Nos folytatva a témát, voltam az egyik t.. pont üzletben, ahol egy szimpatikus fiatalemberrel elbeszélgettem, majd kitöltött egy un. 'IGÉNBEJELNTÉS egyéni előfizető részére ' megnevezésű 2 oldalas nyomtatványt. Ezen vannak a szolgáltató adatai és a személyes adatok (azaz az enyém ), majd a leendő szolgáltatásra, a számlázásra stb. vonatkozó adatok.
Ez eddig ok. is lenne.
Aztán nyilatkozatok (amiket állítólag én tettem ). Na ez kb. egy oldalon, de nem ám pontokba szedve 1 -től 29-ig ( csak 15 van ) hanem kb. 40 sorban csak pöttyökkel jelőlve. Miért nem lehet ezt számozni?
Pl. a majd utolsó előtti így szól :
. Tudomásul veszem, hogy a Szolgáltató ajánlata az általam átvett szerződéses feltételekre vonatkozik, amelyek az Egyedi előfizetői szerződést képezik
majd még kettő ilyen pöttyös nyilatkozat.
Nos én pl. semmiféle szerződéses feltételekről szóló irományt át nem vettem (nemhogy megértettem volna ). Még egy jellemző : elhadarta a fiatalember a csatornákat, gondoltam mellékeli is , de nem. Úgy mentem vissza hozzá, hogy ne mán, 16 percig beszélgettük, de listát nem kaptam. Mondja fenn van a neten. Mondom azért szerződnék a T vel, hogy legyen netem. Végül csak adott. 1 -től 30 csatornáig.
Nem kéne a fogyasztó védelem figyelmét felhívni az ilyen esetekre ?
Persze meg lehet közelíteni úgy is a dolgot , hogy nem kötelező a disznótor.
Ja a ezen a héten jön majd valamikor a szerelő, hogy időt nyerjek mondom majd, most nem alkalmas, mert szabin vagyunk !
Most már csak az kell, hogy itt valaki azt mondja fogadjak ügyvédet !