Maradjunk abban hogy mind kettő törvénytelen.
De az egyiknek van a másiknak pedig nem volt következménye.
Gyalázat ami másfél éve folyik.Nagyobb gyalázat mint ami 6 évig folyt.
Maradjunk abban hogy mind kettő törvénytelen.
De az egyiknek van a másiknak pedig nem volt következménye.
Gyalázat ami másfél éve folyik.Nagyobb gyalázat mint ami 6 évig folyt.
kbs, kbs
Mennyit fogsz te még magyarázkodni, amikor ezeket vasvillával kergetik el.
Egy kis szókincs bővítés:
A bóvlihoz vezető út 1.5 év alatt használt jelszavai:
Szavak, szavak .
Duma ,duma.
Nyomor, nyomor
Axióma: a fentiek a kormány ötlet jelszavai, ezért a kormány a bóvli, nem Magyarország!
Dr.Szanyi Tibor a mai "láncoláson" nem vett részt. Miért nem? Vélhetőleg azért, mert beismerte törvényjavaslata visszavonandó. Talán az tartotta vissza, hogy Gyurcsány Ferenc "happeningelt".
Ennyit ezekről a "demokratákról".
„Ha az valósul meg, amit te kívánsz, akkor továbbra is megmaradunk egy kiszolgáltatott helyzetű európai piacnak, a magunk torz duális gazdasági szerkezetével, a kormányé pedig, hogy ezt szépen csendben végignézze és jó "píárosként" elmagyarázza a magyar választónak, hogy a mi legszentebb feladataunk, hogy elvokálozgassunk a nagy európai zenekar mögött.”
Párszor már leírtam, hogy nem ezt kívánom. De amíg pusztán azért nem szeretné ezeket a feltételeket teljesíteni a kormány, hogy a kormány mögött álló gazdasági csoportok szabadon herdálhassák tovább a közpénzt, addig még mindig ez a legjobb megoldás. A kiszolgáltatottság egyébként nagyrészt éppen a rendkívül elhibázott gazdaságpolitika következménye, amivel másfél év alatt ebbe a helyzetbe hozta a kormány saját magát.
„Ha valaki 2002-ben és 2006-ban is a Fideszt kívánta hatalomra segíteni, akkor 2010-ben 100-szor több indok szólt amellett, hogy rájuk szavazzon, mint korábban.”
Több okból sem. A 98. és 2002. közti fideszes kormányzati teljesítmény véleményem szerint meggyőző volt. Én egészen úgy 2008-ig nagyjából erre számítottam egy jövőbeli fideszes kormányzás esetére. Azért szerintem az utóbbi években már ellenzékben is fordulat történt a politikájukban. Emellett egy kis, jól szervezett csoport által erősen irányított pártra érdemes rábízni azt a feladatot, hogy egy diktatúrából kifelé tántorgó ország volt állampártjával szemben felvegye a harcot, azt már kevésbé, hogy alkotmányozó erő lehessen. Szerintem nem csak az országnak, de a Fidesznek magának is igen rosszat tett hosszú távon a kétharmad.
„Attól még, hogy nekem sem öröm az”
El kellene már dönteni. Először véded, aztán egyetértesz, hogy káros, aztán megint véded, aztán nem öröm.
„Egyébként pedig elég jelentős distinkció van valaminek a lezárása és a lezárás elbontása között.”
Ez utóbbira igen nehezen lehet ráhúzni bűncselekményi tényállást. Személyi szabadság megsértését legfeljebb az követi el, aki valakit nem enged ki valahonnan, az meg nem, aki be nem enged valakit valahova. :) Egyébként ha már mindenképpen kellett találni valami büntetőjogi tényállást, akkor az állam elleni bűncselekmények körében lehetett volna találni olyat, ami kevésbé légből kapott, még ha az sem állt volna meg.
A televízió közvetítéséből tényleg nem következik, hogy elkövették volna a Btk. 175.§ Személyiszabadság megsértése bűncselekményét. Azt sem értem miért is kellett itt rendőri intézkedés. Nyilván egy show-műsor történt, amit az LMP szervezett és Gyurcsányék csak kihasználtak. A rendőrség meg balek volt. A két rendőrön ,akik Gyurcsányt karonfogva vitték látszott a "büszkeség".
„A rendőrség meg balek volt.”
Ismét. És sajnos az LMP is, mert hagyták, hogy Gyurcsány vigye el a showt.
A RémHír Tv mindenesetre elfelejtett közvetíteni a "forradalomról", meg "hősökről". az "elkúrtadról", meg a "bóvlikormányról". Kettős mérce.
A fagyi visszanyalt azért Orbánéknak rendesen. Ők sem gondolták volna, hogy nekik másfél év elég lesz ahhoz, ami Gyurcsányéknak csak több, mint 4 év alatt sikerült. Lehazaárulózták őket és rendőrsorfal közepette távoztak. A különbség csupán annyi, hogy most nem gyújtottak fel semmit, mert ezúttal hiányoztak a tömegből a mindenkori ellenzék fizetett bérencei...
Ja, 3 millió embert meg szépen megszopattak.
A mnyp-ben maradóknak is jár az állami nyugdíj, ez került a ma elfogadott törvénybe. A 3 millió viszont sajna 1 éve szépen lemondott a millióiról, nekik csak egy üres ígéretük van arról, hogy lesz állami nyugdíjuk, nekünk viszont mellette egy több milliós számlánk is.
Nem történt bűncselekmény.
Gyurcsányból mártír lesz? Inkább ne.
Következő választásokkor csak az LMP és a Jobbik jut be az OGY-be? Még az is megeshet.
kbs
http://www.jogiforum.hu/…16/26485.2.0
Kovács_Béla_Sándor # e-mail 2011.01.23. 16:38
Aki olyan hülye, hogy irracionális módon marad a magánnyugdíjpénztárnál, az nem politikailag megbízhatatlan, hanem szellemi képességei híján alkalmatlan a közszolgálatra.
Na, ki az egybites? :)
???
Te. Ezzel a kérdéssel is bizonyítod.
Efi ez nagyon ütős volt:)Ez KO!
KBS is kezd olyan lenni mint a vezére, elfelejti mit mondott régebben:)
Rosszul döntöttél kbs.
Én meg jól.
Amúgy pont te kezdted, pont ebben a topicban:
Kovács_Béla_Sándor # e-mail 2011.12.21. 17:05
Egybites agyad van.
Úgyhogy te bizonyítottad.
Tényleg azok döntöttek jól, akik annak idején maradtak a mnyp-ban és nem mentek át államiba????
Szerintem az orbán banda mindet el fogja lopni.Csak idő kérdése.
Ugyan, már 6-8-10 évvel ezelőtt is mindenki azt mondta, hogy úgysem lesz nyugdíjunk...
(fiataloknak meg főleg nem)
Adósságszivattyú elvisz mindent.
„Emellett egy kis, jól szervezett csoport által erősen irányított pártra érdemes rábízni azt a feladatot, hogy egy diktatúrából kifelé tántorgó ország volt állampártjával szemben felvegye a harcot, azt már kevésbé, hogy alkotmányozó erő lehessen”
Aha. Tehát kerested az alkotmányozáshoz megfelelő politikai erőt, és ezt - ezek szerint kizárásos alapon feltételezhetően az LMP-re szavaztál - az Lmp-ben találtad meg, 2010-ben. Mellesleg éppen azt szokták a Fidesz szemére hányni, hogy nem beszélt arról, hogy hatalomra kerülése esetén új Alkotmányt írna, de te csalhatatlan politikai érzékkel már a választások előtt tudtad, hogy a Fidesznek meglesz a 2/3-a és alkotmányozni fog. De újra megismételném, senki nem kíváncsi rá, hogy kire és miért szavaztál, ráadásul ezzel csak a politikailag fejletlen személyiségedet bizonyítod. Akinek nincsen jól megfogalmazhazható értékválasztása, azt pontosan ilyen ködös és logikátlan magyarázatokkal operál, mint te itt.
(válaszolok a következő felvetésedre is: nem vagyok kitéríthetetlen és kritikátlan Fidesz rajongó. Nemzeti érzelmű, konzervativ vagyok, stabilan...)
Ne spilázd túl! Egész egyszerűen annyit mond, hogy legutóbb is lehet, hogy támogatta volna a Fideszt, de nem tartotta kívánatosnak, hogy 2/3-a legyen. A kormánytöbbsége meg úgyis borítékolható volt.
Ez pedig méltányolható gondolatmenet. Sőt, mintha azóta igazolnák is a fejlemények.
A kampányban a Fidesz nem szólt arról, hogy milyen módon akar élni az erős felhatalmazással, a 2/3 sem volt biztos.
Én egyébként nem szeretem az ilyen amorf szándékokat. Mindenki elárulja magát a hozzászólásaiban, és nem hiteles ha valaki úgy beszél a nemi szerepekről, hogy még nem döntötte el, hogy homo -e vagy hetero.
Szegény LMP-sek, megint lejött mennyire jellegtelen párt ez, ismeretlen arcokkal (legalábbis azok az ismeretlen arcok, akik odaláncolták magukat állítólag LMP-s képviselők voltak, én egyet sem ismerek, de gondolom a Schiffer meg nem tudta magát odaláncolni 10 példányban).
Kitalálják azt a láncolást, odakötik magukat ebben a rohadt hidegben a sorompóhoz, aztán megjelenik Gyurcsány Showman Ferenc, és minden kamera őt mutatja.
(Ahogy írták "elvitte a SHOW-t")
Állítólag a Mesterházy gyereket is elvitték, de szerintem ő már későn kapcsolt (hogyha a Fletó elvitette magát, nekem is el kéne), mert ezt már nem mutatták a TV-ben, gondolom a TV-sek már elmentek Fletóval a Gyorskocsi utcába.
(Mesterházy akciójáról a Tanú c. film egyik jelenete jut eszembe: "Engem már elő sem akarnak állítani? Én már szart se érek?":)) )
Bohóc kormánynak bohóc az ellenzéke.
Szerintem a rendőrség ezt túlreagálta. Ha mindenki szépen kikerülte, vagy átlépte volna a kiláncolt képviselőket, akkor kutyát sem érdekelte volna az egész akció. Illetve legfeljebb addig tartott volna, míg a kóbor kutyák nem pisilték volna le például a nagyon tehetséges Kaufer Virág szoknyája sarkát.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02