Német székhelyű cégnél dolgozok 2006 óta távmunkában az otthonomban, jelenleg gyeden vagyok. A napokban tudomásomra jutott, hogy valószínűleg semmilyen jellegű járulékot nem fizetett a főnököm utánam holott ezt állította, adóbevallást csak az őstermelőim után csináltam, mivel a főnök állítása szerint ők ott benyújtották a hatóságoknak stb... ez a ködösítés csak most esett le. A minap beszéltem vele más ügyről megegyezésünk szerint visszamentem volna dolgozni február 1-től, lemondtam volna a GYED-et de kijelentette hogy nem bánná ha más munkahelyet keresnék. Ezek után van-e bármilyen lehetőségem arra hogy esetleg megegyezésre juthassak vele ha nem voltam bejelentve sehol , mert tudtommal jár végkielégítés ennyi év után-szabadság stb.. nem is tudom egyáltalán most mi járna vagy mi nem.Annyit tudok hogy mielőtt elmentem szülni 2 hetet nem fizetett ki, szabijaim bennmaradtak szinte csont nélkül 2009-ben. Jár-e valami következménnyel rám nézve hogy ő engem nem jelentett be.Hol kel ezt intézni Németben vagy itt? Egyáltalán érdemes -e utánamenni, bár nem kis összegről lenne szó.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás
büntetőeljárás