Banki hitelek

végrehajtó1 # 2011.03.28. 07:59

Mégis minden felelősséget át vállal, járhatok nagyon porul? Okozhat ezzel nekem anyagi gondot, vagy esetleg magam is bárlistára kerülhetek, ha még sem tud fizetni?

Az emberi butaságnak nincs határa.Csak te járhatsz rosszul...

Szopovszky # 2011.03.28. 10:34

Köszönöm az eddigi kettő választ.

Márti135 (törölt felhasználó) # 2011.03.28. 16:41

pato9-nek.

Szia.Nem tudom mikor nézed megint a beírásokat, annyit arról, hogy nem vallottad be: hát igen, valójában tényleg csalás, de gondolj bele, szinte senki nem vallotta be a meglévő hiteleit, lényegesen kevesebben lennének egyébként bajban, de mivel a bankok nem nézték egymás ügyleteit (nem is tudták volna), így a hitel érdekében szinte senki nem dicsekedett olyan hitellel ami mondjuk nem látszik, pl. ha folyószámlát kellett be vinni és azon rajta volt a törlesztés, hát azt ugye nem tagadhatta le, de hidd el, az összes csekkes és egyéb hitelt elhallgatták, sőt van olyan banki emberke, aki kifejezetten ezt tanácsolta. Úgyhogy, ha mindenkit leültetnének ilyenért, az építőipar fellendülne, kellene néhány börtönt gyorsan felhúzni.

Csaó M.

mikemyers13 # 2011.04.04. 19:30

Tisztelt Forumozók!

Tavalyi év folyamán, 10.31-i zárással megszűnt alkalmazotti munkaviszonyom jelenlegi cégemnél.
11.01-től kezdtem mint Szlovákiában bejegyzett egyéni vállalkozó.
Mivel a 2 ország közt ingázok, van egy állandó magyarországi lakcímem és egy ideiglenes (szlovák) címem is.
Érdeklődni szeretnék, hogy ebben az esetben -a 2010-es adóévre vonatkozóan- Magyarországon illetve Szlovákiában is adóznom kell?
Kintre fizetem a betegbiztosítást.
Ha hitelt szeretnék felvenni, akkor a jogfolytonosság megmarad?Mivel több mint 3 éve dolgozom a jelenlegi, magyarországi anyacégemnél, s szeretnék minél több előnyt kovácsolni ebből.
A célom magyarországi lakásvásárlás lenne.

Köszönöm segítségüket,

R.Krisztián