Kedves Kisgabó!
A munkavállaló természetesen rendelkezik szabadidejével, szombati és vasárnapi pihenő napjával, ha munkarendje és munkaidő beosztása ilyen. Azonban ténylegesen a multi cégeknél, illetve - terjedő gyakorlat alapján - egyre több cégnél - divatos, az eredetileg a nemzetközi nagy multik által kitalált 'csapatépítés' és hétvégi továbbképzés 'mizéria'.
Ezek mind olyan 'rendezvények', amelyekre az a munkavállaló, aki a 'csapat' tagja akar lenni, - tehát nem akaja, hogy rövid időn belül megváljanak tőle - részt vesz.
Már igen régi ez a gyakorlat pl. hét végi együttutazás kollégákkal vidékre, külföldre,'hogy jobban megismerjük egymást', munkahelyi sportrendezvények stb. Célja, hogy a munkavállalók minél kevesebbet legyenek otthon, minél jobban barátkozzanak össze és végső soron minél több időt töltsenek a munkahelyükön és dolgozzanak, dolgozzanak.... Ebből ki lehet maradni, de azt a munkahelyed bányja.
Én még egyetemista koromban, utolsó évesként kezdtem multinál dolgozni és végig ilyen munkáltatóknál dolgoztam, nem vagyok egy behódoló típus, de csak ott nem mentem el ezekre a 'szpícsekre' ahol már máshol kerestem vagy találtam állást, (gykorlatilag ezzel már be is jelentettem a felmondásomat)
Sok jóval nem szolgálhattam, fel a fejjel.
Üdvözlettel:
Lili
kisgabo írta - 2003.07.4 6:40
„Rendelkezhet-e a munkavállaló a szabadidővel, ha igen, milyen feltételek mellett??
( szombat, vasárnapi oktatás... annak eredményességéről, értelméről most nincs szó)”
Lili