Motocross pálya a falu közepén!


Majordomus # 2023.04.03. 20:35

Az üzemeltető az adósok börtönében ül...

Szomorú örökös # 2023.04.03. 18:30

Sandrix

Egy 15 éve feltett kérdésre akarsz választ kapni. :-D

efi99 # 2023.04.03. 18:14

Gyerekek felnőttek, fickó megöregedett, tó kiszáradt...

Sandrix # 2023.03.26. 11:19

Szia amason!

Mi lett végül a dologgal?

Sándor

amason # 2008.07.11. 13:59

Szia ezzel a nyitvatartással, már próbálkoztak tavaly! Igaz szóban egyeztek meg a tulajjal,de nem tartják be. Tőlünk 15 kilométerre működik egy teljesen legális cross pálya, én azt szeretném,ha inkább oda mennének! Ma voltam a hivatalban, írásban kérik benyújtani panaszomat. Megtettem ajánlva postára is adtam, kiváncsi vagyok mi lesz belőle. Az apeh-hel még várok kicsit. Köszönöm a tanácsot!

monalisa1 # 2008.07.11. 07:24

Azzal tudod legjobban megfogni, hogy bejelented az adóhivtalnak: egy bizonyos "szolgáltatást" üzemeltet, pénz kér érte, de valószínűleg nem adózik a bevétel után.

Azt az engedélyt sajna az önkormányzat adta ki, már amennyiben van rá feljogosítása - mert lehet, hogy csak mint "legelő" vette meg a területet. Persze a "nyítvatartást" így is lehetne szabályoztatni, mondjuk hétvégén 16-tól zárva, hétközben meg este 8-tól. Ennek be nem tartása- tartatása esetén hivatalosan szankcionálni lehetne őt.

Mikor költöztetek oda (?) a motorozás megkezdése előtt vagy esetleg csak azt követően?

Az hogy mi van a falu közepén ill mi a falu egyik utcájának végén, ezen jól el tudtok vitatkozni...

Mindentől függetlenül, az utcabeliekkel - és a szomszédos utcákban lakókkal is - írass alá egy peticiót az önkormányzat testületének címezve, hivatalatos levél formájában, legyen rajta minél több név és pontos lakcím, vagyis közösen lépjetek fel a rendkívüli zajártalom ellen, kérve a bejelentés kivizsgálását. a sérelem okának megszüntetését.

Már egy crossmotor is éppen elég hangoskodást tud csínálni, hát még ha egyidőbben több is repeszt ott. Valamint az, hogy az "edzés" előtt és után az utcában száguldoznak, veszélyeztetve a gyerekeket, de bármi ott járót- közlekedőt is.

amason # 2008.07.10. 22:34

Sziasztok!
Van a szomszédos utcánk végében egy nagy terület tóval a közepén. Ez a terület tőlünk 50 méterre van. A polgármester eladta egy fickónak aki krosszpályát csinált belőle. Két éve lakunk itt,eddig hagytam de már nagyon unom a zajt és a por felhőt! Arról nem beszélve, hogy az utcában nagyon sok a kis gyerek és az ember azért költözik vidékre mert nyugalomra vágyik! Állítólag van engedélyük az üzemeltetésre! Azt szeretném megtudni, honnan lehet ilyen engedélyt beszerezni? Na meg,hogy mi alapján adnak ki ilyen tevékenységre engedélyt a falu közepére? És azt, hogy, hogy lehet bezáratni! A fickó azt mondta magánterület este 10-ig azt csinál amit akar! Ha egyedül motorozna nem is zavarna de néha 10-en is vannak!Ráadásul pénzért lehet használni a pályát de számlát nem ad róla! Légyszí segítsen valaki! Köszönöm!