Az ingatlant lesz.rom. Mas vagyontargyam nincs, par alsogatyat leszamitva.. Nincs semmi elevulesi ideje a szerzodesnek? A bank nem veszthet, csak mi kisemberek?
Banki hitelek
Te nem vesztettél, jóember! Te kaptál egy rakat pénzt, elköltötted, és most nem akarod visszafizetni. Nehogy már még neked álljon feljebb!
Igen, de messze nem errol volt szo, mikor anno alairtam a szerzodest. Amit aztan a bank kenye kedve szerint valtoztatgat.
Az egeszben pedig a legduhitobb az, mikor megkerdeztem, mire lehet szamitani a valsaggal kapcsolatban (mert sajnos epp akkor vettem fel, mikor mar latszott hogy nincs valami rendben) s az ugyintezo csak vigyorgott, hogy nem lesz semmi, nyugodtan vegyem fel a hitelt..max emelkedik kicsit a torlesztom.. Kar hogy ezt nem tudom bizonyitani.. Ezert dontottem ugy hogy nem fizetem tovabb... Mert az hogy 60 ezer helyett mar 130at fizetek, nem tudom tovabb csinalni..
Hidd el ember, ha a bank belatna, hogy kur.ara kihasznalta az embereket, akik bevallaltak olyasmit, aminek a kockazatairol fogalmuk sem volt, s csokkentene a kamatokon, szo nelkul fizetnem tovabb..
De nem nekik kell az extra kamat, extra arfolyam nyereseg... Losz.rt. Befejeztem.. viheti a lakast, oszt azt csinal vele amit akar..
Mindenkinek ezt kellene tennie, akkor lehetne hatni a bankokra.. Koszonom az infokat.
A kerdes azonban meg mindig all, van elevulesi ido, vagy nincs?
Ezért írtam, hogy minél előbb hagyd el az országot. (az ország érdekében)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02