Az imént kaptam a telefont a rendőrségről..
Mert mérgemben valakinek azt mertem írni, hogy "kurva".
Lehet ebből per? Vagy büntetés? Ha igen, mi?
Viber üzenetért feljelentés?
Tanultam az esetből, az biztos, ha poén volt, ha nem!
Az az érdekes nekem, hogy szombaton jött a telefon az első kora reggel, a második délután (privát számról). Furcsa, hogy ilyen kis apróságokkal foglalkoznak a rendőrségen HÉTVÉGÉN? A nő azt mondta, hogy majd úgyis hív még, hála az égnek, azóta semmi...
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez a legnagyobb gondja, hogy ezért rendőrségre szaladgáljon, meg bíróságra, ügyvédet fizetni, stb. De majd kiderül..
Biztos, hogy kamu volt a telefon. Ügyintézés biztosan nincs hétvégén. Meg elég bugyuta is a dolog ahhoz. megmondod, hogy véletlenül elütötted a billentyűn mert amit írtál az "durva". ;)
Ha meg a másikat a szomszéd magára vette csak azért tehette, mert azt hitte, hogy valahonnan ismered.
OFF
- Apukám, engem a buliban lekurváztak!
- Máskor ne menj olyan helyre, ahol ismernek!
ON
Köszönöm a válaszokat.
Az előbb megint volt egy nem fogadott hívásom privát számról, persze pont akkor, amikor nem figyelek. Most megint kezdek aggódni... Bár furcsa tényleg, hogy 11 napja nem hívott a nő, pedig azt mondta, hogy hamarosan újra hív.
Megnéztem a telefonkönyvemben, "magán telefonszám" nevű ismerősöm nincs, így én ezeket alapból nem szoktam felvenni. Szerintem, ha hivatalos helyről hívnak, valamilyen telefonszám biztosan lesz. Legfeljebb nem valós lesz, de lesz. ;)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02