Kedvezmények (Fogház, Börtön, Fegyház)

prilu79 # 2010.09.26. 06:00

szia andrea! én megkaptam dec.4én az ítéletet már dec.20 már a kezemben volt a várva várt behívó:) hogy január 7én irány befelé gondolhatod szép kis karácsony volt.na ügyvéd halasztás kérés gyorsan. január 7én félve ültem othol mert semmit nem kaptam az ügyvéd felhívta a bíróságot hogy mi van és akkor küldtek gyorsan egy levelet a halasztásról így márc.7én kellet menni.de rossz volt mikor bent voltam és jött ismét a január ugyanis 1 évet csücsültem, hogy ha nem kérem a halasztást már szabadulhatnék mert így csak márc. ban szabadultam.azért mondom neked jobb ezt mihamarabb letudni.mikor kezedben a behívó akkor add be mert pl. ugye nekem tárgyalás után 3 hét itt is volt de voltak olyanok is akiknek 2-3 hónap után jött meg.ha feltételest kaphatsz az azt jelenti, hogy a kedvezményeket meg kaphatod ha jó a magaviseleted.a börtönből évi 3hónap a kedvezmény fokházból 4 hónap évi.ha jó számolok és mindent megkapsz akkor egy 6 hónap,de mivel kis ítéletes vagy valószínű,hogy csak börtön kedvezményt kapsz ami 7hónap15 nap. ilyen kis ítéleteknél nem osztogatják a fokház kedvezményt,de ez attól függ milyen a böri ahol vagy meg milyen a bv.bíró.állampusztán pl.nagyon jó volt,de mivel te nő vagy ha rólad van szó.akkor az Kalocsa ott a női böri.na szia kérdez nyugodtan szívesen segítek ha tudok.szia.