Kerdes szamitastechniknaval kapcsolatban

ercan # 2003.02.27. 22:28

Tisztelt keyser;

Konkretumot en sem latok ebben.
Csak az derul ki hogy a termek csak egy resze mukodokepes biztosan. (a USB-portot nem teszteltek meg le, lehet sikerul, de lehet hogy nemsikerul a hasznalata, zsakbamacska, 'ne nyulj hozza=nem faj fejem' Matav tanacs stilus) remelem emmiatt kedvezobb aron aruljak.

Amit latok ebben, azert jelszavas az a resz mert ha egy laikus az ertekeket megvaltoztatja, akkor nem biztos hogy fog tovabb is fog mukodni es akkor a Matav nem fog segiteni hogy ujra az eredeti konfiguraciot megadja esetleg egy e-mailben. Tehat en ugy ertelmezem, ha hozzanyulsz az a te bajod. Ill. az eredeti ertekeket le kell irni es ha az uj konfiguraciod nem mukodik akkor visszaallitod az eredetire.

Ha pedig atallitod masra(esetleg rosszra), az nem fogja a Matav vonalait befolyasolni csak a te geped nem fog tudni az internetre belepni. A Matavnak semmilyen kara nem lesz, csak csupan amit arul nem tamogatja.

Azt mar eszrevettem, hogy a Matav szereti a tulkomplikalt fogalmazasokat, de ezzel a reklamjaval csak egy rossz product-marketing-et ert el.

Tisztelettel;
ercan

/ercan/

keyser soze # 2003.02.21. 20:38

Tiszteletem mindekinek ,

Következö lenne kérdésem ezt értelmezve ' http://www.axelero.hu/…SLmodem.html '  m ha például sikerül kideriteni a jelszót és azt ma'sok tudtára hozom , járhat valamiféle konzekvenciával ? Én átolvastam , és konkrét dolgot nem véltem felfedezni , csupán egy megállapitást 'vigyázz negogy lelökd a vázát mert akkor leesik '  8-)
Hogyan látjátok ?

üdv.