Üdv! Ezt a könyvet keresem: Fekete Mária - Grád András: Pszichológia és pszichopatológia jogászoknak (Második, átdolgozott és bővített kiadás) (HVG-ORAC, 2012). Ha valakinek megvan, normális áron megvásárolnám.
E-mail: bacsapeterpal93@gmail.com
Üdv! Ezt a könyvet keresem: Fekete Mária - Grád András: Pszichológia és pszichopatológia jogászoknak (Második, átdolgozott és bővített kiadás) (HVG-ORAC, 2012). Ha valakinek megvan, normális áron megvásárolnám.
E-mail: bacsapeterpal93@gmail.com
A honlap szerint igen. Az illető meg azt mondta, hogy nem tudja, mert nem az ő tanszéke:-).
Sunshine after the rain.
Imp,
Ő még 2009-ben is tanít? Nem tudsz valakit, aki ezt megmondja? (Bár a szomszédos szemközti szobában van valaki, akit Te is nagyon jól ismersz, megkérdem őt is). Több szem...
Sunshine after the rain.
Leg,
a könyvet nem ismerem, de Gál Gyulát igen, méghozzá elég jól. :) Aranyos bácsi. :) Egyébként szerintem nemsok egyetemen tanítanak világűrjogot, meg sokan megmosolyogják ezt a tárgyat ("az UFÓK jogai?? höhöhö" stb.), pedig van, aki ezzel utazhatta be a világot...:D
ja, anettka tuti ügyfél! :)))
Kacsa11
Ismered a Gál Gyula-féle könyvet? A világűrjogra jó gyúrogatni, ez tény:-).
Sunshine after the rain.
vagy világűrjogász, azok sokáig élnek
erre érdemes gyúrni, amint benépesül a Mars, nagy hiánycikk lesz... aztán majd idővel ott is telítődik a - föld körüli - pálya...
lol, legyél bányajogász:-).
Sunshine after the rain.
de jó is lenne...!:)
Kacsa11
Szórakoztató kis párbeszéd:-).
Sunshine after the rain.
A geológiai intézetben? lol
Gyenge nyomozó lenne belőled. Egész pontosan be lehet lőni, hol dolgozik Kacsa.
Lefogadom, hogy Amerika, vagy ha nem, akkor angol nyelvterület, ha az sem, akkor Leuven-ben van (mert erős versenyjogban)... A Kacsáról kialakult képem alapján a sörét is így képzelem el.
Megvehetem Impinek a könyvet (de csak akkor, ha háromezerért valaki eladja), ha fizeti az utamat (oda-vissza) az üvegenként háromezer forintot kóstáló sör országába, plusz meg is hív e rejtélyes sörre lol.
P.S.: Elárulod mailben melyik ez a sör? Nem akarom, hogy valami tiltott reklámozásba keveredj:-).
Sunshine after the rain.
ja, nem...nem tudtam, hogy feltétel:)))
Kacsa11
Magyarországon?
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
én mutatok neked...:)
Kacsa11
Mutass egy három rugós sört, és akkor megveszem Neked a könyvet:-). Maga humorizál velem, fiatalember lol.
Sunshine after the rain.
Diplomáciatörténetes könyvet egyébként adhatsz, cserébe meghívlak egy sörre. lol
Egyébként bírom azokat a jóarc csákókat, akik mindig lecsapják a magas labdákat:-).
Sunshine after the rain.
Kincses Úrra céloztam:-).
Sunshine after the rain.
Leg,
nem, azt nem én írtam... :D
Most látom, hogy ismerem a szerzőt:-).
Sunshine after the rain.
nekem az "új" adójog magyaràzata kéne 2006/2007böl...:)))
Kacsa11
Miért, a Diplomáciatörténet már megvan:-)?
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02