Feljelentés


Majordomus # 2023.12.29. 21:17

Valóban. Csak arra akartam finoman célozni hogy ezen körökben nem ez az egyetlen "szabálytalanság"

drbjozsef # 2023.12.29. 15:45

Nem hiszem, hogy bárki szeretne a rendőrségre járni, de hát ha valaki feljelentést akar tenni, a feljelentést meg a rendőrségen lehet tenni, akkor kénytelen lesz oda menni. Egyszerű szillogizmus.

Majordomus # 2023.12.28. 20:22

Nem hiszem hogy szeretnek ilyen helyekre járni...

drkatona # 2023.12.28. 17:32

Tisztelt Uram!

A rendőrség köteles felvenni a feljelentést. Az alapján amit Ön elmond, illetve a sértett életkorára is tekintettel semmiképpen sem nevezhető bagatellnek az ügynek. Célszerű lenne tehát a testvérével és az édesanyjával elmenni a lakóhelyükhöz legközelebb eső rendőrségre, és addig onnan el nem jönni (nem tudom szebben írni) amíg a történtek az elejétől a végéig nincsenek egy jegyzőkönyvben rögzítve.

Üdvözlettel,

dr. Katona Csaba ügyvéd
https://www.drkatonacsaba.hu/…ed-budapest/

László88 # 2023.12.26. 22:20

Üdv, édesanyámat egy fiatal férfi fellökte egy késői estei beszélgetés után, aki mellesleg a 13 éves húgommal van, amit én ellenezek, rendőrséget hívtam, szeretne feljelentést tenni, de azt mondták ünnep van és csütörtökön menjen be, de felesleges mert jegyző könyv alapján eljárás lesz, a férfi megfenyegette hogy ha ellene vall, lányát tönkre teszi az iskolába és megöli őket. Ezután a húgom és édesanyámat haza kísértem, és szakított a fiú vele, az volt az indok hogy amiért rendőrt hívtunk rá ezért. A lány közben elmesélte nyáron a fiú albérletében sokat tartózkodott, ahol többször is bántalmazta egyszer a felső szomszéd hölgy rendőrt is hívott, meg egyszer rájuk verte az ajtót ha nem hagyja abba a bántalmazást ismét rendőrt hív. A lánynak szerelmet ígért, 16 évesen feleségül veszi, mennek közös élettel közös házba, el is jegyezte 13 évesen. A kk. idős édesanyám neveli 1 hónapos kora óta akkor halt meg az apja, betegségei vannak, tiltotta ő is, de sokszor em ment semmire, végére annyira el akarta zárni a lány az anyjától hogy facen letiltotta engemet is, telefon nem vette fel, magához költöztette, amit én elleneztem és szóvá is tettem, de én voltam a szar.. de anyu megnyugtatott rendes család normálisak a szülei, nincs semmi baj, volt egy példa egy 200eft fülbe valót kölcsön adtam neki hogy hordja pár alkalommal, amit kicserélhetett a férfi egy bizsura de nem tudom volt e a húgomnak hozzá köze, de ezt is lenyeltük mert azt ígérte a férfi lassan kifizeti, emeletes albérletbe lakik, szülei autóját használja, nincs munkája mint kiderül. Meg 13 évesen a lányt rábeszélte feküdjenek le, mert ha nem akkor elhagyja meg nem viszi sehová sem, meg mást keres helyette, de szereti, stb.... Kérdésem az lenne hol kezdjük el? A rendőrség mint ha nem érdekelné az ügy, akkor este is elmondta a 14 éves lány előtt lökte fel anyut stb....

peter55 # 2023.12.02. 22:58

Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne hogy feljelentettem már többször a szomszédot csendháboritásért mert hangosan szolt többször is a zene,amikor a rendörők kijöttek ők azt állitották hogy nem volt hangos (persze mert ablakból látta az illető a rendőröket,és akkor gyors lehalkitotta a zenét).Most ő jelentett fel engem zaklatásért,ha behivnak a rendőrségre kihalgatásra,elmondom hogy nem szórakozásból hivogtom ki a rendőröket és még esetleg bizonyitékot is tudok mutatni pl:videó,hangfelvétel, akkor nekem adnak igazat?ha esetleg mégsem akkor ennek milyen jogi következménye lehet?