Huffnagel
Ha visszaolvasol a Fórumon, láthatod, hogy senkinek nem küldenek meghatalmazást (papírköltség!), pedig az ügyvédnek valóban hitelt érdemlő módon igazolni kellene, hogy jogosan jár el a BKV képviseletében.
Erre ők azt mondják, hogy oda van írva a BKV honlapjára, én meg azt mondom, hogy hol van előírva, hogy a BKV honlapját bárkinek is olvasnia kell, illetve, hogy egy ügyvéd ilyen módon igazolhatja az eljárási jogát. (Próbálna meg erre hivatkozni a bíróság előtt....)
guargumi
Beírásod megerősíteni látszik azt a feltételezésemet, amit már többször leírtam, hogy csak felszólítgatnak (elévült követelésekre is), és aztán aki megíjed egy ügyvédi papírtól az fizet, aki meg nem, az a "káló".
Ha meg egy évvel ezelőtt sima levélben küldtek felszólítást, akkor te egyáltalán kaptál valamit egy évvel ezelőtt?? :-;
Nem tudom olvastad-e időközben az Ombudsman vizsgálati jelentését, ő is erősen nehezményezte a BKV módszereit, ill "előkerült" egy 1981-es, de ma is hatályos rendelet (amiről korábban senki nem tudott, meglepő módon a BKV nevű szállítási szakcég sem...), amely szerint egyes BKV követelések nem is öt, hanem egy év alatt elévülnek.
Ha ez rád is vonatkozik, valószínűleg elévült a BKV követelése, úgy hogy ne kapj infarktust:)