Szép napot!
Február 20-án eladtam a robogómat. Ahogy kell én bevittem az adás vételi lapot az illetékes Járási Hivatalba. Az illető aki megvette a robogót semmilyen intézkedést nem tett azóta sem. Nem íratta át azóta sem. Folyamatosan kapom a felszólításokat az osztrák hatóságoktól. Gyorshajtás, autópálya-matrica hiánya stb. Itthon mar kivontak a forgalomból a hatóságok ideiglenesen. De mivel meg mindig az én nevem szerepel a rendszerben nekem küldik az értesítéseket. Ez ügyben szeretnek segítséget kérni. Én jeleztem az osztrák hatóságok felé, hogy mar gyakorlatilag nem én vagyok a tulajdonos. Minden irat másolatát elküldtem nekik, de továbbra is jönnek a büntetések a nevemre. A járási hivatalban nem tudnak segíteni. Azt mondjak , hogy ok amit az adás vétel után lehetett bejegyezték mindent. Ez igaz is. Továbbiakban sajnos nem tudnak mit tenni. Kérdezem én, hogy akkor hova tudnék fordulni segítségért? Minden egyes válaszlevél amit visszaküldök az osztrák hatóságnak nekem közel 5000 forintomba kerül. Április 22-én kivonta a hivatal ideiglenesen a forgalomból, június 9-én műszaki lejárt róla. És még mindig ezzel furikázik az osztrákoknál. Kérem ha valaki tud nekem segíteni megköszönném .
Osztrák büntetés
katakiss30
2025.09.03. 13:21
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog