bkv fenyegetőzés

Munkanelkuli # 2009.05.15. 10:14

2007. februárjában kaptam a BKV ügyvédjétől egy közönséges levélpostai küldeményt és akkor akartak 270 000 HUF-ot kapni (5 évre vissza). Semmilyen reagálást nem tettem nem kerestem meg őket. Anno még fiatalon úgy csináltam, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében felmutattam a jogosítványomat (át nem adtam a mocskos kezébe, meg nem érinthette) majd az adatok leírása után tettem egy X-et. Ebből adódóan a bíróságon kérhetném a jegyzőkönyvet és mivel nem szerepel rajta az aláírásom így nem is ismertem el sose a tartozásomat, bliccelésemet. Bebiztosítottam magamat úgy is, hogy ellopták a jogosítványomat és megtettem a feljelentést a rendőrségen tehát hivatalos iratom is van, tehát visszaélhettek a jogosítványommal.

Felkészültem egy esetleges tárgyalásra, de 2 éve nem történt semmi. Tavaly év végén jött megint egy közönséges levélpostai küldemény, hogy csak 20 000 HUF-ot akarnak.

2007 óta váltottam taktikát és semmilyen iratot nem mutatok fel az ellenőrnek inkább leszállok.

Egyik jóbarátom úgy megijedt az Ügyvédi levéltől, hogy az 500 000 HUF-os tartozásából befizetett a BKV-nak 250 000 HUF-ot, megállapodott velük. Én sajnálnék negyed millát ezeknek adni. :)