Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy második telefonszámot egy Magyarországon lévő cégtől. (Magyar weboldal, magyar székhely, magyar support) Tudtommal telefonszámot csak úgy lehet venni, hogy igazolom a lakhelyem, és hogy ki vagyok, ezért megadtam az összes személyes adatom. (Név, lakcím, email cím, telefonszám, személyigazolvány) Ha jól emlékszem lakcímkártyát nem kértek, de lehet, hogy igen. Kicsit fura volt a weboldal, random kód-szerű szövegek jelentek meg néha, ha egy gombra mentem, valamint már nem volt szükségem a telefonszámra ezért lemondtam. Itt kezdődtek a bajok: Mivel fura volt a weboldal, és emiatt rossz megérzésem volt, minden beszélgetést rögzítettem. Szóval lemondtam mindent, de hogy tudjam, hogy többet nem terhelik meg a számlámat, kértem visszaigazolást a chat supporttól, hogy ugye nem lesz megterhelve a számlám? A válasza szerint nem. Mivel a chat eltűnik, felvettem képernyő-felvevővel. A másik chat supportjuk Telegramon van (tudom, utólag red flag, de nekem is van Telegramom, mégsem vagyok csaló, ezért nem jelzett a vészcsengő), ott is megkérdeztem ugyanezt, és a válasz szintén az volt, hogy nem. Erről is van screenshotom és screen-videóm. Most májusban mégis megterhelték a számlámat. Megpróbáltam törölni a személyes adataimat és fiókomat, de a weboldal nem engedte. (ez az egyik legnagyobb baj) A válasza az volt, hogyha van aktív előfizetés, és az egyenleg negatív, akkor nem törölhetik. Nincs aktív előfizetés, az egyenlegen meg 93 forint van, az tudtommal nem negatív. Szerencsére csak 3000 forint körüli az összeg amivel terheltek, de ha kifizetem, sosem szabadulok tőlük és minden hónapban terhelni fognak, hiszen nem tudom törölni az adataimat. Privátban el tudom küldeni az összes beszélgetést és felvételt, amit rögzítettem. Kérlek segítsetek, így is nem rég vesztettem el a munkámat, nagyon nem hiányzott ez. (Nem tudom, hogy red flag-e, de orosz neve van a supportosnak.) Köszönöm!