Fog örülni a többi kétszáz lakó. :O)
Devizahitelszerződés megtámadása PTK 210. (3)
KBS és Sherlock
Ez a cinizmus már annyira szánalomra méltó, hogy nehéz minősíteni, vagy inkább kár..::)
Javaslom az itteni "felszólalásaitokat" majd illesszétek be az Önéletrajzotokba,mint referenciát amit majd valamelyik Bank felé küldtök el..:)
Az egyre szaporodó külsős Banki jogászok iránti növekvő igény előbb utóbb a hozzátok hasonló "képességűeknek" is teremt majd lehetőséget...:)
Tendenciák a BANK szektorban MA!
- Rohamos léptekben zárják be a Fiókokat...:)
- Egyre több jogi képviselőt keresnek..:)
http://www.portfolio.hu/….179200.html
Húzzatok bele srácok, egyszer még rátok is szükségük lehet, csak siessetek, mert lehet a végén már csak "bedobozolós" munka marad, vagy sofőri állás Hegyeshalomig...:)
"Az, amiben igazán hiszel, mindig megtörténik; és épp a benne való hit az, ami valóra váltja." (Frank Lloyd Wright)
Mr. Chapel
A bankfiókok száma nem csökkent drasztikusan. Jelenleg több, mint 1600 bankfiók működik az országban. A bankfiókok száma, 2012. évben 59 szűnt meg 36 új nyílt.
A Bankok a perek nagy részét (70-80 %) kizárólag külsős ügyvédekkel viszik.
Üdv
Ami engem illet, négy perem van folyamatban bankkal szemben, és soha nem képviseltem bankot sem perben, sem peren kívül.
Van egy régi tanmese a kisegérről, elefántról, macskáról.
Persze, ez sokaknak magas és felfoghatatlan.
„Capisca
A bankfiókok száma nem csökkent drasztikusan. Jelenleg több, mint 1600 bankfiók működik az országban. A bankfiókok száma, 2012. évben 59 szűnt meg 36 új nyílt.
”
Tendenciát nézz és ne a 2012-es éve!! A Bankok „aranykorától” (2000 es évek közepétől) Napjainkig
Ebben a cikkben amúgy kicsit más számok vannak, mint amikre Te hivatkozol, de mindegy…:)
http://www.vg.hu/…ak-be-379255
„A Bankok a perek nagy részét (70-80 %) kizárólag külsős ügyvédekkel viszik.
”
…és egyre többre lesz szükségük…:)
Nagyjából erre céloztam "virágnyelve"az utalásomban, csak akkor nem ment át rendesen az infó..:)
ÜDV
"Az, amiben igazán hiszel, mindig megtörténik; és épp a benne való hit az, ami valóra váltja." (Frank Lloyd Wright)
Izgalomra semmi ok, marad elég bankfiók, és nem a mennyiség számít.
„wers # 2013.04.22. 09:49
Izgalomra semmi ok, marad elég bankfiók, és nem a mennyiség számít.
”
Ki izgul????????????
Ezek tények, mint ahogy az is, hogy 3 év alatt 2500 milliárdot vittek ki...forrás MNB!!
4000 milliárd most még az MNB nemsokára megszűnő 2 hetres kötvényeiben parkol, kérdés mi lesz a sorsa..
Sírnak, hogy nincs pénzük hitelezni.....:(
hát persze……mivel már senki nem vesz fel hitelt tőlük 5-7 % kamatmarzsra, így jobb a biztos 4 % amit az MNB ( adófizetők) fizetnek…
Szerinted, miért nem ugrottak rá a 2 % kamatmarzsos MNB – s kkv hitelezésre!!
Megsúgom!! Ha nincs extra profit, akko nem kő….
ERGÓ!!
Ha megszűnik a tuti 4 %-os MNB kötvény, kiviszik ezt is!!Most kivárnak!!
Olvass a sorok között!!!
A többit a fantáziádra bízom!!
Alaptétel: Az információ az EGY dolog…hogy ki mit olvas ki belőle, az meg egy másik!!
„Ami engem illet, négy perem van folyamatban bankkal szemben, és soha nem képviseltem bankot sem perben, sem peren kívül.”
KBS
Mi a Manó??? Mik derülnek ki rólad…..azt már elkottyantottad korábban, hogy CHF-s autós vagy!!
Remélem a védelmi stratégiád, nem abban merül majd, ki, ahogy itt megnyilatkozol, enyhén szólva a Bankok érv oldalán
Képzelt per
Banki képviselő ( aki már semmibe nem tud kapaszkodni, feltéve, hogy jó keresetet adtál be)
„<i- Tisztelt Bíróság, kérjük az adós keresetének elutasítását, indoklás, az ÜGYFÉL ALÁÍRTA, úgyhogy hagyjuk is az egészet”
- KBS: „Tisztelt Bíróság, a védelem, ezzel az állítással nem tud vitatkozni, hisz ügyfelem, tényleg ALÁÍRTA, ergó elfogadta, :(”
ÍTÉLET!
Adós pervesztes lett!!!
Nyugtass meg minket Béla ( Engem, YCAL-t, Totomot és a többieket) hogy nem így akarod vinni az ügyeket
az, hogy bankfiókokat zárnak be, önmagában nem jelenti, jogy csökkenik a forgalom, csak áthelyeződik. Manapság egy csomó dolgot el lehet intézni anélkül, hogy személyesen beballagna az ember
„Ki izgul????????????”
Én, adtam fel lottót, most majd lerágom a kömeimet (a végén még szükségem lesz műkörömre)
„Van egy régi tanmese a kisegérről, elefántról, macskáról.
Persze, ez sokaknak magas és felfoghatatlan.”
KBS
Vázold fel a sztorit és majd kiderül, FELFOGJUK-e:)
Előre ne prejudikálj, döntsenek a TÉNYEK!!!:)
ez az, amiben répa is van?
wers
„ez az, amiben répa is van?”
Majd Béla elmondja mi van benne...:)
Legalábbis reméljük és VÁRJUK...:)
„Két pert is vesztett egyetlen nap alatt az OTP - értesült a ... A Debreceni Törvényszék szerint tisztességtelen volt a szerződésnek az a pontja, miszerint a bank egyoldalúan módosíthatta a kamatokat. Az egyik ügyfél az emelés után 2,99 helyett 4,15 százalékot fizetett. A másik 4,95 százalékos kamatát 8,1 százalékra emelték.”
Latolgató vélemény - egy év elteltével.
A láthatatlan jogi háttér megteremtése ítéletekkel
2012. május: A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen megállapítja, hogy az árfolyamrés nem költség, tehát nem kellett feltüntetni a teljes hiteldíjmutatóban. - Vesztett az adós
2012. június: A Fővárosi Törvényszék szerint nem tisztességtelen az egyoldalú banki szerződésmódosítás, és alaptalan az árfolyamrés miatti kifogás. - Vesztett az adós
2012. április: A Szegedi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint az árfolyamrés alkalmazása tisztességtelen, a törlesztőrészletek nagyságát is vételi árfolyamon kell megállapítani. - Az ügy a Kúria előtt van
2012. december: A Fővárosi Törvényszék jogerősen érvénytelennek minősített egy olyan szerződést, amelyben nem szerepelt költségként az árfolyamrés. - A Kúria az Európai Bíróság állásfoglalását kérte
2013. január: A Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítélete szerint semmis a kölcsönszerződés, mert 1. nem tüntették fel költségként az árfolyamrést, 2. az előző napi árfolyamon kell törleszteni, ám nem kötötték ki, hogy az OTP Bank reggeli vagy délutáni árfolyamán. - Nyert az adós
Két huncut ember van a világon. Egyik, aki a másét elveszi, a másik, aki a magáét hagyja.(székely mondás)
Az árfolyamrés terén született eddig a legtöbb adósnak kedvező ítélet, de pert itt is veszítettek. Ráadásul az egész jogterület új nálunk, hiszen korábban nem volt jellemző, hogy kölcsönszerződések tömegét támadják meg az adósok.
A Kúria tavaly például hónapokig vizsgált olyan alapkérdéseket, hogy a bíróságok kimondhatják-e egyáltalán egy fogyasztói kölcsönszerződés egyoldalú banki módosításának tisztességtelenségét?
A válasz igen, így ezen a téren véget érhet az egymásnak ellentmondó ítéletek sora.
Két huncut ember van a világon. Egyik, aki a másét elveszi, a másik, aki a magáét hagyja.(székely mondás)
http://hetivalasz.hu/…ogeros-62720
Ez lavinát indíthat el: Pert nyertek a devizahitelesek bankok ellen
Devizahitelesek nyertek pert bankok ellen
„A Debreceni Törvényszék két mai ítéletében is megállapította, hogy a szerződések azon pontja, miszerint „A hiteldíj (kamat és kezelési költség) változó mértékű, melyet a hitelező a kölcsönszerződés fennállása alatt jogosult egyoldalúan megváltoztatni"- érvénytelen. A hiteldíj egyoldalú módosítására vonatkozó szerződési feltétel tisztességtelen, mert sérti az arányosság, az átláthatóság és a szimmetria elvét.”
„ez az, amiben répa is van?”
Ez az, amikor az elefánt leszarja a macska elől menekülő egeret, a macska pedig kihúzza a szarból.
Már csak kibírjuk valahogy június 25-ig :-)
(Aki nem tudná, 2013. június 25. napján 10 órától a Kúria 2. sz. tárgyalójában PITTE "árfolyamrés")
Kép, szöveg nélkül.
http://m.cdn.blog.hu/…e/100908.jpg
Béla, én ezt tehénnel és verébbel ismertem
Igen, van olyan verzió is. A tanulság a lényeg. :)
igen, szóval nem mindig az a jóbarát, aki kihúz a sz@rból
Nekem a másik jutott eszembe, mikor kiderült, a kisegér az erdő legerősebb állata (hitt ő)
Az a nyúl. És ő is csak "az oroszlan utan".
lehet, ne haragudj, de kopik a memóriám, ezt a mesét vagy harminc éve nem olvastam
Pozitív devizahiteles hír az EU áldozati övezetéből.
Pert nyert: Zorba a görög !!!
Ez lavinát indíthat el: Pert nyertek a devizahitelesek bankok ellen
Devizahitelesek nyertek pert bankok ellen
Egy másik pozitív devizahiteles hír az EU áldozati övezetéből.
Pert nyert: Zorba a görög után Mata Hari Cipruson!!!
Mi mikor fogunk dalra fakadni - táncra perdülni?

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02