akkor lenne értelme...

Mostmár én is azt mondom, hogy kicsi ráhatással kéne lenni a dolgokra, valahol olvastam, hogy szervezkedés van arra, hogy bankvezérek stb. ellen szervezkednek, kicsit demonstrálnak házak előtt stb, megpróbálják viszonozni a sok öngyilkosságot, stresszt, amik ezek okoztak..bár ennek sem lesz szerintem hatása, ennél jobb ötlet lenne, ha a bankokat védő ügyvédeket vennék elő...páran körbefognák őket egyszer kétszer...aztán meggondolná, hogy védje-e a bankot...mondjukj ilyen kiképzés nem ártana az árfolyamrés nem költség című bíróknak sem...meg az összesnek aki húzza az időt, illetve nem jog alapján dönt...

Tician # 2013.04.21. 12:57

Az árfolyamrés nem költség...de azt egyik bíró sem, illetve ügyvéd sem írná alá, hogy ezek után ennek a terhét átvállalja, mert az nem költség...

Kovács_Béla_Sándor # 2013.04.21. 13:09

Kásler féle
Kásler féle? Dr. Léhmann is ott van, meg tulajdonképpen mindenki. Be kell ismernetek, ezekre az emberekre bízzátok magatokat, ezek a vezetőitek.

Kovács_Béla_Sándor # 2013.04.21. 13:11

Ja, hogy te azért támadod Káslert, mert neked nem elég radikális... Akkor nem szóltam.

Sherlock # 2013.04.21. 13:45

Vigyázz Béla, először a Te házad elé vonulnak, ha így folytatod!