Sziasztok! Engem is megkeresett kedves ügyvédbarátunk és akkor még nem tudtam, hogy ilyen nagy híre van az internten és nem tudtam semmit róla ezért bementem az irodába és kikértem a jegyzőkönyvet.Ott közölték velem hogy még van büntetésem amiről később kaptam is levelet(természetesen nem tértivevényeset) és így körübelül 160ezer ft-ot követelnek most tőlem.Nekem nincs enyni pénzem mert diák vagyok.Azóta folyamatoasan hívogatnak.MOst is éppenkaptam egy telefont és a kedves ügyintéző azt mondta h menjek be mert van 2008-as büntetésem is(erről küldték a második levelet) én meg mondtam h nem megyek be és mondta h akkor ő fogja kiküldeni a levelet amit biztosan meg is fogok kapni ezért most félek hogy ez tértivevényes lesz.A jegyzőkönyvet nem merem kikérni mert akkor alá kell írnom egy papírt és azzal igazolom hogy bent voltam náluk. Arra gondoltam hogy kijelentezek a lekcímemről.Kérdésem az lenne hogy ez jó megoldás e szerintetek mert nagyon nem szeretném hogy továbbra is zaklasson az ügyvéd úr. Meg hogy most ez az egy éves elévülési idő a metróra nemvonatkozik? Szóval most teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit csináljak.Azzal hogy az első levél megérkezése után bementem az irodába azzal hibát követtem el? ha esetleg bíroságra kerül az ügy akkor ők tudják ezt majd bizonyítani hogy én bent voltam?ha tudtok akkor kérlek benneteket hogy segítsetek mert enyni pénztén tényleg nem tudok kifizetni.
bkv fenyegetőzés

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás