üzletkötés felsőfokon


ildikó31 # 2004.10.27. 12:44

Kedves Juditta!
Szerintem ezt az ezrest bánatpénzként elkönyvelheted! tanulságként vond le, hogy nem állsz szóba többet házaló ügynökkel!


ildiko31

Juditta # 2004.10.26. 17:55

bocsi.....hamva

Juditta # 2004.10.26. 17:55

Azóta híre hanva sincs a szerelőnek

Juditta # 2004.10.19. 18:12

Kedves Mindenki!
Ma jött egy üzletkötő ilyen zárszerkezet takaró valamit lobogtatott. Néztem mint Rozi a moziban.....aztán eszembe jutott, hogy nemsokára elutazom és nagyon sok a betörés a környéken. Az üzletkötő mondott mindent, minőségi tanusítványtól kezdve a garanciáig, majd elkezdett kitőlteni egy füzettömböt, név, telefonszámom, hogy a szerelők majd felhívnak.....szabadkoztam, hogy én nem vagyok biztos abban, hogy ilyen kütyürüt szeretnék, de mire ezek a párbeszédek elhangzottak már leírt mindent árat és előleget......is és elém tartotta, hogy írjam alá......ott az ajtóban ...azonnal. Mivel nem volt apró pénzem csak egy ezres, ennyit adtam neki előleg gyanánt.
Tudom, hogy hülye voltam, .....a lap alján apró betükkel az volt, hogy az anyagelőleg elállás esetén vissza nem követelhető.
Hát gondolom a választ......., ez ilyen egyszerű. Amikor becsuktam az ajtót már éreztem, hogy valami nem stimmel. Kérlek válaszolj......egyébként ezen a megrendelőlapon egy Miskolci cím és egy vodafon telefonszám van.....az üzletkötő aláírása olvashatatlan.......örüljek, hogy ennyivel megúsztam ??????
Kérlek válaszolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üdv Juditta