Tisztelt Fórumozók!
Az a magánterület, amelyet közhasználatra átengedtek közterületnek minősül.
Szedhet-e bérleti díjat az önkormányzat a magántulajdonú közterület használata esetén más tulajdona után?
Szerintem a tulajdonos csak a használatot engedte át.
Pl: a társasház tulajdonában álló, járdaként használt árkádos területre a földszinti üzlet tulajdonosa árubemutató állványt helyez el.
Közterület magánterületen
Szerintem a bérleteztetés a tulajdonos, vagy haszonélvező joga, másra nem száll át. Polgári jogi szerződésről beszélünk. Ehhez a bérbeadónak minimum valamiféle rendelkezési joga kellene legyen az ingatlan felett.
De ez csak egy vélemény. ;)
Szerintem is evidencia, de meg is néztem a Ptk.-ban. Viszont a közterület felügyelőknek nem egyértelmű, ezért jó kis bevételt jelent az önkormányzatnak.
Legalább mi ketten már egyetértünk.
„Az a magánterület, amelyet közhasználatra átengedtek közterületnek minősül.”
Megvannak a magam hiányosságai - így én ezt a szabályt nem ismerem. Őszintén szólva a "közhasználatra átengedett magánterülettel" sem nagyon tudok mit kezdeni.
az épített környezet alakításáról és védelméről113.16
"Közterület: közhasználatra szolgáló minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló földterület, amelyet az ingatlan-nyilvántartás ekként tart nyilván."
a közterület-felügyeletről1
"27. § E törvény alkalmazása során
- közterület: a közhasználatra szolgáló minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló terület, amelyet rendeltetésének megfelelően bárki használhat, ideértve a közterületnek közútként szolgáló és a magánterületnek a közforgalom számára a tulajdonos (használó) által megnyitott és kijelölt részét, továbbá az a magánterület, amelyet azonos feltételekkel bárki használhat;"
Vajon melyik törvény igaz?
Attól függetlenül szerintem mégsem adhatja bérbe a magántulajdont az önkormányzat. Pl. azért sem, mert akkor bárki bérbe adhatná, hiszen nem az önkormányzatnak engedtük át a használatát, hanem "bárkinek". A haszonhúzás jogát viszont senkinek.
De hogy tudom ezt az önkormányzattal és a közterület felügyelettel megértetni, ha maguktól nem tudják?
Mindkettő igaz a saját alkalmazási területén:
Az épített környezet alakításánál nem nézik a közterület-felügyeletről szóló törvényt, a közterület-felügyelet eljárásánál pedig nem nézik az elsőként idézett törvényt.
Az eredeti kérdés bérleti díj szedésének jogát vitatja, úgyhogy könnyen megeshet, hogy egyik sem alkalmazható. Ha mégis, akkor a közterület-felügyeletes jogszabály a befutó.
Csakhogy az nem bérleti díj - hanem közterülethasználati díj. Nem is magánjogi jogviszony (szerződés), hanem közigazgatási határozat alapján szablyák ki.
a magán terület akkor is magán terület ha azt bárki szabadon használhatja./ szabadon használhatja fogalom : nem szedhető senkitől bérleti díj , vagy egyéb anyagi előnyök .
az hogy bárki használhatja , nem azt jelenti hogy a köz javára megnyitott magán területen , bárki a tulajdonos hozzájárulása nélkül azon átalakítást , illetve anyagi hasznot hozó tevékenységet végezzen.
ez is része a bírtok jognak .
A konkrét kérdésre 1 x ű a válasz . a magán terület az ingatlan határáig magán terület azon kívül eső rész már közterület , még akkor is ha a birtokos úgy véli az előtte lévő terület is a magán területéhez tartozik .
sok vitára ad okot év tizedek óta Pl. ingatlan előtti terület karban tartása . Törvényben kötelezik a birtokost , hogy rendszerességgel kaszálja , tartsa tisztán , csúszás mentesen . de ha ezeket elmulasztja vagy ki ültet a ház elé egy fát , akkor már bírságolhat a közterület felügyelet .
Elolvastad a citált törvényi fogalommeghatározást?
Abban nem vagyok biztos, hogy mi a neve, annak amit az önkormányzat fizettet. Bérleti vagy közterület használati díj.
Én ott vagyok elakadva, hogy miért pont az önkormányzat, pl. miért nem az állam, az is "köz", vagy miért nem bármely magánszemély, aki egyébként szabadon használhatja a területet?
Azt gondolom, hogy a közhasználatra való átengedés nem egyenlő az önkormányzat részére adott haszonélvezeti joggal.
Felhívom a figyelmet az 54/2002. (XI.28.) Ab. határozatra, szerintem segíteni fog.
„http://jogszabalykereso.mhk.hu/…/njt_doc.cgi?…”
Üdv,
Az AB miért csak az egyik törvény közterületdefinicióját vizsgálta és alkalmazta? A közterületfelügyeletről szóló törvény meghatározása alapján ugyanis a rendelet hatályban maradt szövege mellett is lehet használati díjat szedni a szóban forgó területekért.
Lenne egy összetett kérdésem.
Kizárólag gyalogosforgalmat kell alapul venni.
Ha egy magánterület nincs lezárva, akkor az közterületnek minősül-e, vagy sem?
Az ilyen helyeken a terület tulajdonosa által kihelyezett korlátozó tábláknak van hatósági érvényességük?
Gondolok arra, hogyha a magántulajdonú közterület egy része nincs fizikailag elválasztva a többitől azonban egy kihelyezett tábla korlátozza az arra a helyre való belépést, eljárhat-e hatóság a "tilalmat" megszegőkkel szemben?
Vagy a tulajdonos?
Vagy a tulajdonos által megbízott biztonsági szolgálat?
Ha én most - hirtelen felindulásból - körbe lebontom a kerítésemet, akkor a kertem és az udvarom ezzel rögtön közterületnek minősül. Bizosan lesz aki ugy gondolja, de mégsem!
Kenderice
Amennyiben bevásárlóközpont stb. parkolójára gondoltál akkor az bár magánterület de mégis a KRESZ szerint kell közlekedni autósnak, gyalogosnak., az azon belül is a külön táblával tiltott terület meg egyértelmű kell hogy legyen.
Megy az ember össze-vissza mint a birka...
Bírságolni csak rendőrnek van joga.
Pontosítok egy kicsit a helyzeten.
Van egy olyan közút, amely közforgalom számára megnyitott magánút státuszú.
Az úttest mellett füves terület van. Ennek a területnek egy része egy domb. Elkerítve nincs.
A domb aljában 1 helyen ki van írva, hogy a dombra felmenni tilos. Természetesen aki másik irányból érkezik és fel akar menni a dombra, az nem láthatja a tábla feliratát.
A kérdés, hogy rendőr figyelmeztetheti-e vagy "leparancsolhatja"-e a dombról az ott lévőket?
Vagy esetleg a terület tulajdonosa?
mármin ha én nem akarom, hogy felmenj a dombomra, akkor lezavarhatnálak-e? Remélem igen. És ha nem bírok veled, rendőrt hívok. (azt hiszem, ezzel nem lopnám be magam a rendőr szívébe)
Azt azért ne felejtsd el, hogyha magánterületedet megnyitod a közforgalom számára, onnantól kezdve a rendelkezései jogaid korlátozódnak. Pl. nem járhatsz el senki ellen, az ott már hatósági jogkör.
az, hogy megengedem az utam használatát a földemen, az még nem jelenti azt, hogy bóklászhatsz az egész birtokon
Ameddig nincs kitéve egy hasonló figyelmeztető- tiltó tábla az úton a szembőljövők számára is, addig joggal mondható: nem volt tudomás a dombon való mászkálás tilalmáról. (Amúgy bizonyára egy jó kis szánkózós, biciklizős "kidudorodás" az...)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02