gizi39!
Egy fakanál és egy kopott konyharuha csodákra képes ha oda helyezed el ahonnan a gáztermékek kiáramlanak...
gizi39!
Egy fakanál és egy kopott konyharuha csodákra képes ha oda helyezed el ahonnan a gáztermékek kiáramlanak...
Nem is jogszabályra gondolok, ha ez a társasház közös kertje, hanem az SZMSZ-ükre. De ha ott szabad parkolni, akkor az elindulás, megérkezés nem kellene, hogy zabarónak minősüljön.
Hacsak nem egy 70 éves olajkályha jellegű autóról van szó.
Attól, hogy nem tiltja jogszabály kifejezetten, még lehetne birtokháborító jellegű. Amivel nem mondtam, hogy a konkrét esetben az.
gizi39,
Tilos parkolni a kert azon részén?
Tisztelt Jogászok!
Földszinten lakom. Évek óta probléma, hogy a társasházunk egyik tulajdonosa közvetlenül beáll az ablakom mellé,
amikor megáll, amikor indul, akkor a gáztermékkel elárasztja a lakásomat.
Kértem szóban, tértivevényes levélben, hogy hagyjon fel a tevékenységével; kértem a közös képviselőt szóban, levélben, hogy lépjen fel, hogy a tulajdonostárs a gépkocsijával álljon a közös kert kijelölt helyére. Hiába.
A gázterméktől gyakran légzési nehézségeim vannak, a lakásomból nagyon nehezen tudom kiszellőztetni.
Milyen jogi lehetőségeim vannak, hogy az otthonomat rendeltetésszerűen használhassam, hogy ne veszélyeztessék az egészségemet?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02