rabosítás


olga111 # 2012.03.04. 17:28

Köszönöm.
mekkora büntetésre számithatok ,nincs priuszom.. gépkocsi adás-vételi szerződésnél "rontottam"?

Gabicsek # 2012.03.04. 20:39

Kérdés, hogy amit "rontottál", beadták-e az okmányirodára, és hol "rontottál":) Mert ha eladó, vevő aláírásánál "rontottál", és bekerült az okmányirodába, akkor lehet belőle egy közokirat-hamisítás is.

olga111 # 2012.03.05. 17:54

Köszönöm

Gabicsek # 2012.03.05. 19:47

Szívesen.

Majdnemarany # 2012.03.15. 13:28

Udvozletem!....Igazan örvendek, hogy ratalaltam erre a lehetösegre....az en esetem a következö: evekkel ezelott a sajat uzletemben törtent egy lopas (egy altalam ismert nö ellopta a penztarcamat..).rendörsegi feljelentes..., majd kesöbb a rendörseg megszuntette a nyomozast...1-2 ev mulva birosagi idezes az ugyben...a targyalas elött jeleztem e-mailben, h nem tudok, - a tovabbiakban pedig nem kivanok - megjelenni, söt visszavonom az egesz feljelentest, mivel ebbol mar penz sose lesz...ismet kituztek a targyalast, ahol megjelentem...a bironö azonnal közölte, h 20 ezer Ft-ra megbirsagol, mivel 2 (!!!!) alkalommal nem jelentem meg...!!??).... azonnal vita tamadt, mivel -bizonyithatoan - en kizarolag arra az egy targyalasra kaptam idezest, amire kuldtem az emlitett e-mailt...a bironö hajthatatlan volt es kesobb valoban megkaptam a csekket..., amit termeszetesen nem fizettem be... ennek kovetkezmenye: a birsagot atvaltottak 4 nap letoltendo buntetesre... a megadott idopontban bevonultam,..., rabruha..., ujjlenyomat..., majd orak mulva visszaoltozes, mert rajottek, hogy azt megsem.... 1 napig bezarva tartottak egesz nap...,merthogy nem ettem es nem aludtam, nem agyaztam megfeleloen..stb.......(a tovabbiakat most nem reszletezem...).a buntetest letoltottem.... ezen tulmenoen van meg egy masik biroi tevedes: egy haszonelvezeti jog korlatozasa iranti keresetemmel kapcsolatban is..,a pert elsö fokon megnyertem... majd a masodfoku birosag indoklasa:.... - eljaro biro "tulterjeszkedett a kereseti kerelmen" ... ezert a keresetet jogerosen!!!!! elutasitotta...ennek pedig sulyos anyagi es erkolcsi kovetkezmenyei 12 eve rongaljak az eletemet.... ezek utan karteritesi igenyemmel termeszetesen NEM BIROSAGHOZ KIVANOK FORDULNI!!!...,- mivel ujabbb evtizedes huzavonaval nem kivanom mulatni a draga idomet -...kernek valami frappans otletet, ami lendelutet adhat a tortenet vegkimenetelenek...koszonettel es udvozlettel: Gi

Gabicsek # 2012.03.16. 09:37

A rendőrségi nyomozást megszüntető határozatot az ügyészség feltehetően hatályon kívül helyezte és vádat emelt. Ezért a tárgyalás.
Feljelentést visszavonni nem lehet, ez nem indok arra, hogy ne jelenj meg a bíróság idézésére. Teljesen mindegy egyébként, hogy kétszer, vagy egyszer nem jelentél meg, mert ha csak egyszer nem jelentél meg és alapos indokkal nem mentetted ki magad, akkor is kiszabhat rendbírságot. Ami - ha nem lett befizetve - átváltoztatható elzárásra.

Kártérítési igénnyel kapcsolatban csak a per a megoldás.

Majdnemarany # 2012.03.16. 13:41

...bocs..., szoval akkor a biro barmit leirhat az indoklasban..(?!)...akar azt is, h 125 ezerszer nem jelentem meg...(bar valotlan az allitas)... es jogtlalan az eljaras... tortent, ami.... es oroljuk, h nincs halalbuntetes... a masik ugyben (haszonelvezet korl...)..kerhetek valaszt?..../Gi

Gabicsek # 2012.03.18. 22:12

Ha azzal indokolta, hogy kétszer idézett, akkor biztos, hogy van bizonyítéka is, hogy kétszer idézett. Oda csak azt írja le, ami tény. Más kérdés, hogy egyszer vetted át. Elképzelhető, hogy nem lett az egyik átvéve, és visszaküldték a bíróságra.
Miért nem kérted a bírónőt - amikor kiszabta a rendbírságot -, hogy mutassa be a két tértivevényt az idézésről?

A második kérdésedre iratok ismerete nélkül nem lehet válaszolni, de ha a keresetet jogerősen elutasították, akkor ez a vége.

ezek utan karteritesi igenyemmel termeszetesen NEM BIROSAGHOZ KIVANOK FORDULNI!!!...,-

Megírtam, kártérítési igénnyel kapcsolatban csak bíróság dönt.

Majdnemarany # 2012.03.20. 17:23

..koszonommmmm!!...sajnalom, h elhamarkodottan es kapasbol kinyilvanitottad, h.."akkor biztos, hogy van bizonyiteka is......, hat NINCS bizonyiteka!... eppen ezert TEVEDES!!!...es JOGSZERUTLEN! az eljaras...., tovabba megleponek talalom, hogy meg a lehetoseget is kizartad annak, hogy esetleg a masik felnek IS!!...lehet igaza...ellenkezo esetben nyilvanvaloan nem jatszom vegig az eloadast....(..a sz....os huszasert...(!?!).....es mivel hasonlo eset (marminthogy leulik!!! a buntit..., hanem szo nelkul pengetnek, mint ..... lantmuvesz ur...)) nem gyakrota fordul elo (kulonosen nem az eveket tekintve: 60-hoz kozeli, tisztesseges uzletasszonyok tekinteteben..., mint ahogyan en sem kalandvagybol tettem meg, hanem kizarolag az IGAZSAG!!/TALANSAG!! miatt....)...., gyakorlatilag barmit meg lehet tenni a pupitus masik oldalan alloval... egyetlen tollvonassal lehet eleteket tonkretenni,... EMBEREKET! felelosseg nelkul anyagilag es erkolcsileg ellehetetleniteni.... na kerem: EZERT KELL ABBOL AZ ORSZAGBOL JOOOOMESSZIREEE ELHUZNI!!!..(en IS! ezt cselekedtem......es ugy kb. 1500 km-rel tavolabb megtapasztalhato, hogy milyen EMBER MODJARA ELNI....)

..mivel en nem az a nyuszi vagyok, aki mitsemsejtve reszelgeti a kormocskejet es kozben butasagokat beszel..., ezert jogorvoslatert nem a magyar "igazsagszolgaltatashoz", hanem ahhoz a forumhoz folyamodok, amelynek legfobb celja mindenek elott az EMBERI JOGOK VEDELME......

...es utoiratkent meg nehany apro-csepro (erdekessegkeppen....)... - tanukent idezett PM. Hiv. dolgozoja, valamint haziorvos meg nem jelenese, minden elozetes bejelentes nelkul semmilyen kovetkezmenyt nem von maga utan....(termeszetesen ugyanez a hivatali alkalmazott a sajat birodalmaban birsagol, buntet, fenyeget......)

  • masik ugyben: eljaro biro sajat FELTETELEZESE alapjan von meg koltsegmentesseget.....
  • ugyanez a biro elfelejt ertesiteni egy elnapolt targyalasrol...., majd kijelenti, hogy az utazasi koltsegemet (repulojegy) NEM TERITI MEG...(mikozben "REPKEDESEM"-mel kapcsolatban olyan hangnemben es stilusban tesz megjegyzeseket, hogy az kritikan aluli...es erre termeszetesen viszontvalasz nem lehetseges....
    • haszonelvezeti jog korl. irant kezdemenyezett eljarasban pedig olyan szinten (nyilvanvaloan, lathatoan es koztudottan...) alkoholista biro hozott teves dontest, aki kb. felora utan volt kepes felmerni a helyzetett (hogy-ki-merre-meddig-es-egyaltalan....)

...ennyit diohejbannn...amde nem csigazom tovabb a kedelyeket..... koszonom a lehetoseget,udvozlettel: Gi