Fórum segítségkérés régebbi elöl     új hozzászólás


segitség kérés

Rita17 # e-mail 2020.02.17. 22:16

Segítség...
Január végén lejárt a szerzôdésem...
Nem kaptam meg a januari fizetésem a ruhapénzem a szabadsagpenzem...
Holland cégrôl beszélûnk...
Hol tudom jelenteni...?
Mit tudok tenni hogy megkapjam a pénzem....
Egy elkeseredett ember....

gerbera317 # e-mail 2020.02.17. 13:36

Rossz kérdés. Itt nem a kötelezettség diktál, hanem az érdek. Itt az az elv érvényesül, hogy a fennmaradás engedélyeztetését az kezdeményezze, akinek a fennmaradáshoz érdeke fűződik.

ecilammin # e-mail 2020.02.17. 10:25

Nem találok olyan lehetőséget,ahol választ kapnék arra a kérdésemre,hogy milyen eljárási kötelezettsége van a honpolgárnak a negyven és harminc évvel ezelőtt,a nem ő általa fúratott kút fennmaradásának az engedélyeztetésére?
Érdekelne a lépések követése.
A választ köszönöm szépen.

Juliska53 # e-mail 2020.02.13. 09:38

Tisztelt Fórum!

Segítséget szeretnék kérni baleseti üggyel kapcsolatban. 2019.majus 31.-én baleset ért Kölnbe a kézilabda F4-on. Az opening partin, a játékosok labdákat dobáltak a közönség felé, ahol több ezer ember volt.Ugrálás közben három fiatalember rám eset, ők felugrottak és ugráltak tovább észre sem vették, hogy én mögöttük sérülést szenvedtem. Sajnos a biztonsági szolgálat sem volt a helyzet magaslatán, mert nem segítettek ki a tömegből, pedig nem tudtam lábra állni.A szurkolók vittek ki a kerítés széléhez. Sajnos kiderült, hogy combnyaktörést szenvedtem, amit ott Kölnben azonnal megműtöttek. Most az Nemzetközi Kézilabda Szövetséggel levelezek kártérítési ügyben. Kérik tőlem a számlákat, hogy küldjem el. Mivel csoportosan busszal utaztam, a szállást is csoportosan intézték, így nincs róla számlám. A hazahozatalomat a családom intézta ök jöttek értem autóval, és hoztak haza de erről sincs számlám.8 napon túl gyógyuló sérülésem van és sajnos maradandó.Milyen kártérítést kérhetek.Köszönöm

odzs # e-mail 2019.12.07. 17:14

Tisztelt fórum.

Az érdekelne hogy én egy magyar cégnél dolgozom. Kiküldetésben vagyok 3 héten keresztül,és egy hetet dolgozom Magyarországon. Kérdésem az lenne hogy a magyar cég jogosan von e le a külföldi partnere által fizetett bérből ( NÉMETORSZÁGI ADÓT VONNAK TERMÉSZETESEN) Magyar TB-t,ugy hogy a Magyarországi egy heti bér TB tartalma jóval több mint 7700 ft.
A válaszokat előre is köszönöm.