Atm automata,nem adott ki pénzt,de levonta

Gpataki # 2016.03.01. 10:55

Üdv!Nem írom ki melyik banké,mert nem fog megjelenni...
Holnap lesz már egy hónapja, de választ még nem kaptam xy.banktól az alábbi panaszommal kapcsolatban.Ön mit tanácsol?
A következő történt velem.
2016.02.02.án reggel 6 óra 10 kor,éjjeli műszakom után,szerettem volna felvenni a fizetésem.Az automatára nem volt kiírva,hogy híbás lenne,ezért beütöttem a kívánt összeget,145000 ft ot.A gép nem írt ki semmilyen hibajelzést,és azt sem, hogy nincs elég pénz a számlámon,vagy az automatában.A gép hangosan karistol,majd megállt.Kiadta a kártyámat,és a bizonylatotis a 145 e ről. Viszont az automata zárónyílása nem
nyílt ki,és a pénzemet nem adta ki…!!!
Én pánikba estem, most mi lesz,próbáltam felhívni a telecentert,de idegességemben a hosszadalmas menüpont választás
miatt inkább letettem.Egy idegen jött volna be,és az javasolta,próbáljam meg mégegyszer.Ekkor már csak 50 ezer ft ot mertem beütni.Ismét,kártyakiadás, bizonylatkiadás 50 e ről,és a gép most érdekes módon kiadott pénzt, de nem a kért összeget,hanem 65 ezret,amin csodálkoztam.a férjemnek telefonáltam,jöjjön segítsen, mert az ATM et nem mertem elhagyni,mert kétes elemek kezdtek gyülekezni.
Sikerült bejelenteni a problémát,az ügyfélszolgálatos 30 napos futamidőt adott meg,amit én rendkívül sokallok.
A saját keservesen megkeresett jogos tulajdonomhoz nem tudok hozzájutni,a gép meghibásodása miatt????
A fiamnak is szóltam, neki is van xy s kártyája, próbaképpen beütött egy 1000 ft os pénzfelvételt, de neki már
semmit nem adott ki,és kiírta, hogy nem jó az automata.
Azóta írtam a banknak több emailt,és személyesen is érdeklődtem,de nyugtatgattak, majd kapok választ 30 napon belül-
Nem elég az idegeskedés, a csekkjeim jönnek, és a fizetésemhez nem tudok hozzájutni,mivel csak azt a 65 e.-t kaptam ki.Én várhatok, de a szolgáltatók,és a bank nem olyan türelmes,és kamatot számol fel.Én is mínuszban vagyok…:(
Mi a véleménye,kihez fordulhatnék?Mi lesz,ha még nekem kell bizonygatnom az igazamat,hogy nem csaló vagyok??? Létezik, hogy a saját ,jogos pénzemet nem kapom vissza??Miért kell ennek a kivizsgálásához 30 nap??
Köszönöm.