Lopás a családban - nekem bonyolult


Gabicsek # 2011.10.17. 19:04

Nem hiszem, hogy sokra mész vele, ráadásul az sem kizárt, hogy elévült (kárértéktől függ)

Gabicsek # 2011.10.06. 19:12

Miklós10!
Oké, láttam, másik topicban meg is kaptad a választ a megoldásra.

Miklós10 # 2011.10.06. 08:28

Tisztelt Gabicsek!
Kérdéseire válaszolva . Nekem nincs gyermekeim,van kettő húgom aki él még szerencsére,a nagyobbik húgom gyermeke lenne az örökösöm. A drága szüleim,és bátyáim,már a mennyekben vannak.A húgaim nem tartanak igényt rá,mert az ő örökösük is ugyanaz az unokaöcsénk lesz.A másik húgomnak sincsen gyermeke. Már ők is 65 év felett vannak,így már én is fontosnak tartom,hogy a javaimat olyan ember kapja,aki méltó rá.

Gabicsek # 2011.10.05. 19:25

Renáta79!
Én már tovább nem minősítem az írásaidat, mert nem vagyok hajlandó lealacsonyodni a te szintedre. Ennyi.

Miklós10!
Sajnos igen, előfordul, hogy családon belül lopnak. Azt írod, hogy a testvéred fia és kizárod az öröklésből. Nincs gyereked? Szülőd? Feleséged? Másik testvéred? mert ő az öröklési sorrendben eléggé hátul van. Ha van gyereked, vagy szülőd, feleséged, másik testvéred, ő nem örökölne egyébként sem.
A baj, hogy az ember a rokonait nem választhatja meg. (kivéve persze a házastársát)

Miklós10 # 2011.10.05. 09:40

Kedves válaszadók !
Nekem nincsen gyermekem,de bejáratos volt a megboldogult bátyám fia hozzám . Sajnos,sok minden eltűnt a lakásomból .De azt konkrétan bizonyítani nem tudom,hogy ő vitte el .
Nem akarok feljelentést tenni ellene,de kizárom a örökösödésből.
Nem tudom mi van ebben az országban,hogy már,a rokonaiban sem bízhat az ember meg.

manci54 # 2011.10.05. 08:01

Egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy itt egy megkeseredett elvált férj/apa írja le irónikusan a volt feleség nevében a történéseket. Az is elgondolkodtató, hogy mióta előző bejegyzésemben megírtam, hogy viszonylag jó stílusban és jó helyesírással ír a magát elvált feleségként bemutató személy, azóta látványosan pongyolábbak a megfogalmazások, és több a helyesírási hiba!
Tudom, vannak ilyen alakok, mint amilyen kép kirajzolódik a szóban forgó hölgyről, de ők saját magukról nem ilyen képet szoktak festeni, nem szokták nyíltan bevallani a galád hátsó szándékaikat.
Szóval, szerintem ne húzzátok fel magatokat az irományokon, ez csak egy ráérő és/vagy megkeseredett ember időtöltése!

Zizzz # 2011.10.05. 05:27

Zizzz!
Te pedig fantasztikus vagy - Köszi Gabicsek, de sajnos nem igaz, bedobtam a törölközőt.. és több exfeleséget nem is szeretnék.. De vitathatatlanul tanulságos időszak volt, megtanultam "félni" az elvált és kisgyerekes apukáktól:D:D

Gabicsek # 2011.10.04. 19:35

Zizzz!
Te pedig fantasztikus vagy:)

Gabicsek # 2011.10.04. 19:34

Ne haragudj,de nem írtam semmi olyant amivel feketére festettem volna magam

Csak ezt csináltad egész idő alatt.

Én egy nagyon jó anya vagyok

Akkor nem szapulnád az apjukat nekik!

A gyereknek az első mindig az anya,legyen az első,és utána mások

Na és az apa! De ezt ki kell érdemelni!

az iskolában javasolták ,hogy a gyermekeimet nem kell engedni a nagyszülőkhöz

De bizony, ha beperelnek, úgyhogy jobban jársz, ha megegyezel velük. Az iskola pedig nem bíróság.

Mindenki engem akar bántani,pedig én egy nagyon jó ember vagyok.

Ne csodálkozz, ha így állsz a dolgokhoz. Megérdemled!

Zizzz # 2011.10.04. 18:53

Manci54: a próféta szóljon belőled. De sajnos az én párom exe is hasonló kariber, tehát akár igaz is lehet.
Én pl. meg lettem fenyegetve, hogy ha nem viszem el a megállapodás (bíróság előtti) szerinti három hét helyett a gyereket hat hétre a nyári szünetben, fel leszek jelentve kiskorú veszélyeztetéséért. Mondom ÉN. Az új asszony:)- ez nem elírás!
Aztán korábban párom idióta módon kápé adta a tartásdíjat, az első veszekedés után be is lett ez adva végrehajtásra, még olyan időszakot is megjelölt a drága ex (éveket), amikor bizony még együtt éltek. Egy ágyban, egy asztalnál..
Ugyan csak hat hónapot kapott meg duplán, de azért tudta ezt fokozni, amikor a zsebembe nyúltam (igen, én, mert nekem volt), és kifizettem, a végrehajtó meg elszámolt. Akkor meg jött a következő labda, hogy elloptam azt a pénzt - igen, ÉN, az új asszony, amit a végrehajtó saját jutaléka címén megtartott magának..
Szóval ezek alapján akár igaz is lehet..

manci54 # 2011.10.04. 18:23

Szerintem megnyugodhat mindenki, ez biztos csak blöff volt!
Ennyire nem festheti magát feketére véletlenül valaki, aki egyébként a fogalmazásából és helyesírásából ítélve nem kimondottan buta, vagy unintelligens nő.

mentaldr. # 2011.10.04. 18:00

Mert forog a kerék...minden bűn amit elkövetett a nyakába zúdul egyszerre , s a gyerekei is elhagyják,amint megtehetik. Emlékezzen akkor majd...de nem fog.

Gabicsek # 2011.10.04. 16:57

Igazad van, nem húzom fel magam:) De olyan ideges lettem, amikor olvastam a hozzászólásait, hogy nem bírtam magammal:) Pedig én is nő vagyok, el is váltam, gyerekeim is vannak, de sosem jutott eszembe, hogy a volt férjemmel így viselkedjem, már csak a gyerekeim érdekében sem!
Hihetetlen, milyen primitív emberek vannak, és majd idősebb korára csodálkozik, ha a gyerekei elfordulnak tőle. Hát, meg is érdemli majd a magányt!

Zizzz # 2011.10.04. 16:10

Ne húzd fel magad Gabicsek, felesleges. Itt az élő példa minden férfi rémálmára!
Minden meg van:

  • lopás,
  • hazudozás,
  • bosszúvágy,
  • féltékenység,
  • önkritika hiánya,
  • irigység, és a kedvencem a
  • kettős mérce, mert ő élhet és szórakozhat, leléphet más pasival, hónapokig a gyerekei felé se nézhet, de apuka a gyerekekért dögöljön is meg..

Remélem, hogy az érintett férj is olvasta a beírásokat, és felveszi a kesztyűt!

Nem tudom, adott esetben ezek a beismerések bizonyítékként felhasználhatóak? Az érintett férj elég sok támpontot kapott a beazonosításhoz szerintem.

Ja igen, ehhez mit szóltok: "milyen apa az aki elvitte a beteg gyermeket az gyermekorvoshoz,mert nem adtam gyógyszert se vényt ." Ez a nap vicce akart lenni? Beteg gyereket a munkahelyre kell vinni, nem orvoshoz?!

Mellesleg, én is nő vagyok, és mégis kinyílt a bicska a zsembemben..

Gabicsek # 2011.10.04. 15:37

végig a nagymamánál volt,az apja csak néha aludt ott.Hiába volt napközben vele

Hát, Kedves Renáta, ha hiszed, ha nem, a nagyszülőknek ugyanolyan láthatási joguk van, mint a szülőnek! Akár be is perelhetnek, és garantálom, hogy elveszted a pert, ha nem akarod nekik biztosítani a láthatást. Ha pedig megítélik és nem adod oda őket ennek ellenére, büntetőeljárás indul ellened. Lehet, hogy rád is férne.

Gabicsek # 2011.10.04. 15:25

mindent megbeszélek velük ,azt is az apjuk milyen szemét.

Ezt majd meséld el a gyámügynek is, biztos fogják értékelni. Én is nagyon sajnálom a gyerekeidet! Így is kell, gratulálok, hogy az apjukat szapulod nekik! Ha a volt férjed kérné a gyerekelhelyezést, melynek keretében téged pszichológus megvizsgálnak, nyugodj meg, biztos, hogy neki ítélnék!

Gabicsek # 2011.10.04. 15:22

Igen én figyelembe veszem őket, mert a gyerekek anyja vagyok!

Na, attól, hogy az anyjuk vagy, még nem azt jelenti, hogy figyelembe veszed őket. Tudod, nem ettől anya az anya, amit Te művelsz a gyerekeiddel. Nem megszülni kell, hanem igazi anyának lenni! Márpedig nem az ilyen viselkedéstől leszel Te anya.

Jobban szeretik az apjukat meg az új nőt mint engem,

Csodálkozol? Mit látnak Tőled a haragon és bosszúvágyon kívül?

Megírtam az anyósnak,és erre azt mondta beteg vagyok ,meg nem vagyok normális

Szerintem igaza van!

Meg fiatalnak is tartom hozzá ezt a nőt.A volt férjem csont és bőr mellette

Nem vagy Te kicsit féltékeny? Ha a férjed csont és bőr, nem gondoltad esetleg, hogy miattad, ahogy Te viselkedsz vele, mert tönkre akarod tenni?

A nagymama sem jó ha vigyáz rájuk,mert a gyerekek túlzottan szeretik.És a gyereknek az anyja kell,hogy az első legyen,mert ő hordta a szíve alatt 9 hónapig .

Eszem megáll, az is baj, ha a gyerekek túlzottan szeretik a nagyanyjukat! Úgy gondolod, emiatt kevesebb jut neked?
Mint fentebb írtam, nem attól leszel ANYA, hogy kihordtad és megszülted, hanem attól, hogy hogy bánsz velük, jóra neveled-e, vagy sem, de az ilyenfajta nőnek, mint te, hiába papol bárki is, úgyis csak mondod a magadét úgy, hogy nem hallod meg a másikat!
Szégyellheted magad!

Gabicsek # 2011.10.04. 15:12

ja, mégsem, megtaláltam:)

Gabicsek # 2011.10.04. 15:11

Jé, kiszedték, amit tegnap írtam, pedig nem is írtam csúnyát. Érdekes. Csak leírtam a véleményem a kedves Renáta79-nek.

hars52 # 2011.10.04. 12:19

Hát muszáj hozzászólnom, nem tudom elképzelni, hogy ilyen ember egyáltalán létezik? Szerintem az összes hozzászólása csak blöff!!! Nő és anya az ilyen? A volt férj az esze helyett nyilván más testrészére hallgatott, ő tudja megérte-e, de a gyerekeit mérhetetlenül sajnálom. Én is nő vagyok de a bicska kinyilt a zsebemben.

Kovács_Béla_Sándor # 2011.10.04. 10:47

Elnézést, hogy ezt kell mondanom, de szerintem ez az ember megérdemli. Aki ezt a nőt képes volt elvenni... Aranyból van neki vajon?

pazs # 2011.10.04. 10:14

Én ha beteg a kisgyerek beviszem a munkahelyre és egész nap velem van
Jesszusom és a munkatársaid mit szólnak? amúgy hogy látod el a munkádat betegápolás közben? Biztos, hogy egy beteg gyereknek a munkahelyed a legmegfelelőbb hely gyógyulni?

Zizzz # 2011.10.04. 09:29

Renáta: ".Sérelmezte azt is ,hogy egész nyáron nála voltak a gyerekek és rájuk sem néztem . Kérdőre vont milyen anya vagyok én ? Azt mondta feléjük az ilyen anyákat szemétnek hívják,nem anyának . Nem vagyok szemét, csak jogom van az élethez és a szórakozáshoz is ."

Ezek szerint csak neked van jogod az élethez és a szórakozáshoz, az exednek nincs, neki "csak a gyerekeinek kellene élnie"!?

"mindent megbeszélek velük ,azt is az apjuk milyen szemét" -ehhez külön gratulálok. Később remélem rájönnek, hogy anyu se különb, sőt.

Szégyeld magad, felháborító, amiket írkálsz itt!

pazs # 2011.10.04. 07:53

Nagyon sajnálom a gyerekeiteket.

Gabicsek # 2011.10.03. 19:43

nem veszi figyelembe az unokáit.

És TE figyelembe veszed a gyerekeidet??? Istenkém, ha ilyen buta libákkal találkozom, akiben ennyi a bosszúvágy azzal az emberrek szemben, akit korábban esetleg szerelemmel szeretett, és gyermekeket is szült tőle, szégyellem, hogy nő vagyok!