Roncsautók műszaki vizsgagyára Tiszaújvárosban?


huntah # 2014.09.13. 15:00

"minden kétséget kizáróan megállapításra került, hogy súlyos életveszélyes műszaki hibákkal kapott „A” minősítést."

Nem gondoltam, hogy ennyi duma után se értjük egymást. Szerintem T városban azt az autót vizsgáztatták le, aminek a felújítását képekben láttad. Aztán valamikor a T városi műszaki vizsga és a Gy városi újabb átvizsgálás között a roncsautó megkapta a sikeresen vizsgáztatott kocsi alvázszámát.

Kérhetted volna, hogy a közeledben vizsgáztassák a kocsit, az megvan fél óra alatt, megvárhatod, azonnal kifizeted, és senki sehova nem viszi azután. Ha a kocsi ekkor rossz, akkor esetleg láthatnád a vizsgabázis felelősségét. De persze erre ilyen formán már kicsi lett volna az esély.

A már leírt hibák újra és újra ismételgetése nem visz előre minket, egyébként is szerintem én vagyok az egyetlen marha, aki még követi a mesét.

"A jobb oldali ülés bal oldalánál a motortérben van a beütött alvázszám."

Remek. Meg fogja nézni a szakértő, hogy hol vannak az ehhez legközelebb eső hegesztések. A többi dolgot semmi értelme nézegetnie, hiszen minden ki van javítva.

"Mivel az autó az ország másik részében volt ezért nem utaztam el oda megnézni,"

Amikor az autó eléd gurult, akkor azért megnézhetted volna. De Neked, habár 10 évig használtál ilyen autót, nem tűnt fel, hogy valami gubanc van a képsorozatok és a valóság között. Hát, gratulálok.

"olyan életveszélyes műszaki hibát talált és írt le, amelyek a műszaki vizsga időpontjában is egyértelműen bizonyíthatóan fennálltak."

Hát éppen ez az, hogy nem bizonyítható.

"A gumik vonatkozásában az égvilágon semmi ellentmondás nincs: Valóban a négy életveszélyes állapotú gumiabroncs szerepel ezekkel kapott műszaki vizsgát, amelyeket az autó ide hozatala után azonnal újakra cseréltem. A hibajegyzékben ezért szerepel életveszélyes állapotú gumikként és ezért nem szerepel a hatósági vizsgálatok hibajegyzékén, mert ott már az új gumikkal láthatták a hatóságok. Mi nem érthető ebben?"

Ja, hogy két hibajegyzék is van??? Ahaaaa!!! Hát miért nem ezzel kezdted? Vagy inkább, miért írtad, hogy:
"A hibalista 2013. októberében készült a helyi szerviz és műszaki vizsgaállomáson"
Két napja még csak erről az egy hibalistáról volt szó.
Az a hibalista, amit NEM a Gy városi vizsgaállomás írt össze, mikor készült, ki írta és mit tartalmaz? És akkor ehhez képest mit tartalmaz a vizsgaállomás listája? Mert akkor a kettő nyilván különbözik. Vannak esetleg még ezen kívül is további hibalisták?
Vagy már megint mellébeszélsz? Ne feledd, vissza lehet olvasni, mit írtál korábban...

A történetet teljesen kívülállóként szemlélve, az eddigiek alapján még annak is lehet realitása, hogy az adásvétel és a majdnem-baleset között Te hegesztetted át az alvázszámot egy roncsra és hogy Te akarod besározni az eladót, a vizsgabázist, és lassan a fél országot.
Egészen eddig védeni próbáltam az álláspontodat, de mivel az elég sűrűn változik, így nehezen védhető, sokkal könnyebben támadható...

Supervisiter # 2014.09.13. 18:52

Kedves huntah!

A megegyezés szerint a műszaki vizsgát és az eredetiség vizsgát T városban az eladó végeztette, amelyre előre elkérte a költségeket.

"A jobb oldali ülés bal oldalánál a motortérben van a beütött alvázszám."
"Remek. Meg fogja nézni a szakértő, hogy hol vannak az ehhez legközelebb eső hegesztések. A többi dolgot semmi értelme nézegetnie, hiszen minden ki van javítva."

De bizony, hogy van ugyanis a NKH olyan hibákat is leírt, hogy „ a jobb oldali féltengelycsukló az irányítókarba szinte beleér”…
Egyenetlen úttesten a féltengelycsukló eléri az irányítókart…

Esőben a vezetőfülke teljesen beázik, a bal ajtóoszlop deformált korábbi baleset nyoma, ujjnyi rés az ajtó és az ajtóoszlop között.

Három hivatalos hibalista van, amelyen egyértelműen és minden kétséget kizáróan elismerik a NKH vizsgabiztosai, szakértői, hogy a vizsgáztatás során olyan életveszélyes közlekedésbiztonságot veszélyeztető műszaki hibák álltak fenn, amelyek egyike esetén sem kaphatott volna sikeres műszaki vizsgát.

„A történetet teljesen kívülállóként szemlélve, az eddigiek alapján még annak is lehet realitása, hogy az adásvétel és a majdnem-baleset között Te hegesztetted át az alvázszámot egy roncsra és hogy Te akarod besározni az eladót, a vizsgabázist, és lassan a fél országot.”

Bizony, hogy eltalálta! Egy informatikai célokra használható kis forrasztópákával estem neki és megfeszített több hónapos kemény munkával olvasztottam meg pákával a vasat és hegesztettem bele az alvázszámot… Nagyon nehezen sikerült, így én vagyok az egyedüli, aki képes forrasztóónnal a vasat meghegeszteni…
Aztán pedig nekiálltam és fáradságos munkával az égvilágon mindent tönkretettem az autón, amit csak lehetett…
Ebből az aljas célzásokból elég!!!

Na én egy bizonyos fokig értem a tréfát, de ez a mocskolódás már nagyon is sértő és nem tűröm el!

Ezért emlékeztetőül: Btk.226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

  1. aljas indokból vagy célból,
  2. nagy nyilvánosság előtt, vagy
  3. jelentős érdeksérelmet okozva követik el.

A nagy nyilvánosság akkor állapítható meg, ha a cselekmény elkövetésekor nagyobb létszámú személyek vannak jelen, mint az internetes fórumokban vagy megvan a reális lehetőség arra, hogy nagyobb, vagy előre meg nem határozható személy szerezzen tudomást a tényekről.
Ide tartozik az elektronikus hírközlő hálózaton, a szórólapon vagy az írott, elektronikus sajtóban megfogalmazott tényállítás is.

Jelentős érdeksérelem olyan hátrány létrejötte, amely a sértett személyi, vagyoni viszonyaival kapcsolatban keletkezik. Ennek az érdeksérelemnek nem feltétlenül a sértettnél kell jelentkeznie, hanem más személy vonatkozásában is előfordulhat.

Alapesetben egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Minősítő körülmény, ha a rágalmazást aljas indokból vagy célból, nagy nyilvánosság előtt, vagy jelentős érdeksérelmet okozva követik el. Ezen esetekben a büntetés akár két évig terjedő szabadságvesztés.

„Te hegesztetted át az alvázszámot egy roncsra és hogy Te akarod besározni az eladót, a vizsgabázist, és lassan a fél országot.”

Ezeket az aljas mocskolódásokat a legerélyesebben visszautasítom!

Az eladót már nem kell besározni, miként a vizsgabázist sem.

A lassan meg a fél országot besározásával már nyilvánosan álomellenes bűnözőnek vagyok huntah által nyilvánítva!

Ebből elegem van!

Ezért a fórumot legközelebb akkor látogatom, amikor érdemleges dolog történik az ügyben az eljáró hatóságok részéről, vagy már akkor sem.

Mivel a rágalmazás bűncselekménye kizárólag magánindítványra büntethető, ezért a kedves huntah ellen - amennyiben még egy ilyen vagy hasonló a személyemet súlyosan sértő nyilvános kijelentést tesz – a feljelentést azonnal megteszem. (A fórumban könnyen meg lehet állapítani a személyét és egyéb adatait, IP, - amely egy bizonyos programmal pontosan beazonosítható - amelyet a nyomozó hatóságnak ki kell adni.)

Addig is kérem, hogy azonnali hatállyal szüntetesse meg a személyemet súlyosan sértő nyilvános aljas mocskolódásait!

huntah # 2014.09.13. 21:30

Hujjuj, megint magázódunk, talán bizony meg tetszettünk sértődni...
Pedig nem kellett volna idáig fajulni az okfejtegetéssel, ha nem homályosítod a helyzet bemutatását, és nem menet közben találsz ki dolgokat, hogy megvédd magad az ártalmatlan kekeckedésemtől. Keresztkérdéseimmel a lényeges részleteket próbáltam felderíteni, de nem igazán sikerült.
Természetes, hogy kikéred magadnak a feltételezést, de e történet előadása során egyre csak több és több kérdést hagytál nyitva, így én - szigorúan a logikus gondolkodás keretein belül - megpróbáltam rávilágítani a dologra egy másik aspektusból is. Természetes, hogy érzékenyen érint, és talán az is, hogy nem látod a helyzetet kívülállóként. Kérdezz meg valaki mást, de olyat, aki nem csak bólogat.
Az is természetes, hogy önigazolást keresel. Szar érzés lehet azzal szembesülni, hogy volt egy egész sorozatnyi rossz döntésed.

A becsület csorbításáról csak annyit, hogy jelen topic már a címével csorbítja egy bizonyos műhely becsületét, holott, bármennyire is igaznak érzed, az nincs bizonyítva! Nekem sem kellett volna írnom a témához, hogy ne kerüljön folyton a kezdőlapra. Hiba volt, többet nem teszem.
Minden jót!

Atis77 # 2014.09.14. 00:56

Este nem tolnak át semmit du 4ig lehet vizsgázni. Tudom mert az előző vizsgámon tré volt a gumi fékcső, mire visszaértem vele már nem ment az online rendszer.

guba" # 2014.09.14. 06:47

A műszaki vizsgabázisokon minden egyes autó mért paraméterei rögzítésre kerülnek, maga a mérés is. Ez olyan bizonyíték, amivel szemben elég nehéz ellenbizonyítani. Az igazságügyi műszaki szakértői vélemény csak a később elvégzett szemle és vizsgálat eredményeit fogja tükrözni. Az eladó bizonyítékkal alátámasztva hivatkozhat arra, hogy az adásvétel idején a kocsi megfelelt minden előírásnak.

Ha ennek ellenére mégis az bizonyosodna be, hogy a vizsga manipulált volt, a vizsgáztató személy ettől még nem válik az eladó hibás teljesítéséből eredő esetleges követelések kötelezettjévé.

Supervisiter # 2015.05.01. 12:19

Azóta a következők történtek: A Gy Járási Bíróság öt olyan személyt hallgatott ki tanúként, akik ezen a szakterületen illetékesek, műszaki vizsgabiztos és a helyi NKH szakemberei. Mindannyian egyértelműen minden kétséget kizáróan azt tanúsították, hogy ez a roncsautó semmilyen körülmények között nem kaphatott volna műszaki vizsgát!!! A rendelkezésemre adott és a Gy Járási Bíróságon csatolt képek közül csak hármat említenék: 1.: A jobb oldali hátsó futóműnél ökölnyi kb tíz évvel ezelőtt korróziós lyuk látható. 2.:Az alvázkeret teljesen szétrohadt állapotú. 3.: A gumik életveszélyesen kopottak a többit meg nem sorolom. A tanúk - velem együtt állítják - hogy ez a roncsautó aligha látott közelről vizsgapadot Tiszaújvárosban...
Ezek is rögzítésre kerültek volna...???
Ezt még Petrocelli sem merészelni felvállalni a csaló vizsgabiztos védelmében...

Ez a roncsautó olyan súlyos műszaki hibákkal kapott műszaki vizsgát, amelyek már korábban, akár tíz évvel ezelőtt is fennálltak, lásd a szétrohadt alvázat és futóművet és az életveszélyesen elkopott gumikat.

Erősen hiányolom az ügyvédi hozzászólásból, hogy a vizsgabiztos jogilag olyan személynek minősül, hogy vele szemben a kártérítés vonatkozásában a Járásbíróság nem járhat el, ezért az ügyet át kellett adni a M Városi Törvényszéknek.

Magyarországon a műszaki vizsgakövetelményeknek minden vizsgahelyen egységesnek kell/kellene lenni.
Gy városban a műszaki vizsgabiztos és a NKH szakemberei megdöbbenten nézték, hogy ez a mindössze 15 életveszélyes műszaki hibával rendelkező roncs hogyan kaphatott friss műszaki vizsgát.

Várom M Városi Törvényszék döntését amelyről beszámolók.

A hivatalos hatósági okiratok szerint a műszaki vizsgabiztos munkaviszonya annál a cégnél megszűnt.

Supervisiter # 2015.05.01. 12:21

A Tisztelt Ügyvéd Úr azt írja: "A műszaki vizsgabázisokon minden egyes autó mért paraméterei rögzítésre kerülnek, maga a mérés is. Ez olyan bizonyíték, amivel szemben elég nehéz ellenbizonyítani."
(Álomvilág... kérem nézzen meg egyszer délután egy műszaki vizsgát bizonyos helyeken és olvasson az interneten a mások által írottakból...)

Azóta a következők történtek: A Gy Járási Bíróság öt olyan személyt hallgatott ki tanúként, akik ezen a szakterületen illetékesek, műszaki vizsgabiztos és a helyi NKH szakemberei. Mindannyian egyértelműen minden kétséget kizáróan azt tanúsították, hogy ez a roncsautó semmilyen körülmények között nem kaphatott volna műszaki vizsgát!!! A rendelkezésemre adott és a Gy Járási Bíróságon csatolt képek közül csak hármat említenék: 1.: A jobb oldali hátsó futóműnél ökölnyi kb tíz évvel ezelőtt korróziós lyuk látható. 2.:Az alvázkeret teljesen szétrohadt állapotú. 3.: A gumik életveszélyesen kopottak a többit meg nem sorolom. A tanúk - velem együtt állítják - hogy ez a roncsautó aligha látott közelről vizsgapadot Tiszaújvárosban...
Ezek is rögzítésre kerültek volna...???
Ezt még Petrocelli sem merészelni felvállalni a csaló vizsgabiztos védelmében...

Ez a roncsautó olyan súlyos műszaki hibákkal kapott műszaki vizsgát, amelyek már korábban, akár tíz évvel ezelőtt is fennálltak, lásd a szétrohadt alvázat és futóművet és az életveszélyesen elkopott gumikat.

Erősen hiányolom az ügyvédi hozzászólásból, hogy a vizsgabiztos jogilag olyan személynek minősül, hogy vele szemben a kártérítés vonatkozásában a Járásbíróság nem járhat el, ezért az ügyet át kellett adni a M Városi Törvényszéknek.

Magyarországon a műszaki vizsgakövetelményeknek minden vizsgahelyen egységesnek kell/kellene lenni.
Gy városban a műszaki vizsgabiztos és a NKH szakemberei megdöbbenten nézték, hogy ez a mindössze 15 életveszélyes műszaki hibával rendelkező roncs hogyan kaphatott friss műszaki vizsgát.

Várom M Városi Törvényszék döntését amelyről beszámolók.

A hivatalos hatósági okiratok szerint a műszaki vizsgabiztos munkaviszonya annál a cégnél megszűnt.

Supervisiter # 2015.05.01. 12:44

Még valamit szeretnék hozzáfűzni: Az életveszélyes műszaki hibák észlelésekor azonnal jeleztem a szerviz/műszaki állomás tulajdonosának a gondokat, sajnos ő nem reagált rá érdemben.

Azt még Petrocelli sem vitatná, hogy a műszaki vizsgaállomás csaló vizsgabiztosa olyan életveszélyes műszaki állapotú roncsautót engedett ki minden felelősségérzet nélkül a közútra, amely tragédiákat is okozhatott volna. Lásd a hátsó fékhatás teljes hiánya, csak a jobb első fék fogott 35%-ban a hibás futómű stb.

Csak annyi kellett volna a részükről, hogy beismerjék amolyan magyar klasszikus módon: Ezt elqrtuk, de helyrehozzuk, sajnos nem így történt...

Akik az eddigiek szerint a csaló műszaki vizsgabiztos pártján állnak azoktól most tisztelettel megkérdezem: - Akkor is ez lenne a véleményük ha ez a roncsautó őket vagy szeretteik közül valakit - a fék és futómű hiba miatt - felszaladt volna a járdára és valakit a falhoz nyomott volna ennek következtében a legjobb esetben tolókocsis lebénultak lennének?

Sajnos a fórumban nem lehetséges fényképeket közzétenni, de ha lehetne szívesen elküldeném a Tisztelt Ügyvéd Uraknak amúgy tájékoztatás és elrettentésképpen..

Szmiki1974 # 2015.05.02. 01:13

Saját kérdésem kapcsán vagyok itt(ingatlanos) csak megakadt ezen a szemem autószerelőként. Anno én is vezettem Barkasokat a Postánál, sosem felejtem el, amikor másztam fel vele a Hegyalja úton 1 működő hengerrel, akkora füstöt okádott ki, hogy beterítettem vele az egész környéket.
De ezek már akkor is olyan borzalmas műszaki állapotban voltak, hogy hol az egyik fék fogott, hol a másik, menet közben képesek voltak önjavítani, és elrontani magukat.

Amilyen autók megfordulnak nálam, és amilyen vizsgaállomásokat ismerek, talán ez lehet az oka a hatóságok flegmaságának, mivel gyakorlatilag majdnem mindegyik ilyen.
Sajnos ma, Magyarországon az, hogy friss műszakival vesz valaki autót, nem garancia semmire, legutóbb egy 30 éves Opel Kadettnál láttam, hogy jópár gömbfej, főfékhenger, stb, még a gyárilag felszerelt állapotúak. És mind hibás volt már.
Ha a vizsgakövetelményeknek megfelelően kellett volna felkészíteni az autót, az egészet lehetett volna kidobni a szemétbe.
Az NKH rendkívül elnéző dolgozóit vizsgálva ezen nem csodálkozok, köztudott, milyen könnyű hivatásos jogosítványokat megszerezni, én magam is mostanában szereztem, de saját, és a többi közlekedő életének megóvása érdekében inkább nem vezetnék közúton teherautókat.

Supervisiter # 2015.10.13. 07:10

A nyomozást megszüntető rendőrségi határozat ellen a következő szerveknél tettem ajánlott –tértivevényes-elsőbbségi küldeményben a bizonyítékaimat mellékelve bejelentést: 1.: Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal 1067 Budapest, Zichy Jenő utca 14.2.: Legfőbb Ügyészség Nyomozás Felügyeleti és Vád előkészítési Főosztály 1055 Budapest, Markó u. 16.
3.: Független Rendészeti Panasztestület 1358 Budapest, Széchenyi rakpart 19. 4.: Nemzeti Védelmi Szolgálat 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49. 5.: Győri Járási Ügyészség 9021 Győr, Szent István u. 15.

Az eredmény: Független Rendészeti Panasztestület és a Nemzeti Védelmi Szolgálat arról értesítettek, hogy a rendőrök által elkövetett bűncselekmények vizsgálatára semmiféle jogkörrel nem rendelkeznek. Tehát a rendőrök ellen nincs olyan szervezet, aki vizsgálatot merészelne indítani vagy ehhez jogkörrel rendelkezne.
Hivatalból is megkapta az ügyet a Győri Katonai Ügyészség, ahol azt elsüllyesztették a mai napig sem történt az ügyben vizsgálat...
Itt tartunk: Hivatalos okiratok magas rangú rendőrök és a Győri Járási Ügyészség ügyészei által bizonyítják, hogy Magyarországon a roncsautó műszaki vizsgáztatása és az okirat hamisítás - a hatályos jogszabályok ellenére - megengedett és rendőrileg, ügyészileg támogatott bűncselekmény...

Supervisiter # 2016.01.18. 13:40

Mi változott a legutóbbi jelentkezésem óta?
Mindössze annyi, hogy 150,000.- HUF-t kényszerültem letétbe helyezni a Miskolci Törvényszék Elnöki letéti számláján. Az összeg már két hónapja a számlán van, de a Győri Igazságügyi Műszaki Szakértői Intézet kijelölése/felkérése azóta sem történt meg. A Tisztelt Bírónő azóta is mindent megtesz a per indokolatlan elhúzódtatására...
A roncsautónak azóta már a harmadik tulajdonosa van aki műszaki vizsga nélkül vásárolta meg...
A Miskolci Törvényszék pedig már két hónapja nem volt hajlandó megkeresni/felkérni a Győri Igazságügyi Műszaki Szakértői Intézetet, annak ellenére, hogy az igazságügyi műszaki szakértői díjelőleg már két hónapja a Miskolci Törvényszék Elnöki letéti számláján van.
Ez Magyarország a jogállam 2016-ban?
Ez a magyar igazságszolgáltatás?
Avagy csak a bűnözők nyílt határozatokkal és végzésekkel is megerősített/bizonyított védelme magas rangú bűnpártoló hivatali hatalmukkal visszaélő rendőrök és győri ügyészek által bírósági jóváhagyással???

Időközben az interneten meghirdetett műszaki vizsga nélküli roncsautót újra eladták. Az információim szerint Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe Miskolc közelébe került… Most megismétlődhet a történelem: A II. r. alperes Csóré András műszaki vizsgabiztos ismét büntetlenül sikeres „A” minősítésű műszaki vizsgát adhat neki és a sikeres műszaki vizsgás roncsautó lehet, hogy a sors kifürkészhetetlen akaratából éppen dr. Molnár Marianna bírónővel vagy valakivel a szerettei közül fog akár végzetes közlekedési helyzetben találkozni… Azonban ez a találkozás akár tragikus beláthatatlan következményekkel is járhat…

A sors egyik legnagyobb igazságtalansága, hogy nem tudhatjuk a jövőt…

Az igazi sorsunk az, hogy küzdeni tudjunk az igazságért, de ezt nagyon sokszor éppen azok ellen kell megtenni, akik egykoron az igazságra esküdtek.

Supervisiter # 2016.03.23. 15:29

Már több mint négy hónap telt el azóta, hogy a bírónő 8 napon belüli 150.000.- HUF igazságügyi műszaki szakértői díjelőleg befizetésére kötelezett a Miskolci Törvényszék Elnöki letéti számlájára. Ez az összeg másnap már a számlán volt és már több mint négy hónapja ott pihen!

Igazságügyi műszaki szakértő kijelölésére többszöri írásbeli kéréseim ellenére a mai napig sem került sor.

Keményen sarkantyúzza a döglött ló már több mint két évtizede mumifikálódott csontvázát a bírónő, amikor igazságügyi műszaki szakértő bevonását tartja szükségesnek. Ez a roncs már vagy húsz éve szétrohadt állapotban volt, úgy tudom, hogy vagy tíz évig állt, nem volt forgalomban.

"Csak 16 megalapozott, megindokolt pontban nyújtottam be kifogást a bírónő ellen a tisztességes eljáráshoz való jogaim sorozatos megsértései miatt akinek a kizárását kértem, de sem a Törvényszék sem az Ítélőtábla még csak válaszra sem hajlandóak méltatni.

Az ügyet amúgy előzetesként elküldtem Strasbourgba is az EJB-nek. Példás gyorsasággal egy hét alatt válaszoltak egy nagy sárga borítékban megküldték a szükséges nyomtatványokat és természetesen már ügyszámot is kaptam. Ez az ügy úgyis Strasbourgban fog befejeződni.

Supervisiter # 2016.07.15. 21:18

Még mindig nem történt meg az igazságügyi műszaki szakértő kijelölése. Csaknem hét hónapja húzza az időt a bírónő...
Igazságszolgáltatásra még csak ne is gondoljunk, viszont az időhúzással az okirat hamisítónak és a csaló műszaki vizsgabiztosnak a bírónő által biztosított védelmi jogszolgáltatás kiválóan működik...

Supervisiter # 2016.09.05. 08:42

Már csaknem kilenc hónap!!! telt el és a bírónő még mindig nem volt képes igazságügyi műszaki szakértő kijelölésére!
Vajon meddig húzhatja még így a pert az alperesek védelme érdekében, míg a végzésében megírja: A per elévült és felperesként többszázezer forint per és illetékköltséggel tartozok…
(Már van ügyszámom Strasbourgban ez a per úgyis ott fog befejeződni…)

Álmomban úgy döntöttem teljességében megváltozok a jövőt illetően. Teljesen felhagyok a tisztességes, törvénytisztelő életmóddal, mert itt a nagy lehetőség! Törvényesített rendőrileg, ügyészileg, bíróságilag támogatott a csalás az okirat hamisítás a roncsautókat szabadon lehet vizsgáztatni itt a gyors és biztos meggazdagodás lehetősége!
Társulni kell Bandival, aki vizsgáztat, Istvánnal a nagyfőnökkel, Lajossal a helyi főrendőrrel. Roncs-Sztár Kft néven futtatni kell a céget és futószalagon az előzetesen kialkudott összegek ellenében ontani a műszaki vizsgákat.
Virágzó és gyors meggazdagodást biztosító üzletág ez! Azzal meg egyáltalán nem kell törődni, hogy az esti híradóban hány ilyen friss műszaki vizsgával a közútra kiengedett időzített bomba okoz családi tragédiákat. A kutya sem nézte eddig és talán soha nem is fogja ezt vizsgálni. Aggódni meg egyáltalán nem kell, nincs lebukásveszély. István, Lajos, Katalin, Péter, Klára, Dávid, Ágota, Marianna és a többiek biztosítják a teljes védelmet…
Rövidesen könnyen megvehető lesz az ötvenmillás luxusmerci a luxuslakás, luxusnyaralás luxusélet lesz…

Azonban ha már egy-két olyan ember akad, aki minden létező jogi fórumot megjár – az európaiakat is - az ilyen gyalázatos bűnözők és támogatóik ellen, akkor megtörténhet, hogy a névtáblák sokkal hamarabb lekerülnek a hivatali ajtókról, mint az valaha is gondolták volna…

Aztán felébredtem és látom a szomorú magyar valóságot: Bandi, István, Lajos, Katalin, Péter, Klára, Dávid, Ágota, Marianna erejüket megfeszítve küzdenek a hatályos magyar jogszabályok ellen és hivatalból biztosítják a csalók számára a teljes büntetlenséget…
150,000.- HUF-t kényszerültem letétbe helyezni a Miskolci Törvényszék Elnöki letéti számláján műszaki szakértői díjelőlegként. Az összeg már csaknem kilenc hónapja!!! a számlán van, de a Győri Igazságügyi Műszaki Szakértői Intézet kijelölése/felkérése az óta sem történt meg. A Tisztelt Bírónő az óta is mindent megtesz a per indokolatlan elhúzódtatására...
A roncsautónak az óta már a harmadik tulajdonosa van, aki műszaki vizsga nélkül vásárolta meg, levizsgáztatni azóta sem tudták. Talán azért mert nem találtak egy újabb csaló műszaki vizsgabiztost…...
Ez Magyarország a jogállam 2016-ban?
Ez a magyar igazságszolgáltatás?

Avagy csak a bűnözők nyílt határozatokkal és végzésekkel is megerősített/bizonyított védelme magas rangú bűnpártoló hivatali hatalmukkal visszaélő rendőrök és győri ügyészek által bírósági jóváhagyással???
Azok, akik magas rangú rendőri és ügyészi beosztásukból eredően többször is írásba merészelik adni, hogy a mai Magyarországon 15 azaz tizenöt életveszélyes műszaki hibával a közútra kiengedett roncsautónak adott sikeres „A” minősítésű műszaki vizsga és az adásvételi szerződés meghamisítása nem bűncselekmény, miért és meddig mentesülhetnek még a felelősségre vonás alól?
Miért tehetik ezt még büntetlenül?
És meddig?

Supervisiter # 2016.10.18. 08:53

A legújabb fejlemények: A kizárási kérelmemet amelyet dr. Molnár Marianna bírónő ellen nyújtottam be, természetesen elutasította dr. Hajkó Zsolt bíró. Sőt írásban meg is fenyegetett, ha még panaszkodni merészelek akkor pénzbírsággal fog sújtani!

A határozat kézbesítése előtt néhány nappal ismételt kizárási kérelmet nyújtottam be, így most jönni fog a pénzbírság, amelyet természetesen nem fogok befizetni.Inkább megyek a börtönbe!

MÉG CSAK TÍZ HÓNAP!!! telt el azóta, hogy a 150.000.- HUF igazságügyi műszaki szakértői díjelőleg a Miskolci Törvényszék elnöki letéti számláján van, de dr. Molnár Marianna az irántam tanúsított személyes bosszúja és gyűlölete által vezérelve TÍZ HÓNAP!!! alatt sem jelölte ki az igazságügyi műszaki szakértőt.
Ennyi idő alatt a műszaki szakértői vélemény már akár tízszer is elkészülhetett volna.

Ilyen az igazságszolgáltatás a Miskolci Törvényszéken 2016 október Magyarország...

Rexor # 2016.10.18. 10:05

Félek egy nagyon mély kútba dobálod a pénzed teljesen feleslegesen.

Supervisiter # 2016.11.02. 17:41

Végzésben fenyegetett meg a bíró, ha nem utalok 150.000.- HUF műszaki szakértői díjelőleget, akkor elutasítják a keresetemet. Utalnom kellett mivel írásbeli bírói végzés van arról, ha utalok akkor a Győri ISZKI-t jelölik ki.

dr. Molnár Marianna egyik végzésében az szerepel, hogy kérdéseket intézhetek a műszaki szakértőhöz. Ezt azonnal meg is tettem, hat kérdés formájában.
Ma jön a végzés: Nem a Győri ISZKI lett kijelölve az írásbeli bírói végzés ellenére sem, hanem egy a Miskolci Törvényszék holdudvarához tartozó miskolci szakértő, akik ellen előzően többször is tiltakoztam. A bírónő további elfogultságára mi sem jellemzőbb mint az, hogy az én hat kérdésemből egyetlen egy sem került fel a szakértőnek.

Itt tartunk a bíró hazudik: Fenyegetéssel kicsalja a műszaki szakértői díjelőleget aztán ez lesz belőle...
Hogy mi lesz a műszaki szakértői vélemény? Azt ugye előre nem kell leírnom...
A miskolci szakértő csak olyan dolgokat fog leírni amilyeneket a bírónő kér tőle...
Hiába kértem semleges megyéből műszaki szakértő kijelölését. Már a bírók is idáig süllyedtek...

Supervisiter # 2017.01.02. 11:53

A negyedik évéhez érkezett a per és első fokú ítélet még mindig nem született.
Az igazságügyi műszaki szakértői vélemény már több mint egy év alatt sem készült el.
A Miskolci Törvényszék két bírája és elnöke mindent megtesznek az alperesek védelme érdekében, már a negyedik éve húzzák indokolatlanul a pert.
Többször kértem "csak" tizenhat megalapozott indokkal a bírónő kizárását, de nem zárták ki.
Kértem soron kívüliséget a bíróság elnökétől de még csak válaszra sem méltatott a mai napig sem.
Így nem maradt más mint feljelenteni a két bírót az elnöknél és az elnököt az OBH-nál és a történéseket folyamatosan küldeni Strasbourgba az EJB-nek.
Itt tartunk most és be kell látni, hogy a csalás és okirat hamisítás illetve a roncsautó műszaki vizsgáztatása a hatályos jogszabályok ellenére is bíróságilag megengedett és támogatott Magyarországon 2017-ben is...

Supervisiter # 2017.09.04. 10:23

Néhány nap múlva lesz NÉGY ÉVE!!!, hogy még mindig nincs első fokú ítélet az ügyben. A Miskolci Törvényszék és a Debreceni Ítélőtábla Petrocellit is megszégyenítve továbbra is biztosítja csaló alperesek védelmét...
A jogszolszolgáltatásuk kiválóan működik...

Supervisiter # 2018.02.14. 06:59

Az ötödik évébe lépett a per.
Dr. Molnár Marianna bíró - akit az ügytől előzetesen már jogerősen eltiltottak - ezzel mit sem törődve jogellenesen tárgyalást tartott amelynek során a pert s z ü n e t e l t e t i és többszöri kérésemre sem hajlandó folytatni...

Időközben a sorozatos megalapozott fellebbezéseimet sorozatosan jogellenesen utasították el és illetékbírságok fizetésére köteleztek.

Az illetékbírságok kifizetését megtagadtam, amelynek során akadt egy Ítélőtábla amely megállapította, hogy a fellebbezéseim minden tekintetben jogszerűek a hatályos jogszabályokon alapulóak és minden felhívásnak végzésnek a törvényes határidőkön belül maradéktalanul eleget tettem ezért az illetékbírságok megfizetését mellőzte.

Az okirat hamisítás és csalás valamint egy roncsautó "csak" 15 életveszélyes műszaki hibával történő műszaki vizsgán való átengedése továbbra is megengedett törvényes cselekmény...

ius latratus # 2018.02.14. 09:45

Azért az említett kettő kanális sem annyira kanális (pedig azok), hogy egy sértett ember hülyeségeire vevők legyenek...

ius latratus # 2018.02.14. 13:19

Jaj.

Supervisiter # 2018.08.01. 09:46

A Miskolci Törvényszék Elnöke 2017.El.III.N.4/2/i. szám 2017. szeptember 8.-i keltezés értelmében, az ügy jelenleg 2 évet meghaladó pertartamú, így a Miskolci Törvényszék Elnöke 2014.El.IV.B.6.01/8. számú intézkedése folytán egyébként is soron kívül kell eljárni.

2018. augusztus 1. napján még azt kell írnom, hogy tárgyalás az ügyben még mindig nincs kitűzve...

Ennyit ér a Miskolci Törvényszék Elnökének intézkedése...
No comment.

Supervisiter # 2018.10.12. 13:10

Kedves Fórumozók!

Közreadom a Miskolci Törvényszék 10.P.20.110/2018/21. számú ítéletét.

Az ítéletet az a Miskolci Törvényszék hozta akivel perben-haragban állok és a Tatabányai Törvényszék előtt - bírósági jogkörben okozott kártérítés miatt -peres eljárás van ellenük folyamatban, miként a Debreceni ítélőtábla ellen is, akikhez fellebbeznem kell...Perbevont bíróságok ítélkeznek...

Az ítélet szerint a pert természetesen elveszítettem, mivel Magyarországon dr. Szrogh Csaba bíró szerint igenis törvényes és bíróságilag támogatott roncsautónak a mindössze tizenöt életveszélyes műszaki hibával sikeres "A" minősítésű műszaki vizsgát adni. Ugyancsak törvényes és bíróságilag támogatott az adásvételi szerződésen olyan időpontot feltüntetni, amikor a roncsnak még a csalással kapott műszaki vizsgája sem volt meg és miként az is, hogy fagerenda darabokat berakni a teljesen szétrohadt alvázkeretbe...

Az ítéletben teljesen figyelmen kívül hagyta a Győri NKH szakembereinek és vizsgabiztosainak egybehangzó tanúvallomásait miszerint ez a roncs a Magyarországon semmiféle körülmények között nem kaphatott volna műszaki vizsgát. A műszaki felülvizsgálaton is csak azután kapott "H" azaz hibás minősítést, hogy több százezer forintot kellett ráköltenem, hogy ne vonják ki a forgalomból.

A II. r. alperes csaló műszaki vizsgabiztosnak 30.000.- HUF a Magyar Államnak pedig mindössze 50.600.- HUF-t kellene fizetnem, amelyeket természetesen megtagadok nem fizetek meg, fellebbezek a végsőkig!

Ez a dr. Szrogh Csaba bíró volt az aki írásba adta, hogy 150.000.- HUF utalása után hogy a Győri ISZKI-t fogja műszaki szakértőként kijelölni, ennek ellenére egy nem az ISZKI állományába tartozó ottani személy került kijelölésre akinek a 35 oldalas irományát 35 oldalon alapos indokokkal megtámadtam. Kirívóan súlyos bírói törvénysértésként egyetlen kérdést sem tehettem fel neki... A fellebbezést a Debreceni Ítélőtábla a mai napig sem bírálta el...

Ez Magyarország 2018: Büntetlenül bíróságilag támogatva lehet okiratot hamisítani, csalni és tizenöt életveszélyes hibával roncsautónak műszaki vizsgát adni, azt időzített bombaként a forgalomba engedni és pernyertesnek lenni!

Gratulálok dr. Szrogh Csaba bírónak, remélem, hogy nem gyakran néz a tükörbe...
Nagyon hosszú folytatás következik az út Strasbourgba vezet, ahová előzetesen a tőlük kapott ügyszámra már nagyon sok perbeli dokumentációt megküldtem.

Supervisiter # 2018.10.13. 12:08

Egyébként sem számítottam másra ettől a Tiszaújvárosi Járásbíróságról a Miskolci Törvényszékre előrelépett bírótól...
Az viszont vérlázító, hogy egy csaló műszaki vizsgabiztos aki mindössze tizenöt életveszélyes műszaki hibával enged egy roncsot a közútra pernyertes legyen, ráadásul még 30.000.- HUF jutalmat is kaphasson...