Kedves Mindenki!
Ez ügyben kérném segítségeteket: 2012.november elején a K&H-nál állami kamattámogatott hitelt vettünk fel. Azaz vettünk volna, ugyanis amikor az utolsó papírokat leadtuk nem volt az ügyintézőnk, ezért nem is foglalkoztak az ügyeinkkel. Mi mit sem sejtve vártunk, hogy ha bármi van, szólnak. Rá pár napra telefonált az ügyintézőnk, hogy szükség van még pár aláírásra (én az 5 hónapos fiunkkal nem tudtam lemenni)valamint egy kézzel rajzolt alaprajzra. Férjem fél órával elkéste a nyitva tartást, ezért másnap bement elintézni, amit kellett. Következő hét szerdáján telefonált az ügyintézőnk, hogy visszadobták a kérelmünket, mert kicsúsztunk a 30 napos határidőből. Amiről nekünk amúgy senki sem szólt. Hívtam a PSZÁF-ot. Mondták írjak panaszt a banknak, utána fordulhatok a Békéltető Testülethez és a Fogyasztóvédelemhez. 2 panaszt is írtam a banknak, érdemi válasz nem jött, csak annyi, hogy azért, mert nem ismerem a törvényt, az még nem azt jelenti, hogy nem kell betartsam. A Békéltető Testület visszadobta az ügyünket, mert nem szerződéssel kapcsolatos a panaszunk. Bíró ismerősünk azt mondta, egy agilis ügyvéddel talán pert nyerhetnék. pénzünk arra nincs, hogy egy vesztes pert megkockáztassunk. Én nem ismerem a jogi oldalt vagy hogy valaki járt-e így, ezért érdeklődnék itt, hátha valaki eligazít a banki útvesztőkben.
Előre is köszönet.
Legjobbakat!
Kiralyo