notórius feljelentés


derill # 2005.07.17. 14:42

Lehet, hogy tetszik Zoltán ötlete, azonban az eredménye véget nem érő pereskedés lesz, Te kártéritést kérsz tőle - amit egyébként el fog utasitani a biróság, viszont perköltséget és ügyvédi költséget fizethetsz - ő pedig kártéritést kér tőled az ingatlanának értékcsökkenése miatt, amit viszont nagy valószinüséggel meg is állapitanak. Tehát ez nem okoskodás volt, hanem a jogi oldal, azonban Zoltánnak nincs jogi végzettsége. Persze a magánügyed, hogy kire hallgatsz.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

jakuza # 2005.07.16. 07:13

Zoltán György!!köszi :)
eddig ez a legjobb ötlet, asszem ha nem marad abba a dolog, akkor ezt fogom tenni!!!
Derill, kösz neked is, de segítséget kértem nem okoskodást. Szólj az öcsém fönökének, hogy vegyen egy másik mühelyt!!na, mind1 erre nem pazarlom az idömet....

derill # 2005.07.15. 18:25

Előfordul, de nyilván azért, mert tudta, hogy zavarni fogja az ott keletkező zaj. Attól, hogy ugyanaz jelent fel, még nem jelenti azt, hogy ő a hibás. Ha például ő lakik az öcsédhez a legközelebb, vagy olyan a lakás kiképzése, hogy hozzá jut el a legtöbb zaj, vagy pont ő érzékeny a zajra (vagy bármi másra), nyilván ő fog feljelenteni. Szüntessétek be a zajt, illetve a zavaró tényezőt.

Én nem igazán értek egyet Zoltán Györggyel,mert ilyen alapon ő is kérhet kártéritést tőletek. Az, hogy a határértéken belül van a zaj, de ellehetetleniti az életét, csökkenti a lakása értékét stb. ugyanolyan kár, mint az, hogy az öcséd mondjuk nem is tudom mit nem tudott csinálni, hiszen azzal, hogy kimennek vizsgálni, még a munka sem esik ki.

A környékünkön van például egy asztalosmühely. Mindig egy ember tett bejelentést a mühely zaja miatt. Mégpedig azért, mert más nem lakott a környékén. Nyilván csak őt zavarta, de őt zavarta.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

Zoltán György # 2005.07.15. 03:25

jakuza!

Amennyiben tényleg nem marasztalták el az öcsédet, abban az esetben jelentsétek fel zaklatásért, kérjetek vagyoni kártérítést a kiesett időre, elmaradt munkára, és nem vagyoni kártérítést a negatívan megváltozott munka és életkörülményekre tekintettel.

Tisztázzátok, hogy mennyi pénzt követel tőletek, azért, hogy ne jelentsen fel folyamatosan.

Észre vehetné a hatóság is, hogy ha csak egy embert zavar, mást sosem, akkor annak nem sok valós alapja van! :-)

jakuza # 2005.07.14. 19:42

kösz :))
mindig uaz a feljelentö és már akkor is tiltakozott, amikor még be sem indult a mühely.....na, mind1

derill # 2005.07.12. 19:18

Nézd a másik oldalt. Lehet, hogy a határértéken belül van, csak éppen mindenki hülyét kap tőle. Nem hinném, hogy Te szivesen laknál olyan helyen, ahol állandóan zaj van, igaz, határértéken belül, de mégis állandóan. Öcséd szigetelje a mühelyét, vagy szüntesse be a zajos tevékenységet, esetleg keressen máshol mühelyt.

Nem hinném, hogy a feljelentőkkel van a baj (ezek szerint többen vannak). Inkább az öcséd folytat olyan tevékenységet, ami sok más embert zavar.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

jakuza # 2005.07.12. 17:59

Vki nem tudja van e vmilyen megoldás akkor, ha állandóan feljelentik az öcsém mühelyét, de mindig megállapítják, hogy a határérték alatt van a zajkibocsátás?Emiatt viszont több órája elvész egy -egy ilyen vizsgálatnál.
Nincs ugyan bírság, de mégis idegesítQ, hogy szinte hetente ellenQrzik!!