Kedvse Szakértők, kérném segítségeteket!
Ma volt tárgyalásunk (gyermekelhelyezés), szerintem a bíró teljesen elfogult. Szerintetek lehet indítványozni a kizárását, azon esetben amikor a per elején közli, hogy az ideiglenes intézkedés fellebbezés hiányában jogerőre emelkedett (ami rám nézve kedvező volt, de még az előző bíró hozta – időközben új bíránk lett), majd egy jól fél órával később közli a nejem jogi képviselőjével, aki beadott a fellebbezési határidőn belül egy előkészítő iratot, amiben szó szerint leírta, hogy nem akarnak fellebbezni, csak néhány észrevételt tennének, hogy az tulajdonképpen a tartalma alapján akár fellebbezésnek is tekinthető és akkor módosítsa egy kicsit a beadvány tartalmát, és a tárgyaláson elhangzott új tények birtokában, ezt a bíróság akkor mégis csak fellebbezésnek tekinti.
Hozzáteszem nem ez volt az egyetlen részrehajló megjegyzése! Szerintetek ez azért van mert én „csak“ a gyerekek apukája vagyok, és így eleve nulla eséllyel indulok a harcban, holott, jó pár hónapja nálam van az egyik gyerek?
Előre is köszönöm!
M.
ui.: ezt a kérdést az előbb rossz helyen (segítségkérés topicban is feltettem, kérlek onnan töröljétek, hogy ne legyen duplikáció! Köszönöm és elnézést!)