Ismeri valaki a retro aktiv kft-t ? Volt ott egy Cib bankos tartozásom, és arra elnnék kiváncsi hogy vajon a cib banktol a tartozást megvásárolták-e vagy csak behajtásra lettek felkérve.
Ha megvették voln a atratozást, akkor nyitnék ott egy számlát.
Retro Aktív Kft. Behajtó cég
A behajtó cégek általában "nagyban" megveszik a banki tartozásokat, aztán a továbbiakban próbálkoznak ők...
Azt nem tudom, hogy mint te mint X banknak az egyik adósa alapjában "kitörlésre" kerültél-e az X bank adathalmazából, de egy számítógépen sok régi adat is eltárolható...
Az biztos, hogy én egy másik banknál nyítnék számlát: ott még "tiszta" ember vagyok.
köszönöm a tájékoztatást. Ezen én is gondolkoztam csak enekm ez a bank nagyon szimpi. De majd meglátom.
Köszi mégegyszer
Menj be a bankba és konkrétan kérdezz rá! És ha nem vagy a "nem megbízható ügyfél" listájukon, tehát a bizalmuk feléd továbbra is töretlen, hát nyíss ott számlát nyugodtan.
De valamiféle papírost erről azért csak adjanak, mert nehogy úgy járj: az új számládról utóbb mégiscsak leemelnék a tartozást...
Talán már az is elég ha ugyanazon bank egy másik kerületi ill. másik városban lévő fiókjában nyítsz számlát - a szolgálatásuk mindenütt egyforma.
Minden jót!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02