Tisztelettel
pontiak - már meg ne sértődjünk, de van sok ilyen ügyfelem és olyan lükék, hogy az már nekem fáj, számomra.
Lényeg : olyan játékprogramok, melyek jogvédettek. Igen, a Tescoban, 1.800.-Ft os áron meg lehet venni, de Ők nem teszik, ezért 1-1 rdb bcs.-t megvalósítanak. Ja igen tényleg, van olyan is, ami 800.-Ft.
Nem támad sírhatnékod ? Mert nekem igen, ilyen okozott kár miatt.
Nem azt mondom, hogy mindent és azonnal......Pl. Én is kipróbáltam az Igo-t, feltört verzióban, több más navigációs programmal együtt. Amelyik bevált, ( nem a reklám helye, tényléeg nem !!!!!! ) ezért nem is mondom melyik, megvettem a gyári eredetit és még frissítést is biztosítotak számomra. Ellenőriznek ? Tegyék, megvan az eredeti, gyári. Így nem követek el bcs.-t.
Nem művészet letölteni programogat, filmeket, zenéket. Csak egyet ne feledjünk, ezért valaki keményen fizetett, hogy elkészüljön, megcsinálják. Ez a személy bukjon azért mert mi ingyen szeretnénk ? Hmmmmmmm......
Szeretem az Enigmát, Gregorián zenéket, megveszem a boltban és nem azért hajtok, hogy másolati formában beszerezzem, főleg nem fájmegosztó pertálokon, melybe belebukok, s eszembe sem jutna gyűjteményemet feltenni, mert az is bcs. lenne, mégha ingyen is tenném.
Szóval ennyi a véleményem a másolásokról és fájlmegosztásokról.
- Lökött