oligaliga
„Adtam egy tanácsot a kérdezőnek, te beleszóltál - mint általában a többi topikben is szoktál, ráadásul nem is a kérdésre válaszolva”
Bakker, még mindig nem érted!
Adtál egy nagyon rossz tanácsot a kérdezőnek és amikor ennek a buktatóira figyelmezteti valaki, akkor te kioktatod jó szokásod szerint.
Én éppen 5 évig szívtam egy ilyen mellékmérő miatt, amit nem fizettek rendesen, ezért felmondták a szerződését az illetőnek és kényelmesen a vízmű nekem számlázta ki onnan kezdve a szomszédom összes fogyasztását. Érted??? 5 évig fizettem más helyett, amit igaz később megkaptam, de egy életre szóló lecke volt, hogy több ilyen nem lesz. Ezek után úgy adod ezt elő, mint ha ez volna a legjobb tanács a világon.
Arról meg már nem is beszélve, hogy ha csatornázott a terület, akkor a vízmú csatornabekötés nélkül kizárt, hogy mellékmérőt szereljen fel a szomszédhoz, ergo a tanácsod fabatkát sem ér, de sebaj, jól látszik, hogy eddig el sem jutott a gondolkodásod. Nem kizárt, hogy ha önálló telekről beszélünk, nem pedig osztatlan közös tulajdonokról, akkor ebben az esetben - amennyiben legalizálni szeretnék a helyzetet - kizárólag az önálló főmérőt fognak egyedül engedélyezni oda szabályos csatornabekötéssel.