Hóóó egyjogász!
Kicsit bővebben tudnál mesélni a dologról?
Én úgy döntöttem, amíg nem részleteznek, addig meg nem mozdulok. Egy emilt írtam a többi nem érdekel. Tudom, hogy elévült tarotzásokról van szó.
Az Autópályásnál már nem, de kérlek mondj már véleményt arról, hogyan küldhetnek ki így bármit is, hogy semmi előzetes felszólítást nem kaptam tényleg, egyszer csak azonnal ügyvédit, és rögtön fizessek és bizonyítsak, hát ki az aki mindenféle részletezés nélkül azonnal fizet? (lehet, hogy vannak, de hát sajnálok őket:-(
Volt egyszer egy rendőrségi büntetésem is, SOHA nem megyek buszsávbna, egyszer rossz helyen mentem ki a Rákóczin, azaz később, így nem tudtam a Szövetség utca felé elkanyarodni, 20.000,- slussz. Megírtam, hogy ne már, tényleg véletlen volt, blabla. 20. Basszus kapják be. Egy másiknál (bocs az offért) leparkoltam egy helyen, ahol vagy 10 autó szabálytalanul állt, én is, nem vettem észre a fák közé benőtt táblát, mondjuk tök értelmetlen tábla, de lehet érte pénzt szedni. Postánál, a nagynál, Kőbányán, a sétány végén. Hátha tudja vki. No az is volt vagy húsz, merhogy én egy sorozatbűnöző vagyok, kicsit húztam a kifizetést, behívtak kihallgatásra, na bementem. A két unatkozó nő mindennek elhordott, olyan minősíthetetlen lesajnáló hangnemben beszéltek velem, hogy komolyan fontolgattam ráborítom az asztalt Kinder tojás bábu gyűjteményestül, de kibírtam. Õ, az a nő egyszemélyben eldöntötte, hogy nem ad csökkentést, sem részletet elém dugta, hogy fogadjam el, itt kell aláírni. Nem írtam alá, fellebbeztem. Mégis csökkentettek. És részlet is lett. Miért kell úgy bánni egy egyszerű lógóssal vagy hibázóval mint egy gyilkossal????????
bkv fenyegetőzés
Macaroon
2006.11.30. 10:00

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog