Kérdés: szerintetek jogos-e az önkormányzat azon követelése, hogy területhasználati díjat kér egy olyan önkormányzati tulajdonú területért, ahol csupán rendbentartás végett volt fűnyírás, ti. a tulajdonos telke előtt? az önkormányzat ezt a területet egyébként nem tudja hasznosítani, mivel a településen az önkormányzati rendelet alapján előírt legkisebb teleknagyságot sem éri el.
területhasználati díj!
Ha valaki használja az önkormányzat területét, azért általában területhasználati díjat kell fizetni, ha az erre hivatott Önkormányzati rendeletben lévő feltételeknek megfelel.
Itt mire, vagy hogyan használta a területet?
Egyébként mióta munkajogi kérdés ez?
„Egyébként mióta munkajogi kérdés ez?”
Jogos észrevétel.
Kedves Károly!
Ez valóban nem munkajogi kérdés, de nem is munkajogi topic. A "segítségkérés" topicon vagyunk.
attika
Egyébként önk-i tulajdonú terület használatáért bérleti díjat kérhet. Szerintem terület használati díjat a közterület magáncélú tartós ( 30 napot ) meghaladó használatért kell fizetni.
attika
Szerintem áthelyezték a topikot. Eredetileg a munkajogban volt.
Szerintem nem ott volt, mert akkor Károly azt írta volna, hogy "Ez nem munkajogi kérdés, ezért áthelyezem a segítségkérés rovatba a felvetését."
attika
„Szerintem nem ott volt, mert akkor Károly azt írta volna, hogy "Ez nem munkajogi kérdés, ezért áthelyezem a segítségkérés rovatba a felvetését.”"
... vagyis ha ezt írtam vola, akkor tényleg egyértelmű lenne, hogy áthelyeztem. Elnézést a félreértésért. A topik a munkajog alatt volt, és most a segítségkérésbe került.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02