Többdiplomás fiatalokat bocsát el a VPOP


Leiterjakab # 2003.11.04. 08:56

Nem tudom, hogy elolvastad-e a felhasználási feltételeket, (nyilván "átugrottad"), de nem áll benne semmi arra vonatkozóan, hogy milyen hozzászólásokat nem várnak. Csak ennyit találtam:

A Weboldal 'fórum' rovatában, valamint a Weboldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

Azaz kizárnak minden felelősséget a Fórumon megjelenő tartalommal kapcsolatban. Rasszista, pornográf vagy sértő, megalázó hozzászólást nem találtam, bár éppen a Te részedről akadt trágár kifejezés, gondolom szerinted se várják, hogy trágár kifejezések jelenjenek meg.

Az internet lehetővé teszi az anonimitást (bár az IP-cím ezt némileg felül írja) és így elvileg bárki bármit szabadon befirkálhat. Ha jól láttam a Magyar Hírlap weblapján a cikkekhez kommentárt lehet fűzni minden különösebb regisztráció vagy jelszó nélkül, hát oda is szokott a hazai szélsőjobbnak az a része amelyik hozzáfér az internethez és tele vannak a kommentárok antiszemita-rasszista megnyilvánulásokkal. Újabban már elkezdték szűrni az obszcén szavakat.

Attila!, lehetek ebben a vitában a fogadatlan prókátorod?:-)


Leiterjakab

Rexor # 2003.11.04. 09:32

Micsoda görgeteg indult el, de úgy tűnik most az én hibámból kerültünk jó messze az eredeti témától. Ezt hivják úgy mikor valaki a saját csapdájába esik :) Egyébként lenne egy olyan javaslatom, hogy legyen egy általános, vagy mondjuk agóra elnevezésű fórum (lehet hogy rosszul emlékszem, de valahogy igy hivták a piacteret az athéni demokráciában, ahol minden dolgot meg lehetett beszélni). Szoval tény és való, hogy bármit lehet irni itt, és szerintem senki nem trágár ezen a fórumon, csak tényleg ha egy kicsit "csetjelleget" viszünk be ide, azt célszerű lenne ha nem egy olyan témánál tennénk, aminek semmi köze sincs hozzá. Na tényleg lezárom magam, legyen béke :).

Leiterjakab # 2003.11.04. 10:08

Lehet, hogy igazad van Rexor, tényleg jó lenne, he lenne egy olyan toik ahol a személyes dolgokat vitatnánk meg, bár szerintem minden szakmai téma, mint ez a VPOP-s is előbb utóbb személyeskedésbe fullad, auzon kivül van már egy pár olyan topik ahol személyes kérdéseket vitatunk meg, pl. államigazgatás, levelező jogászképzés stb. Előbb utóbb minden ami szakmainak indul vagy hülyéskedésbe, vagy kölcsönös piszkálódásba fog torkolni, ennek pedig azaz oka, hogy elég kevés rendszeres felhasználója van a fórumnak, ők pedig persze, hogy kiváncsiak egymásra.

De ha már kezdeményzeted, akkor nyithatnánk egy ilyen "AGÓRA" rovatot mondjuk a szakmai topikok valamelyikében.


Leiterjakab

Leiterjakab # 2003.11.04. 10:13

Azért a "megdönthetetlen vélelem" c. téma egész jó volt, kár, hogy nem ott folytatjuk.


Leiterjakab

Order (törölt felhasználó) # 2003.11.04. 18:27

(a hozzászólás a felhasználó kérésére törölve)

Legislator # 2004.02.23. 18:59

Benedek és az emberiesség?


Sunshine after the rain.

Martina # 2004.09.21. 10:22

Én is Pécsre járok, igaz már csak államvizsgázni. A Benedeknél át lehet menni. Megmondta, hogy aki 25x nem olvasta el a római jog könyvet, anyagot, az ne is próbálkozzon. Úgy gondolom, hogy Visegrádinál a jogbölcselet sokkal rázósabb. Nálunk az utolsó félévben az egész évfolyamon csak 6 embert engedett át. Megizzadtunk, azt mondhatom.
Martina

derill # 2004.09.21. 10:27

Nekem szerencsém volt:))) Bencénél vizsgáztam. Õ is követel, de iszonyat emberséges:)))


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu