Segítség!


dr.KTK (törölt felhasználó) # 2010.01.18. 13:05

Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a rendőrök sem szükségszerűen a legrosszabb lehetőséget erőltetik. Egy rongálásos esetben pl. a rendőrök beszélték rá a rongáló úriembert, hogy inkább próbálja megtéríteni a kárt, más kérdés hogy munkanélküliként nem volt rá lehetősége. Ott pl. a bíróságtól kapott felfüggesztettet az úr, és a károsult szerencsétlen viselte a maga kárát (speciel nem is kicsit)...
Értékelendő szerintem az is, hogy 40ezerrel már próbálkoztál.

Fel a fejjel és legközelebb - ha elfogadod a jó tanácsot - jobban gondold meg, hogy mibe mászol!
sok sikert!

wick88 # 2010.01.18. 14:53

dr. KTK!

köszönöm szépen a segítséget!

nevi # 2010.01.19. 11:39

Üdvözlök Mindenkit!

Elnézést kérek, hogy bepofátlankodok egy témába, de a sajátomba nem ír/nem válaszol senki és nagyon ideges vagyok. Még egyszer elnézést a téma indítójától.

Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni a dolgot és érdekelne, hogy mi lehet a dologból.
Szóval, letöltöttem egy oldalról(téma címe) egy programot(ami egyébként a készítő cég hivatalos honlapján ingyenes) , mert egy link arra az oldalra irányított. Regisztrálni kellett(német nyelven), de nem gondoltam, hogy szükséges valós adatokat megadnom, mert ki a fene gondolta hogy fizetni kell majd a későbbiekben. 2 napra rá jön nekem egy e-mail, hogy fizessek 84 eurót, az oldal 12 havi használatáért, vagyis 1 évig használhatom az oldalt. Ezt azzal indokolták, mivel letöltöttem a fájlt megerősítettem az oldal használatára irányuló szándékomat. Ezzel csak az a baj, hogy a mail amit küldtek a levelező rendszeremnek köszönhetően egyből a levélszemét mappába került és jó pár nappal később olvastam és nekem ki kellett volna fizetnek 2010. 01.01-ig a pénzt…kifizettem, igaz később, de a levélben amit küldtek az is benne volt, hogy az adatok amiket megadtam valószínűleg hamisak voltak, és ezért nem is tudom milyen törvény alapján 5 év börtön járhat..... Kicsit utána néztem ennek a cégnek és sok embert becsaptak már ezzel a technikával. Az érdekelne engem, hogy lehet -e valamilyen bajom ebből a kis kalandból?
A válaszokat előre is köszönöm:)

Tisztelettel:Nev