Nem hiszem, hogy sokra mész vele, ráadásul az sem kizárt, hogy elévült (kárértéktől függ)
Lopás a családban - nekem bonyolult
Miklós10!
Oké, láttam, másik topicban meg is kaptad a választ a megoldásra.
Tisztelt Gabicsek!
Kérdéseire válaszolva . Nekem nincs gyermekeim,van kettő húgom aki él még szerencsére,a nagyobbik húgom gyermeke lenne az örökösöm. A drága szüleim,és bátyáim,már a mennyekben vannak.A húgaim nem tartanak igényt rá,mert az ő örökösük is ugyanaz az unokaöcsénk lesz.A másik húgomnak sincsen gyermeke. Már ők is 65 év felett vannak,így már én is fontosnak tartom,hogy a javaimat olyan ember kapja,aki méltó rá.
Renáta79!
Én már tovább nem minősítem az írásaidat, mert nem vagyok hajlandó lealacsonyodni a te szintedre. Ennyi.
Miklós10!
Sajnos igen, előfordul, hogy családon belül lopnak. Azt írod, hogy a testvéred fia és kizárod az öröklésből. Nincs gyereked? Szülőd? Feleséged? Másik testvéred? mert ő az öröklési sorrendben eléggé hátul van. Ha van gyereked, vagy szülőd, feleséged, másik testvéred, ő nem örökölne egyébként sem.
A baj, hogy az ember a rokonait nem választhatja meg. (kivéve persze a házastársát)
Kedves válaszadók !
Nekem nincsen gyermekem,de bejáratos volt a megboldogult bátyám fia hozzám . Sajnos,sok minden eltűnt a lakásomból .De azt konkrétan bizonyítani nem tudom,hogy ő vitte el .
Nem akarok feljelentést tenni ellene,de kizárom a örökösödésből.
Nem tudom mi van ebben az országban,hogy már,a rokonaiban sem bízhat az ember meg.
Egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy itt egy megkeseredett elvált férj/apa írja le irónikusan a volt feleség nevében a történéseket. Az is elgondolkodtató, hogy mióta előző bejegyzésemben megírtam, hogy viszonylag jó stílusban és jó helyesírással ír a magát elvált feleségként bemutató személy, azóta látványosan pongyolábbak a megfogalmazások, és több a helyesírási hiba!
Tudom, vannak ilyen alakok, mint amilyen kép kirajzolódik a szóban forgó hölgyről, de ők saját magukról nem ilyen képet szoktak festeni, nem szokták nyíltan bevallani a galád hátsó szándékaikat.
Szóval, szerintem ne húzzátok fel magatokat az irományokon, ez csak egy ráérő és/vagy megkeseredett ember időtöltése!
Zizzz!
Te pedig fantasztikus vagy - Köszi Gabicsek, de sajnos nem igaz, bedobtam a törölközőt.. és több exfeleséget nem is szeretnék.. De vitathatatlanul tanulságos időszak volt, megtanultam "félni" az elvált és kisgyerekes apukáktól:D:D
Zizzz!
Te pedig fantasztikus vagy:)
„Ne haragudj,de nem írtam semmi olyant amivel feketére festettem volna magam ”
Csak ezt csináltad egész idő alatt.
„Én egy nagyon jó anya vagyok ”
Akkor nem szapulnád az apjukat nekik!
„A gyereknek az első mindig az anya,legyen az első,és utána mások ”
Na és az apa! De ezt ki kell érdemelni!
„az iskolában javasolták ,hogy a gyermekeimet nem kell engedni a nagyszülőkhöz ”
De bizony, ha beperelnek, úgyhogy jobban jársz, ha megegyezel velük. Az iskola pedig nem bíróság.
„Mindenki engem akar bántani,pedig én egy nagyon jó ember vagyok.”
Ne csodálkozz, ha így állsz a dolgokhoz. Megérdemled!
Manci54: a próféta szóljon belőled. De sajnos az én párom exe is hasonló kariber, tehát akár igaz is lehet.
Én pl. meg lettem fenyegetve, hogy ha nem viszem el a megállapodás (bíróság előtti) szerinti három hét helyett a gyereket hat hétre a nyári szünetben, fel leszek jelentve kiskorú veszélyeztetéséért. Mondom ÉN. Az új asszony:)- ez nem elírás!
Aztán korábban párom idióta módon kápé adta a tartásdíjat, az első veszekedés után be is lett ez adva végrehajtásra, még olyan időszakot is megjelölt a drága ex (éveket), amikor bizony még együtt éltek. Egy ágyban, egy asztalnál..
Ugyan csak hat hónapot kapott meg duplán, de azért tudta ezt fokozni, amikor a zsebembe nyúltam (igen, én, mert nekem volt), és kifizettem, a végrehajtó meg elszámolt. Akkor meg jött a következő labda, hogy elloptam azt a pénzt - igen, ÉN, az új asszony, amit a végrehajtó saját jutaléka címén megtartott magának..
Szóval ezek alapján akár igaz is lehet..
Szerintem megnyugodhat mindenki, ez biztos csak blöff volt!
Ennyire nem festheti magát feketére véletlenül valaki, aki egyébként a fogalmazásából és helyesírásából ítélve nem kimondottan buta, vagy unintelligens nő.
Mert forog a kerék...minden bűn amit elkövetett a nyakába zúdul egyszerre , s a gyerekei is elhagyják,amint megtehetik. Emlékezzen akkor majd...de nem fog.
Igazad van, nem húzom fel magam:) De olyan ideges lettem, amikor olvastam a hozzászólásait, hogy nem bírtam magammal:) Pedig én is nő vagyok, el is váltam, gyerekeim is vannak, de sosem jutott eszembe, hogy a volt férjemmel így viselkedjem, már csak a gyerekeim érdekében sem!
Hihetetlen, milyen primitív emberek vannak, és majd idősebb korára csodálkozik, ha a gyerekei elfordulnak tőle. Hát, meg is érdemli majd a magányt!
Ne húzd fel magad Gabicsek, felesleges. Itt az élő példa minden férfi rémálmára!
Minden meg van:
- lopás,
- hazudozás,
- bosszúvágy,
- féltékenység,
- önkritika hiánya,
- irigység, és a kedvencem a
- kettős mérce, mert ő élhet és szórakozhat, leléphet más pasival, hónapokig a gyerekei felé se nézhet, de apuka a gyerekekért dögöljön is meg..
Remélem, hogy az érintett férj is olvasta a beírásokat, és felveszi a kesztyűt!
Nem tudom, adott esetben ezek a beismerések bizonyítékként felhasználhatóak? Az érintett férj elég sok támpontot kapott a beazonosításhoz szerintem.
Ja igen, ehhez mit szóltok: "milyen apa az aki elvitte a beteg gyermeket az gyermekorvoshoz,mert nem adtam gyógyszert se vényt ." Ez a nap vicce akart lenni? Beteg gyereket a munkahelyre kell vinni, nem orvoshoz?!
Mellesleg, én is nő vagyok, és mégis kinyílt a bicska a zsembemben..
„végig a nagymamánál volt,az apja csak néha aludt ott.Hiába volt napközben vele”
Hát, Kedves Renáta, ha hiszed, ha nem, a nagyszülőknek ugyanolyan láthatási joguk van, mint a szülőnek! Akár be is perelhetnek, és garantálom, hogy elveszted a pert, ha nem akarod nekik biztosítani a láthatást. Ha pedig megítélik és nem adod oda őket ennek ellenére, büntetőeljárás indul ellened. Lehet, hogy rád is férne.
„mindent megbeszélek velük ,azt is az apjuk milyen szemét.”
Ezt majd meséld el a gyámügynek is, biztos fogják értékelni. Én is nagyon sajnálom a gyerekeidet! Így is kell, gratulálok, hogy az apjukat szapulod nekik! Ha a volt férjed kérné a gyerekelhelyezést, melynek keretében téged pszichológus megvizsgálnak, nyugodj meg, biztos, hogy neki ítélnék!
„Igen én figyelembe veszem őket, mert a gyerekek anyja vagyok!”
Na, attól, hogy az anyjuk vagy, még nem azt jelenti, hogy figyelembe veszed őket. Tudod, nem ettől anya az anya, amit Te művelsz a gyerekeiddel. Nem megszülni kell, hanem igazi anyának lenni! Márpedig nem az ilyen viselkedéstől leszel Te anya.
„Jobban szeretik az apjukat meg az új nőt mint engem,”
Csodálkozol? Mit látnak Tőled a haragon és bosszúvágyon kívül?
„Megírtam az anyósnak,és erre azt mondta beteg vagyok ,meg nem vagyok normális ”
Szerintem igaza van!
„Meg fiatalnak is tartom hozzá ezt a nőt.A volt férjem csont és bőr mellette ”
Nem vagy Te kicsit féltékeny? Ha a férjed csont és bőr, nem gondoltad esetleg, hogy miattad, ahogy Te viselkedsz vele, mert tönkre akarod tenni?
„A nagymama sem jó ha vigyáz rájuk,mert a gyerekek túlzottan szeretik.És a gyereknek az anyja kell,hogy az első legyen,mert ő hordta a szíve alatt 9 hónapig .”
Eszem megáll, az is baj, ha a gyerekek túlzottan szeretik a nagyanyjukat! Úgy gondolod, emiatt kevesebb jut neked?
Mint fentebb írtam, nem attól leszel ANYA, hogy kihordtad és megszülted, hanem attól, hogy hogy bánsz velük, jóra neveled-e, vagy sem, de az ilyenfajta nőnek, mint te, hiába papol bárki is, úgyis csak mondod a magadét úgy, hogy nem hallod meg a másikat!
Szégyellheted magad!
ja, mégsem, megtaláltam:)
Jé, kiszedték, amit tegnap írtam, pedig nem is írtam csúnyát. Érdekes. Csak leírtam a véleményem a kedves Renáta79-nek.
Hát muszáj hozzászólnom, nem tudom elképzelni, hogy ilyen ember egyáltalán létezik? Szerintem az összes hozzászólása csak blöff!!! Nő és anya az ilyen? A volt férj az esze helyett nyilván más testrészére hallgatott, ő tudja megérte-e, de a gyerekeit mérhetetlenül sajnálom. Én is nő vagyok de a bicska kinyilt a zsebemben.
Elnézést, hogy ezt kell mondanom, de szerintem ez az ember megérdemli. Aki ezt a nőt képes volt elvenni... Aranyból van neki vajon?
„Én ha beteg a kisgyerek beviszem a munkahelyre és egész nap velem van ”
Jesszusom és a munkatársaid mit szólnak? amúgy hogy látod el a munkádat betegápolás közben? Biztos, hogy egy beteg gyereknek a munkahelyed a legmegfelelőbb hely gyógyulni?
Renáta: ".Sérelmezte azt is ,hogy egész nyáron nála voltak a gyerekek és rájuk sem néztem . Kérdőre vont milyen anya vagyok én ? Azt mondta feléjük az ilyen anyákat szemétnek hívják,nem anyának . Nem vagyok szemét, csak jogom van az élethez és a szórakozáshoz is ."
Ezek szerint csak neked van jogod az élethez és a szórakozáshoz, az exednek nincs, neki "csak a gyerekeinek kellene élnie"!?
"mindent megbeszélek velük ,azt is az apjuk milyen szemét" -ehhez külön gratulálok. Később remélem rájönnek, hogy anyu se különb, sőt.
Szégyeld magad, felháborító, amiket írkálsz itt!
Nagyon sajnálom a gyerekeiteket.
„nem veszi figyelembe az unokáit.”
És TE figyelembe veszed a gyerekeidet??? Istenkém, ha ilyen buta libákkal találkozom, akiben ennyi a bosszúvágy azzal az emberrek szemben, akit korábban esetleg szerelemmel szeretett, és gyermekeket is szült tőle, szégyellem, hogy nő vagyok!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02