Plasztikai sebésznél időpont lemondás


angelasy # 2019.12.31. 08:23

Természetesen megértem az orvost, viszont ez után az e-mail után nekem nem szimpatikus.

Azt nem hiszem, hogy csak 2 hétig lehet felhasználni, volt már hasonló kezelésem másnál és mindig egy kis füzetbe bele lett írva a dátum és a beadott anyag matricája bele ragasztva , melyen rajta van az anyag neve és a lejárati ideje (ami több hónappal későbbi volt, mint a kezelés ideje)

angelasy # 2019.12.31. 08:02

Egy orvoshoz kértem időpontot botox kezeléshez , de közben beteg lettem és lemondtam az időpontot SMS-Ben illetve e-mailben is (aznap) és írt emailt, az e-mail ide bemásolom:

“Azért érdeklődöm van e elképzelése másik időponttal kapcsolatban mert most ünnepek között extra időszak van és mivel emiatt nem tudjuk másnak beadni felmerül az anyagköltség terhe amit meg valakinek viselnie kell.

Kérem jelezzen vissza azzal kapcsolatban lát e lehetőséget két héten belül a beavatkozás elvégeztetésére és amennyiben nem kérem tudassa azt is.

Ez utóbbi esetben küldünk egy számlaszámot amire a fényképe alapján kikalkulált injekció árát átutalhatja hiszen a korlátozott szavatossági idő lejártával meg kell azt majd semmisíttetnünk. ”

Van ilyen valóban? (Nem írtam alá semmi, telefonon illetve emailben kommunikáltunk csak, nem voltam még ott személyesen)

Köszönöm szépen!

Tisztelettel